Dobro jutro😇😘😥😥😥dupla kava,u cetiri se probudila pa u sest i od tad ne spava.Sad gledam ovaj papir iz hzzo i u kutu olovkom pise 4mjeseca,ma ja cu ici u ponedeljak to odnest da se rijesim.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I mi uzeli Bazzingu, bez nje vise nikud, vise kolica uopce ne trpam u auto, rasklopi, stavi, izvadi, opet slozi, nema toga vise, zakopcam nosiljku oko sebe, tako vozim, malu izvadim iz sjedalice, i za dvije minute spremne sa sve😀..Violeta, ja radim, da
Hzzo i porodiljni.... porodiljni vam vrijedi do 6 mjeseci starosti djeteta i onda morate predati opet zahtjev... rok za predavanje zahtjeva je 30 dana ranije pa zato treba doci s 5 mjeseci starosti djeteta... bila sam neki dan u hzzo pa pitala...
I moja ima fazu da samo urla i cvili.... ujutro jos do ro a popodne cim ju se spusti plac.... a jucer pogotovo, ni spavati, ni igrati se ni nista... skoro smo iz koze iskocile a bilo je prehladno za ici van.... i da, sve prste bi si pojela po novom ih je pocela gurati do grla...
Dobro jutro!
I me jako mi je drago zbog Slape! Konacno se rijesila remencica! ❤️😊
Violeta super je nosiljka! Koliko si platila?
Dena zao mi je zbog Viktora. A mozda je samo takav dan bio... bitno da je sad ok.
Sanjchi super za vjezbe! Svladat ces to pa kad ti ude u naviku neces vise ni razmisljati. Jel moras jos ici ili je to sad to?
Sretna zao mi je zbog grla 😷
Iza nas je grozna noc. Poceo se budit svako malo! I onda je u 3 zaspao do 6 al mene je ulovila neka nesanica i nisam mogla zaspati a strgana sam! Poludila sam na samu sebe jer znam da ce se uskoro probudit a ja ne spavam 😭 i onda sam naravno zaspala valjda pola sata prije budenja i u tom vremenu sanjala tri nepovezana mini sna - nocnih mora. Super sam se odmorila 😓
Jutro! Mi padamo s nogu, otisli ipak na hitnu, sve je u redu i nemaju pojma zasto takvo plakanje. Dalje moramo promatrati. Nismo nista spavali. Osjecam se ko stara kanta.
Evo, sad se igra u ljulji, smije se…
Pohvatati zaostatke nam je nemoguca misija, pa se mi ubacujemo samo😏
Ime jel to slapa ac/dc neku slikicu nabacila? Vidla sam da komentirate, al nisam nasla slikicu 😒
Dena ka to pripisujem skoku. Moj se iz cistog mir neki dan razderao kad smo silazili niz stepenice u setnju. Rekoh ajd smirit ce se za 5min kad se krene drndat u voznji... bilo je jos gore pa sam se nakon 20m vratila doma. Znaci bio je sit, podrignuo, suha pelena, on lijepo obundan, lice namazano... sve po p.s. a on urla uuurrlllaaaa! Vratili se u stan on place ko ljuta godina, nakon 20ak min se smirio i onda jecao jos valjda pola sata. I tako je bilo u noci. Ne znam jel regresija spavanja samo po noci da sanjaju prozivljeno ili se moze desiti na budno kad se sjete neceg...
Dena moze bit i da reagira na promjenu okoline, sad mu je bice sve novo a znamo da bebe ne vole novo pa mu treba malo vremena da se opusti i vidi da mama i tata nece otic i da je navsigurnom...to je moje tumacenje ☺
Sanjchi sretno s vjezbama, ja stvarno mislim da bi trebali izradit nekebtiskane ili vidro materijale jrr je stvarno koma za popamtit
Curke ja nisam nocas spavala al ne zbog bebe vec zbog glupog proljeva...to samo ide iz mene...gotovo da i ne mozes kontrolirati. UZAS!
Curka je spavala od 8 do 15 do 5 zato.👍🏻👍🏻👍🏻 Pocicala i nastavila do pol 8.
Dora se sad dere jako ako joj se spava😔 prije to nije radila a sad dernek...pogotovo je izrazeno ako propusti dugi popodnevni spavanac...obda svakih pol sata bi spavala pa dreka jer ne moze i tak u krug😒
Dena vjerujem da je to reakcija na novootkrivene stvarcice...bas kao sto je bebuska rekla.
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Violeta nosiljka je mrak! Kolkl para? Jel znas koj je razlika izmedju Frede i Bazzinge? Meni je Ergo super ali mislim da cemo se kuhati u njemu na ljeto... a svakako mislim uzeti neku toddlericu od sivalica! Stavi sliku kad se pokopcas... samo vodi racuna da ti je pojas visoko u razini pupka paralelno s podom tak da mala guza upadne u panel a ne da L sjedi na pojasu. Ako imas onaj poprecni remencic na ledjima zakopcaj ga na vratu dok su naramenice skroz otpustene pa stegni naramenice. To je sva mudrost! I naravno moras moci misica poljubiti s lakocom u glavicu.
I_me super za remencice! Vjerujem da je olaksanje!!
Dohrana moj B je tako poceo sa zanimanjem gledati dok jedemo... i sve se oblizuje. Mislim da cemo morati uskoro poceti jer daje znakove, a nisam planirala prije 6mj.
Bila kod dr i kaze da.nije sigurna da je to angina. Grlo nije strasno, nista nije oteceno, taj jedan cep ne mora znacit anginu. Kaze da joj je tesko sada rec jel angina ili ne i propisala mi klavocin, ali da oricekma s njim i ako mi bude bolje danas tokom dana da ga ne pijem, ako bude gore da popijem. I sta sad napravit?? Bojim sr da se ne razbukta odjednom, a ne bi htjela ni bezveze piti antb
Violeta,mislim da si ti pitala za nezaposlene..i porodiljni..nisam te bas shvatila...
Ali ovako,nema veze ako si bila zaposlena kad si ostala trudna..i otisla na komplikacije. Ako si se isla prijavit na burzu rada,onaj 1 perio pred porod,nemoras nista ic potpisivat,jer se tvoja naknada ne mjenja/smanjuje nakon 6 mj.
I super je nosiljka!
Sortiraj odgovore
Najstariji