Mimy, ako upali je super 😂😂😂😂 i Diego zaj* po danu... zaspe mi na rukama i stavim ga u ljulji i on se probudi

Hedge, meni D ljepse i brze zaspi otkad spava u jastuku 😁 10ak min nam treba... i djaba sto on meni zaspi oko 20h kae se cesto budi po noci... a taaaaamaaaann 3 dana nam je lijepo islo

Jutro!
I mi smo lose spavale, vec jedno 5 dana ne spava kao inace, stalno se budi... u 7 i po smo ustale

Jutro, mi smo isto imali losu noc.. zaspala u 22:30 i sva u placu se probudila u ponoc,poslije nije se dala odlijepiti od mene,spavala je i plakala.. uspijela sam ju spustiti oko 1h,pa budjenje u pola 3 za jesti,pa u 5:15h jer joj je nosic zacepljen.. i muz joj upali critce i zaspe uz crtice 😂 mn je moj isao na zivce,jer ja A nosam da ju smirim,a on sjedi na krevetu i gleda u nas 😂😂
Barbs,kako se D promjenio.. bas je porastao,dobio kosice.. pravi mali frajercic.. 😍😍

Što je ovooo?? Loša noooooć??? ODNOSNO, NOĆIII???
Hvala curke
Dzenny, možda je povezano s time što ste bile u bolnici??
Da li netko zna gdje se povoljno može kupiti ovo?

I mi smo imali koma noć ,budili su ju grčevi svako malo pa smo se uspavljivali 100 puta pa je gladna pa se nikako smiriti i ne spavamo od 4 . Evo sad ujutro ne znam tko je umorniji od nas dvije .
Nije kakala 3 dana pa ju to valjda muči, koma. Umjesto da ide na bolje, u zadnje vrijeme sve na gore. Sve teže mi zaspe isto a spava joj se.
Evo sad ju uspavala na pilates lopti jer vani baš i nije neko vrijeme. Blažen bio onaj tko ju izmislio, da sam bar znala za tu tehniku prije. Uštedila bi si vremena i živaca dok ju uspavljujem preko dana

Jutro cure evo i nas,jucer smo bili u Zg.,pa se nisam stigla javiti.
Srnac sretnih 4 mjeseca i hvala na čestitkii vama ostalim curama hvala.
Mamisita vama sretnih 3. mjeseca i svima ostalim koji su navršili ovih dana
Treća baš sam sretna da si se uspjela javiti,Mila je prava princeza ni moja L. se još ne okreće skroz a znači jučer navršila 4 mj.,okreće se samo na bok,mislim da još ne kasne,imaju vremena do 5. mj. za okretanje,i isto se diže u polusjedeći položaj dok ju držim.
Dzeny žao mi je da ste bile u bolnici,ali super šta je A. sad bolje i ne ponovilo se
Barbs D. je pravi zavodnik,već vidim puno slomljenih srca oko njega
Dobro jutro😘😘😥😥😥😥i nama jucer dan i noc nikakvi s cice na cicu i na ruke cijeli dan😓😓😓😓kicma me razvali....Romi sretnih vam cetiri😘😘😘😘nadam se da nisam fulala a mamisiti sretna tri😘😘😘😘😘barbs D stavljam na listu buducih zetova😂😂😂😂

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji