Ahahhaha…meni je frendica samo rekla da poginu i da ona ostane sama s malom pa me ave malo iznenadilo i sokiralo. Ah…ipak je to "kara sevda" jbt progovorit cemo turski uskoro😆
Sad sam tak tuzna jer necu kemala gledat svaku vecer, ne mislim na slike nego.bas na.lik kemala, one divne govore ljubavi i poglede upucene nihan 😍 sluubeno sam prolupala. Idem spat i sanjat kemala 😄

Barbs jadnicak mali zelim mu brzo ozdravljenje,mogu samo zamislit koliko je plakao,al sta kazu cure desava se,tko zna sta nas sve ceka,inace za opekline je super dermazin madt ili krema,samo neznam dal smiju tako mala djeca,trebalo bi pitat u ljekarni,to je super stvar zacjeljuje cak i otvorene rane opeklina bez oziljaka i pusja mast
Dena bravo za V.,pravi je decko bas sam sretna jer je sve tip top
Hedge pojede 180 u 10 min. kakvih sat vremena,ona to pojede,i mirna je 3,5-4sata a preko noci do ujutro
Ahahhaha…meni je frendica samo rekla da poginu i da ona ostane sama s malom pa me ave malo iznenadilo i sokiralo. Ah…ipak je to "kara sevda" jbt progovorit cemo turski uskoro😆
Sad sam tak tuzna jer necu kemala gledat svaku vecer, ne mislim na slike nego.bas na.lik kemala, one divne govore ljubavi i poglede upucene nihan 😍 sluubeno sam prolupala. Idem spat i sanjat kemala 😄
😂😂😂😂😂😂😂
Cure sva sreca da nisam gledala tu seriju otpocetka,jer sam slucajno veceras okrenula novu i vidjela kraj,skoro sam i sama plakala,al brze sam prebacila da ne pocnem cmoljit,sta kazes ti Sanjchi glupi scenarij
😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ovakav kraj nisam ocekivala😭😭😭😭😭nema vise onog njegovog "evet"

URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Barbs jadnicak mali zelim mu brzo ozdravljenje,mogu samo zamislit koliko je plakao,al sta kazu cure desava se,tko zna sta nas sve ceka,inace za opekline je super dermazin madt ili krema,samo neznam dal smiju tako mala djeca,trebalo bi pitat u ljekarni,to je super stvar zacjeljuje cak i otvorene rane opeklina bez oziljaka i pusja mast
Dermazin je odlicna krema za opekotine ja kad sam na poslu uvijek si uzmem malo u neku kutijicu jer se cesto ofurim kad kuham😂😂😂

Leptirica.com
Dermazin smiju i bebe.

Leptirica.com
Ajme…ne vjerujem…cmizdrim ko ljuta godina😭😭😭😭
Ja čitam, ono, ajme, što se dogodilo?!?! A vi o Kemaluuu? 🤣🤣🤣🤣
Hedge ja bih rekla da ti uopce ne treba ta dohrana jer ako ni ne pojede i negoduje nije ni gladna vec je samo muci nervoza. I moja ima te faze s cicanjem dvije min pa pljuvanjem i to je uvijeknervoza…ja prestanem s dojenjem i nekako je umirim pa dajem cicu kroz pol sata i vecinom tad prihvati.
Diegoooooo…miskec mali…bas mi je zaobarbs al dogada se😞
Ma mislim da je, samo što ne zna što bi prije kakala ili jela. Pa to izgleda tako da povuče guc, pa malo tiska, pa opet guc, pa tiska, pa bi da je dignem, pa opet guc, pa prdne....i to samo poslije podne, pred večer. I na kraju sve bljucne. Pa je nervozna i plače. Ali ne ono višak, nego baš friško mlijeko joj izleti i to dosta. A kad nakon tog natezala vidim da joj je sve izletilo padne mi roleta. 🤣🤣🤣Budem probala prvo izdojiti pa dati mlijeko na bočicu. Hvala svima na savjetima. 😘
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji