Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amore
    09. Veljača 2018. 14:04

mamisita27

Barbs, super je pjesmica!😂Reci to muzu.Ja bi na mjestu Zujinog marketinga napravila neku smjesnu reklamu di zena pije pivo i doji a ono mlijeko daje nogometasima da budu puni energije i to bi ukomponirala s ovim navijackim reklamama koje imaju😂😂😂
    Amore , imam posudenu Stokke My Carrier, nisam jedino stavila pojas u razinu pupka, ostalo sam dobro al moj bebach ima 8 kg a ja nisam neka mrga od zene i svamodnevno ga nosam i od tog me leda bole plus jos klokanica!Grozno tesko bude i jos je vruce i meni i bebanu unutra a on ti je meni u kolicima zakon! Ne place nikad i udobno mu je😁
    Sretna ma nis ,mozda ima jos negdje u centrima ontario nemam pojma

Mislim da su bas za tu pisale zene, da je kao razvikana i skupa, ali da nije dobra, sad zaboravila zasto, pogledaj u grupi, i moja ima 8,5 kg, ja 60 kg i visoka 173, nisam ni ja neka ogromna, a nije mi tesko..Upravo mi je zbog setnje sa psom postalo zanimljivo to nosenje, stvarno mi je lakse, jer on vuce i njuska na sve strane, i mada ima 10 kg, nije neki ogroman, s kolicima nas bude posvuda😱

• Amore
    09. Veljača 2018. 14:06

Dena, kakav frajer😍! Mislim da nece tebe pitati da mu sredjujes snahe, stajati ce u redu da ga osvoje😀

MAMA X2
    09. Veljača 2018. 14:07

Pozzz curke malo vas skicam haha ...ja prodajem ergo baby indigo plava na mint tockice pa ako koju zanima nek mi se javi na mail vlatkicatomina@gmail.com pa posaljem slikice ....jednom dvaput koristena kupili za drugo dijete al eto puno je drugacija od brace i ne voli se nosit haha 

I_me
    09. Veljača 2018. 14:12

Jao kako vam je lijepo barbs i barbi 😊😆😍
    I mi smo sad iz setnje cca 2h.. sve je prespavala 😂
    Divan dan i toplo 😊

Barkleys
    09. Veljača 2018. 14:15

Barbi - malo sam razmišljala, možda, samo možda, oni misle krajem 4., kao mjeseca travnja. Koliko će P tada imat mjeseci? Jer ja recimo moram ići krajem travnja jer će tada L napuniti 5 mjeseci. Svima kažu krajem mjeseca radi doznaka. To mi je samo sad baš palo na pamet, ali naravno, nazovi i pitaj obavezno! 
    Barbs - poslano! 
    Dena - ajme V je genijalan. Ajme. Da, mislim da je njemu i Šlapi suđeno. Sori Sanjchi, ponovo u potragu!

I_me
    09. Veljača 2018. 14:18

Dena1009

I me nabaci slikicu i imas zeta 🤘🤘 Sorry Sanjchi😉😉Kleaiva dolazite u nase krajeve🙂

😂😂😂😂
    Jao kako je on veliki decko 😆
    Koji sarmerski osmjeh 😍😍😍

kleaiva
    09. Veljača 2018. 14:29

Denaaaa…medenjak je pravi!!! 
    A od kud ste vi? Meni je koprivnica predivna i stalno smo cekali lijepo vrijeme da mozemo bar prosetat tamo malo poslije pregleda i popit neku kavu😂😂😂
    Sad pratim prognozu i u srijedu kazu lijepo ce bit😂
    Ja imam Pognae nosiljku...starija ali kvalitetna...ima i dzep i mrezicu ta po ljeti na ledima kad se raskopca tako da nije vruce u njoj...samo mi treba neka torbica uz to da mogu baratat s mobom i novcanikom i to. 
    Mi se volimo nosit...i ne bole me leda iakk napravim kilometrazu postenu uvijek. 
    I kod nas je sunce al Dora jos spava...dala mi je mira pa sam i ja odspavala sat i pol a ona vec 3 sata spava...danas ce bit dobra cijelo popodne i vecer😊
    Barbs imamo istog viseceg slonica...mi jos imamo vjevericu i kravicu takvu pa kad joj moji klinci sve tri objese na AS zenska poludi od previse poticaja😂😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

Barkleys
    09. Veljača 2018. 14:33

Amore

mamisita27

Barbs, super je pjesmica!😂Reci to muzu.Ja bi na mjestu Zujinog marketinga napravila neku smjesnu reklamu di zena pije pivo i doji a ono mlijeko daje nogometasima da budu puni energije i to bi ukomponirala s ovim navijackim reklamama koje imaju😂😂😂
    Amore , imam posudenu Stokke My Carrier, nisam jedino stavila pojas u razinu pupka, ostalo sam dobro al moj bebach ima 8 kg a ja nisam neka mrga od zene i svamodnevno ga nosam i od tog me leda bole plus jos klokanica!Grozno tesko bude i jos je vruce i meni i bebanu unutra a on ti je meni u kolicima zakon! Ne place nikad i udobno mu je😁
    Sretna ma nis ,mozda ima jos negdje u centrima ontario nemam pojma

Mislim da su bas za tu pisale zene, da je kao razvikana i skupa, ali da nije dobra, sad zaboravila zasto, pogledaj u grupi, i moja ima 8,5 kg, ja 60 kg i visoka 173, nisam ni ja neka ogromna, a nije mi tesko..Upravo mi je zbog setnje sa psom postalo zanimljivo to nosenje, stvarno mi je lakse, jer on vuce i njuska na sve strane, i mada ima 10 kg, nije neki ogroman, s kolicima nas bude posvuda😱

Mislim da zbog preuske baze...
    Amore - jel tvoja prihvatila nošenje iz prve? Mi za sad se po stanu šećemo 5-10 minuta pa se naljuti, stalno gura glavu van, možda sam "prekasno" krenula s maramom, ali me bilo strah, čekala sam kukove itd. A idemo krajem drugog mjeseca u Ikeu. Do tad mora prihvatiti maramu! Inače će joj tata (ako ide sam) izabrati ružni kinderbet! 

Suncokretica
    09. Veljača 2018. 14:52

Jel netko primijetio da je teže uspavati bebu popodne u odnosu na prijepodne? 
    Ili je to samo kod nas tako? 

• Amore
    09. Veljača 2018. 14:54

Je, ali smo ju stavili ja mislim deseti dan vec, prvi izlazak isto u marami, kako sam rodila usred ljeta, mi brzo izasli, predvecer..ali citala sam da se neka djeca ne zele nositi doma, pa mozda da probate nekako odmah izaci..Moram i ja razmisliti o nekoj koja ima mrezicu, skuhat cemo se u Bazzingi

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.