Klea, zao mi je radi proljeva... grozno.
Sta sam ja vama jucer rekla?? Da se ne naviknem na spavanje... i taj regres nabijem na k* i faze i skokice isto.... jednom tj me pocasti spavanjem a preostalih 6 dana budjenje svaka 2-2,5h... dns jedino sto je pozitivno sto smo do 10 dogurali! DESET H UJUTRO HEEEJJJ!! 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
a muza cu nokautirat kad mi dodje sa spikom da je on jadan umoran
Uh gnojna angina😒😒😒 drz se sretna…ja sam inace protiv lijekova al kad se mora mora se. Nisam pila antibiotik 14 god a proslu god sam 2 puta i jos jednom sad zbog mastitisa.
Sanjchi pala sam 3 kg na vagi…al to je vecinom voda pa ce se vratit…uspuela sam jesti i nisam bila na wcu od nekih 10 sati…wooohooo. Ipak je veceras izlazak u kino pa da me ne zariba😂
Ma da, i ja sam protiv antibuotika ako nema potrebe, al eto, sta se.moze
upravo tako!
Bili su moji na sat vremena... Taman mi mama peglala robu dok sam ja doruckovala hahaha a tata Diega zabavljao... i donijeli mi vjencanicu da ju prodam.. juhuhuuu... nadam se da cu je prodati za dobre pare 😂😂😂😂😂
Mi smo u setnjici vec oko pola h... mozda i vise a prije toga stavila susiti 2 kosare vesa... diiiivnoooooo jeeeee
Bili su moji na sat vremena… Taman mi mama peglala robu dok sam ja doruckovala hahaha a tata Diega zabavljao… i donijeli mi vjencanicu da ju prodam.. juhuhuuu… nadam se da cu je prodati za dobre pare 😂😂😂😂😂
Mi smo u setnjici vec oko pola h… mozda i vise a prije toga stavila susiti 2 kosare vesa… diiiivnoooooo jeeeee
Divno je vrijeme 😍😍😍😎😎😎😎
Violeta,mislim da si ti pitala za nezaposlene..i porodiljni..nisam te bas shvatila…
Ali ovako,nema veze ako si bila zaposlena kad si ostala trudna..i otisla na komplikacije. Ako si se isla prijavit na burzu rada,onaj 1 perio pred porod,nemoras nista ic potpisivat,jer se tvoja naknada ne mjenja/smanjuje nakon 6 mj.
I super je nosiljka!
e tako sam i ja skuzila kako su meni objasnjavale al sam ja druga prica 😂😂😂😂
Sanjchi, pooomalo... zapamtit ces ti to 😉
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Evo sto.je paradoks. P nakon 100 godina spavao odlicno po noci i sad ja nisam mogla spavat jer me grlo ubijalo :/
Evo sto.je paradoks. P nakon 100 godina spavao odlicno po noci i sad ja nisam mogla spavat jer me grlo ubijalo :/
Barbi, uuuuziiivaaaajjj 😍😍😍😍
I vi isto😘😘😘😘😘😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji