Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    treca_sreca
    27. Siječanj 2018. 05:08

cure nisam stigla 2 tjedna ko čovjek sjest za komp i 200tinjak novih strana, svaka čast!
    ja nemam vremena, sinovima slavila rođendan pa bolestan jedan, pa drugi, em muž putuje pa ja sama s njima budem ,a to je teško preživljavanje....tako da zavidim vama koje imate još imate vremena za forumiranje.
    Meni Mila spava samo u šetnji po danu, tad obavim nabavku hrane i potreptšina, i dok dođem doma moram kuvat ručak i poobavljat kućanske poslove.....no more free time for me ....ali nek je svo zlo s tim! Glavno da su djeca zdravi i zbrinuti kako spada, bit će vremena opet jednom za surfanje, valjda je ovo samo period takav..
    Nadam se da ste vi sve dobro i da ne zamjerate šta ulijećem ko padobranac odmah s pitanjem...jeste pripremile hranilice? violeta, barbs, I_me, Bela i ostale mame koje smo datumima tu negdje, znam da npr sretna i sanjchi još o tom ne brigaju:)
    Nama je danas stigla naša, mada još nemam namjeru krenut s dohranom ali bila je prilika, a trebat će svakako za misec-dva najdalje
    Uglavnom zanima me glede sjedenja - naime moja se Mila još niti ne rotira (imamo pregled u srijedu, baš me zanima što će dr na to reći, Toma se rotirao samostalno s 3mj već a ona već preko 4 ima i neće osim ako joj ja to za nju ne odradim) i sad me muči da li bih onda trebala pričekat s uporabom hranilice (nije dobro stavljat bebu u sjedeći položaj, dok se ona sama nije sposobna posjedat).....jel netko od vas već stavlja možda u ikakav položaj uspravniji od jajeta? Marijana ti si informirana dosta, daj pliz koment... hvala:)

žena-majka-carica:)

treca_sreca
    27. Siječanj 2018. 05:15

i evo jedna (tj dvije ajd ) friško od nekidan,

džemperić 10kn polovni a haljinica/bodi s tilom iz H&M za nekih 50ak kuna, a izgledala je ko kraljica:) 

• sretna
    27. Siječanj 2018. 05:40

treca_sreca

cure nisam stigla 2 tjedna ko čovjek sjest za komp i 200tinjak novih strana, svaka čast!
    ja nemam vremena, sinovima slavila rođendan pa bolestan jedan, pa drugi, em muž putuje pa ja sama s njima budem ,a to je teško preživljavanje….tako da zavidim vama koje imate još imate vremena za forumiranje.
    Meni Mila spava samo u šetnji po danu, tad obavim nabavku hrane i potreptšina, i dok dođem doma moram kuvat ručak i poobavljat kućanske poslove…..no more free time for me ….ali nek je svo zlo s tim! Glavno da su djeca zdravi i zbrinuti kako spada, bit će vremena opet jednom za surfanje, valjda je ovo samo period takav..
    Nadam se da ste vi sve dobro i da ne zamjerate šta ulijećem ko padobranac odmah s pitanjem...jeste pripremile hranilice? violeta, barbs, I_me, Bela i ostale mame koje smo datumima tu negdje, znam da npr sretna i sanjchi još o tom ne brigaju:)
    Nama je danas stigla naša, mada još nemam namjeru krenut s dohranom ali bila je prilika, a trebat će svakako za misec-dva najdalje
    Uglavnom zanima me glede sjedenja - naime moja se Mila još niti ne rotira (imamo pregled u srijedu, baš me zanima što će dr na to reći, Toma se rotirao samostalno s 3mj već a ona već preko 4 ima i neće osim ako joj ja to za nju ne odradim) i sad me muči da li bih onda trebala pričekat s uporabom hranilice (nije dobro stavljat bebu u sjedeći položaj, dok se ona sama nije sposobna posjedat)…..jel netko od vas već stavlja možda u ikakav položaj uspravniji od jajeta? Marijana ti si informirana dosta, daj pliz koment… hvala:)

Evo te napokon! 😊 Mila je pravi secer! A u hranilicu je mozea stavit u polusjedeci, pretpostavljam da.imas tu mogucnost?

treca_sreca
    27. Siječanj 2018. 06:15

hmm ma ima nagibe naravno, ali me brine što ona, iako motorički u biti zaostaje (kasnije je krenula glavu dizat kako spada, pa evo sad te rotacije nikako gospodja ta odradi, a i sva je nekako mlitava pogotovo gornji trup i ruke) kad je u jaje položaju čini onaj mot kao da se želi dignut ( ko da radi trbušnjake).....sjećam se da su mi to i oni radili ali to mi je bilo okej jer su preth savladali bili one stvari (rotacije i to) što idu "po redu". A sad ne znam smijem li ju pustit ovo a da nije još osnove riješila

