Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    09. Veljača 2018. 00:20

violeta1

Gnojna angina - frendica ju imala jako cesto i isla je na dvije inekcije i vise nije imala..
    Nama je gotova nosiljka, u utorak stize 😊😊

Koju ste uzeli iii? 😍

luce <3
    09. Veljača 2018. 00:29

Dena moguce je da su zubici krenuli... Pokusaj mu opipat celjust pa mozda napipas... Al ako nema temperaturu vjerovatno nema razloga za brigu

I_me
    09. Veljača 2018. 06:53

Znaci ona je budna! 😩
    Ne pamtim kad sam zadnji put ovako rano bila u dnevnoj 😂😂😂
    Ona prica i smije seeee, guguce...
    Ovo ce biti dugi dan 😂😥

• Amore
    09. Veljača 2018. 06:56

Jutro! Opet pijem duplu😵, kavu, ne lozu, makar bi mozda mogla i to probati nakon ovakvih noci..Mozda sam nezahvalna jer stvarno je dugo vremena lijepo spavala, s jednim ili nijednim budjenjem, ali ovo sada je horor, svaka 2 sata, vristi, place, nece jesti, nece se nositi, nece lezati, nocas se cak i dragi probudio, a to znaci da je stvarno bila glasna, jer taj ne bi topove cuo dok spava😀..Proci ce i to, tjesim se..Vozim veliku zubaru u 8, pa mozda uspijem kasnije koju dnevnu turu leci, makar su kratke, po 20 min..Ja produzila porodiljni/ rodiljni, mislim da moze i netko drugi odnijeti, ja potpisala i muza, vjerojatno zavisi od teta koje rade tamo..

• Amore
    09. Veljača 2018. 07:14

Netko je pitao za mazanje desni, nas je isto prvi zubic iznenadio, pa nismo nista, a sada ako vidimo da si jako trlja, ili ako skuzimo da je skoro vani, znamo namazati Dentinox, ali mislim da mu djelovanje kratko traje, doduse, ona ga rado i pojede, pa ne znam koliko ostane.Naravno, ja jos i homeopatiju dodam, sad ne znam sta pomogne sta ne, uglavnom dan prije nego izadje bude nervoznija nego inace..

• Dena1009
    09. Veljača 2018. 08:21

Jutro! Mi padamo s nogu, otisli ipak na hitnu, sve je u redu i nemaju pojma zasto takvo plakanje. Dalje moramo promatrati. Nismo nista spavali. Osjecam se ko stara kanta.
    Evo, sad se igra u ljulji, smije se...
    Pohvatati zaostatke nam je nemoguca misija, pa se mi ubacujemo samo😏
    Ime jel to slapa ac/dc  neku slikicu nabacila? Vidla sam da komentirate, al nisam nasla slikicu 😒

url=https://lilypie.com]

violeta1
    09. Veljača 2018. 08:25

Amore jesi ti zaposlena? Kod nas je normala budenje svaka dva sata, a bio je period od 2 tjedna da i cesce se budio, al bi zaspao, sisa i pava.
    Hedgehog bazzinga, baby size 😊 Evo slika 😊 Teta je super, sve rade kako zelimo, mogu i prepravit,a stvarno sve pohvale. Ljubazni. A sad kad stigne javim dojmove kad se uspijemo zakopcat hehe. Jednom sam nosila nosiljku i to me seka kopcala, sad cu sama 😊

violeta1
    09. Veljača 2018. 08:27

Dena1009

Jutro! Mi padamo s nogu, otisli ipak na hitnu, sve je u redu i nemaju pojma zasto takvo plakanje. Dalje moramo promatrati. Nismo nista spavali. Osjecam se ko stara kanta.
    Evo, sad se igra u ljulji, smije se…
    Ime jel to slapa ac/dc neku slikicu nabacila? Vidla sam da komentirate, al nisam nasla slikicu 😒

Da te utjesim, blizu nas su roditelji cija beba nije spavala nista od 0-24h beba je od 0 -20h sati plakala, sve pretrage radili i sve super i rekli im to je takva beba, i odjednom prestalo samo od sebe.

• sretna
    09. Veljača 2018. 08:37

Dena1009

Evo, sad se igra u ljulji, smije se…
    Ime jel to slapa ac/dc neku slikicu nabacila? Vidla sam da komentirate, al nisam nasla slikicu 😒

A joj, bas mi je zao..tko zna cemu to plakanje. Mozda ga stvarno zubi muce, oni mogu izlazit mjesecima i smetat..

• sretna
    09. Veljača 2018. 08:38

Violeta jako je lijepa nosiljka

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.