I mi pijemo kavicu na suncu. Ali nemamo more pored 😭😭😭
Sanjchi- znaaaam. Mi smo neke stvari malo prilagodili. Meni još šteka kad ju okrećem na trbuh. Ako ne nađeš na YouTubeu videe, imam ti ja priručnik u PDF.u pa ti pošaljem na mail.
Mamisita, ooo, thx na info 😊😉 A gle, pomalo i sparajte i stan na moru... moze i blizu nas 😉😉😉😉😍😍😍😍 ja sam zivjela prije u stanu a more mi bilo na 5 min pjeske a sad je na 15ak 😁😁😁
Cekam proljece da se otvore beach barevii 😎😎😎😍😍😍😍
Eee 17. se otvara Bubamaraaaaaa u Puliii 😍😍😍😍😍
Hedge, je l mozes i meni poslati taj prirucnik? na bemer31@gmail.com hvalaaaaaa 😘😘😘😘😘
Mamisita, ne diraj lava dok spava!!! Ja sam svog tutnula u kolica cim su moji otisli je je bio nervozan, ispred kuce ga uspavala i stavila susit robu i krenula...
Mamisita, na 10ak min autom 😊😉
Mamisita, ne diraj lava dok spava!!! Ja sam svog tutnula u kolica cim su moji otisli je je bio nervozan, ispred kuce ga uspavala i stavila susit robu i krenula…
Probudio se. jos razmisljam bil il ne bi. U meduvremenu pijem pivce😁
aaajjj piiivceeeee e😍😍😍😎😎😎😎
Ja otkako popijem casu pivca na dan, mleko ide ko ludo. nikakvi hipp cajevi. Zuja je zakon!😂
AGHAHAHHAHAHA
to moram muzu reci 😉😉😉😉😉
Mamisita, koju si nosiljku nosila? Pitam jer kazu ako nisu te neke ergonomske da znaju boliti ledja i svasta nesto..Mene su ramena na pocetku, ali onda u razgovoru sa sivalicom skuzila da nisam dobro pokopcala, tj.zategla dobro di treba, i sada me nikad nista ne boli, a radimo svakodnevno 5 km, budem umorna, naravno, ali bolova nema, teza mi je ako u rukama nosim
Ja sam izmislila pjesmu i poslala muzu sa Diegovom slikom kako spava:
Umoran... umoran sam prijatelji umoran...
od ne spavanju nocima umoran....
doslo vrijeme da spavaaaaamooo
da mamu nocu za*ebavamooooo
Sortiraj odgovore
Najstariji