Barkleys
    27. Siječanj 2018. 07:02

Čitam u etapama... Nahranim L, pa ju stavim u kolijevku pa čekam da se prestane vrpoljiti i utone dublje u san. Barbs, ajme baš mi je žao Diega. Ma brzo će mu to zarasti. Znaš kak se kaže, nek mu je sva nevolja u tome. 😘

• Dena1009
    27. Siječanj 2018. 07:16

Jutro! Ja nisam nikako spavala, nekak u polusjedecem sam drijemala jer mi se nakupilo nesta u grlu i smetalo mi. Onda se frajer probudil u pola 1 i pocel plakati, ja slozim flasu, on spava ko top, u 3 sam slozila frisku, nahranila ga i jos spava, al se pred pola sata okrenul i zagnjuril glavu ko noj pa sad strazarim.
    Hedge probaj kako ti cure savjetuju, ipak ste daleko dogurale. Sta se tice ad, ja sam mu davala kako je trazio, s vremenom vidis kolko joj treba pa ti.nece stajati visak, a i izregulirat ce se, V sad jede svaka 4 sata i kroz noc /na jutro jedamput.
    Violeta ajme jadnicak, mene je zapeklo kad sam vidla.😣😣 Proci ce, drzite nam se ❤ ja inace opekline mazem aloe verom, jako hidratizira pa koza tolko ne steze i ne pece.
    Treca sreca dobro da si spomenula, mi planiramo za tjedan dana poceti sa papicom, a ja skroz zaboravila 😅 Al V ne sjedi samostalno, ja njega kad drzim u krilu bude u sjedecem ali naslonjen na mene, vise polusjedeci. Maslacak je spomenula da ona u ljulji hrani pa cemo za pocetak i mi valjda ima onaj uspravniji polozaj al jos ga nismo probali.
    Nama su rekli na vjezbama i pedijatrica da do 5-6mj se mora okrenuti pa mi se ne cin da zaostaje. Da ne mislis ti mozda, jer su decki napredniji bili?
    U svakom slucaju, najbolje ce ti pedica reci kad je vidi. Preslatka je mala misica i bas je narasla.😍

url=https://lilypie.com]

• Dena1009
    27. Siječanj 2018. 07:27

Hranjenje ima mozda neka stranica na kojoj je to bolje objasniti (samo da nije rodina), ono da ima recepta i da je malo detaljnije?? Ocekivala sam vise objasnjenja od pedice al mi je samo tutnula prospekt i rekla da sve pise, kad sam dosla doma sam vidla da zapravo ne pise nista. 😣😣 I ako moze preporuke kakvu hranilicu da kupimo?
    Kupanje (netko je davno pital) i ja sam bila mokra sva al ga vec neko vrijeme kupam u kadi, na onom umetku i super nam je. Neki dan je lezal na njemu, uhvatil se za stranice i dignul u sjedeci polozaj i tak se zadrzal oko 5 sec,  bas sam se iznenadila.😮 
    Vitamin D dajemo od samog pocetka i nisam primjetila da mu smeta.
    Ja komentiram sta se sijetim 😅

• Dena1009
    27. Siječanj 2018. 07:29

I zaboravila sam, cure, primite moju najiskreniju sucut zbog Kemala 🖤🖤

• sretna
    27. Siječanj 2018. 07:56

treca_sreca

hmm ma ima nagibe naravno, ali me brine što ona, iako motorički u biti zaostaje (kasnije je krenula glavu dizat kako spada, pa evo sad te rotacije nikako gospodja ta odradi, a i sva je nekako mlitava pogotovo gornji trup i ruke) kad je u jaje položaju čini onaj mot kao da se želi dignut ( ko da radi trbušnjake)…..sjećam se da su mi to i oni radili ali to mi je bilo okej jer su preth savladali bili one stvari (rotacije i to) što idu "po redu". A sad ne znam smijem li ju pustit ovo a da nije još osnove riješila

Ma to ti sve bebe rade kolko znam. Meni je to L radio i sada i P. Moze se skroz tako posjednut da mu pustim. Ali ako ju zakopcas remencicima od hranilice onda se nece moci dizati

[OBRISANO] 27. Siječanj 2018. 08:24

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI