A moja zna isto nekad cendrati kad ju tata stavlja, jer njemu nekako sporije ide, ali onda malo skakuce, pa prestane, valjda ju zbuni😂😂
Hej curke,
ono sto sam procitala:
Klea uzas za proljev..nadam se da si danas bolje 😳
Dena neka ste provjerili pa ste mirni. Jasno mi je da pusete i na hladno.
I me suuuuper za remencice..sad ocekujemo slikicu slape bez njih😍😍
Sretna uff nemam pametan savjet..mozda da pricekas pa i na najmanje pogorsanje krenes sa antib..nisam nikad imala pa ne znam kojom brzinom se razbukta😔
Prijavljujem fantasticnu noc!! Malo natezanja oko zaspivanja..zaspao u pola 1, pa buđenje u 5 pa 9 i onda finalno u pola 12 😉
Bili na vjezbicsma dosli doma brzo na cicu i na cici se tako pokakao da je sve procurilo po leđima..pun bodi, majcica i ko za inat bijele hlace. Ovaj paket pampers pc mi je prelos..svako malo propusti..ne znam sta se događa inace su mi super.
Nama jucer dr propisala maxitrol za okice😳
I kapamo efedrin. Vrlo vjerojatno je alergijski. Moram se javiti u pon pa cemo vidjeti sta cemo dalje..
Dzenny jesu vama spominjali mogucnost da je bronhitis i nos i okice alergijski ili je definitivno bila prehlada?
Cure jeste razmisljale o cijepljenju protiv pneumokoka?
Znam da cure koju su vani cijepe jer je to redovno cijepivo ali kod nas je dodatno.
Idem citat dalje..
Jao vi sretne, sretne zene s klincima koji se vole voziti u kolicima, a pogotovo vi koje jos imate i more! 😍🤩
Mi smo isto bili u setnji. 10 min, urlanje, nosenje + guranje, doma. Isli smo nakon sto se probudio i to je bila greska, trebala sam ici kad je bio umoran. Nikad vise nakon spavanja van jer nemamo sanse za setnju onda.
Deeena fijuuuu kakav frajer! 😎
Suncokretice kod nas, po novom, bolje spava popodne. Evo sad upravo spava. Jutros je spavao i od 11-12:30 ali uz par budenja. A sad je poceo cendrat, dala mu dudu, spustila ga u kindic malo sustala i evo spava ko top. I tako vec par dana ide spavati kasnije popodne, ovo kroz jutro skoro da ni ne spava. Da sam sada isla van mogla sam biti kavu do mile volje!
Ja razmisljam o toj nosiljci. Imamo elasticnu maramu al sad vise ne zeli biti u njoj. Kao da mu je mala postala i steze ga, negoduje a prije je volio. A ne bi se zaletila i dala previse novaca pa da mi nece u nju 😐
Mama x2
Violeta klokanica je super. Bas mi se sviđa.
Kiki ja sam isto neko vrijeme davala bocicu prije spavanja. Onda bi se izdojila da si ne poremetim dojenje..to su bili pocetci. Kad sam skuzila da se nece nista poremetit prestala sam se izdajat. Isto je spavao sa tom jednom bocicom kao i kad smo ju izbacili.
Sretna sad vidim da si ipak krenula sa antib..steta da nije proslo bez njih ali cim prodjeluju biti ce bolje.
Mama x2 za koliko prodajes nosiljku? Stavis nam fotke tu u grupu ako ti se da?
Srnac ja cu ga cijepiti i protiv pneumokoka al to se daje pred polazak u vrtic ako sam dobro upucena. Mislim da su 2 doze i 1000kn ukupno. Moj se cijepio i protiv rote, sad ce dobit drugu dozu na iducem cijepljenju.
AD hvala na savjetima cure. Ne znam, jos se dvoumim dal da dam bocicu ili ne. Vidjet cu jos danas kako ce biti po noci. Sutra ionako idem na taj rockas i dojit cu ga prije, muz ce mu dati bocicu ako se probudi prije nego se ja vratim pa cemo vidjeti.
Kiki, da te utjesim, moja ne place samo u kolicima, nego i u autu, to nam je najveca kazna koju smo mogli dobiti, jer mi volimo landrati okolo, a sad nam je svaki put stresan😣Pogledaj tu knjiznicu nosiljki, pa da uzmes na posudbu, da ne bacas pare ako ne zeli
Meni je slapa super prihvatila nosiljku. Nosile smo se samo po kuci na 5-10min. A jucer je u njoj bila 2h i cak si je odspavala u njoj nekih 45 min.
Tak da.. ja zadovoljna 😆
Amore nije mi utjeha jer ni moj malac nije fan AS 😂🤯 ok, voznju podnosi bolje od kolica ali ja moram biti iza s njim i drzat mu dudu (jer je sam brzo pljune) ili pustat pjemice ili sta vec...nekad prode u miru i tisini a nekad urla.
E bas cu pogledati tu knjiznicu, nisam cula jos za to dok nisi spomenula, tnx! 😊
Sortiraj odgovore
Najstariji