Jutro! Mi padamo s nogu, otisli ipak na hitnu, sve je u redu i nemaju pojma zasto takvo plakanje. Dalje moramo promatrati. Nismo nista spavali. Osjecam se ko stara kanta.
Evo, sad se igra u ljulji, smije se…
Pohvatati zaostatke nam je nemoguca misija, pa se mi ubacujemo samo😏
Ime jel to slapa ac/dc neku slikicu nabacila? Vidla sam da komentirate, al nisam nasla slikicu 😒
Dena nek ste otisli na hitnu.
Mozda mu je jednostavno neka luda noc bila.. tko ce ga znati.. al dok nema temp je odlicno.
Nije nabacila slikicu 😂
Pisala sam kako sam dosla kuci a ona i muz slusaju ac/dc na najjace. Mala rokerica 😂😂
Al sad si me dobro sjetila,morat cu joj nabavit neke majice sa ac/dc 😂
Kleaiva-jao proljev..😕
Nadam se da te vise nece mucit
Sretna- pricekaj s antibiotikom do navecer, bar bi ja tako..1 cep ne mora znacit anginu. Mozda ti je samo malo imunitet pao. Sama si sa klincima, razbacana na sve strane, vani snijeh, lose vrijeme..
Ja sam odrasla na anginama.. najgore bilo u os skoli.. tada sam isla na inekcije penicilina.. 3 dana u krevetu sa temp preko 40.. i vjecno zavrsila na hitnoj po bocu u guzu za snizenje temp. 😩
Violeta-super nosiljka!!! 😊 ja da nisam dobila ovu Puxiekid def bi uzela bazzingu ili fredu.
Violeta - predivna jeee. Ja se dvoumim između bazzinge i frede. Imamo elastičnu maramu, ali mala nije baš oduševljena. Pa ne znam uopće dal da kupujem nosiljku. A tako su lijepeeee. 😍
Amore- Suosjećam! Mi smo noćas isto imali šou od 2 do 4, isto se suprug probudio, i išao raditi dohranu, jer je na sisi doslovno plesala, inače po noći dojim. Očistili nos, dali 60ml i nosili i nosili dok nije zaspala. Spavali do 8, suprug zaspao na posao. 🤣
Koliko sam ja skuzila, nema velike razlike, nekome pase jedna, nekome druga, razlika je samo da li uzmes pamucno platno ili od tkane marame, ta je navodno meksa, nisam probala..Ako ste u Zg mozete probati, imaju druzenja cesto, a postoji i knjiznica nosiljki, pa se moze posuditi..Ja to sve vidjela u grupi na fb,babywearing- nosenje djece, a mi se odlucili za bazzingu jer se tada krace cekalo, osim nje probala samo jos tkanu maramu, i oboje mi je odlicno, pa kombiniram, ali kad negdje idemo, jednostavnije mi je nosiljku uzeti, jer dok maramu smotam, pokupim svu prasinu i smece s poda😵
Mislim da je Freda cak jeftinija, ako se ne varam, i Zmajcice isto, Bazzinga nas dosla 100 eura
Koja je razlika izmedju bazzinge i frede??
Ako sam ja dobro shvatila u vrsti tkanine, drukerima, kopcama, uzi siri panel, obje se sivaju po zelji kupca. Npr freda ima te prekinute gurtne za bolju udobnost.
Imas na fejsu stranice i od frede i bazzinge.
Koja je razlika izmedju bazzinge i frede??
Ja sam proučila na bebologiji recenzije jedne i druge i jedino što sam našla su te prekinute gurtne koje ima fredica. Još proučavam 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji