Amore, noj me krivo shvatiti, hvala ti na savjetu al meni je jednostavno vruce i grozno tak hodat stisnuta s bebom, ko voli nek izvoli…😊
Kuzim ja tebe, ali meni je to jedna od rijetkih grupa di bas i ne osudjuju, tu i tamo se nadje neka, toliko zena, pa je razumljivo, ali savjetnice nikad.Nekad se i sama cudim kako im se da odgovarati stoti put na isto pitanje, valjda je nekim ljudima tesko malo pogledati postove prije nego pitaju
A sto se tice stisnuta, nema mi ljepseg osjecaja..Onda jos kad digne glavicu pa mi nesto kao prica, ja se topim😍😍
Slapa je meedena. Viktor prezgodan😍😍
Barbs kako zavidim..more mi je od zivotne vaznosti..nista baterije ne puni kao more.
Ja sjedim sa svojom buhtlom u rukama dok on spava. Kuca mi je kaos, rucak neskuhan, kosa prljava, njegova robica nespeglana, vesa za prat na izvoz a on spava na meni!!! Toliko bi si toga mogla obavit dok on spava ali ne mogu jer cim ga spustim gotovo je. Uzas!
Od njegovih dnevnih spavanja nemam nista (osim ako je muz doma pa spava na njemu) a ako ne spava onda je dernjava i nervoza😳
Ja kloku jos nisam isprobala. Jos uvijek se voli voziti u kolicima. Mislim da ce to vise muz koristiti. T je sad preko 8kg a ja 160/54 i sumnjam da cemo on i ja tako setati.
A sto se tice stisnuta, nema mi ljepseg osjecaja..Onda jos kad digne glavicu pa mi nesto kao prica, ja se topim😍😍
😍😍
Ja sam danas uspjela oprat kupaonu, oprat i objesit ves, obrisat prasinu i usisat. Peglanje i pranje podova sam ostavila za vikend
Barbi - malo sam razmišljala, možda, samo možda, oni misle krajem 4., kao mjeseca travnja. Koliko će P tada imat mjeseci? Jer ja recimo moram ići krajem travnja jer će tada L napuniti 5 mjeseci. Svima kažu krajem mjeseca radi doznaka. To mi je samo sad baš palo na pamet, ali naravno, nazovi i pitaj obavezno!
Barbs - poslano!
Dena - ajme V je genijalan. Ajme. Da, mislim da je njemu i Šlapi suđeno. Sori Sanjchi, ponovo u potragu!
Hed imas ti pravo😘😘😘P ce imat 6 mjeseci u travnju.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sortiraj odgovore
Najstariji