Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    08. Veljača 2018. 22:07

Barbi13

sretna

Barbi13

sretna

Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi

Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.

Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad sam bila trudna i evo sada.

Je li imas temp?

Ma.nista. ni jednom nisam imala temp kod gnojne angine. Ovo je sami pocetak tak.da.me.ni.ne boli jako, samo onak pika malo. Al u ljeti mi je bilo.grozno. nisam na vrijeme skuzila da.je angina i to se prosirilo ds.nisam mogla ni jest. Al.isto nisam imala temp

barbs
    08. Veljača 2018. 22:08

Klea, zao mi je radi viroze... sto se Dore i odbijanja bocice i svega tice, podsjeca me na sestricninog malog... on je bio kadar urlati od gladi dok se ne bi vratila... A za 4.uuuuhhhhhhhh
    meni je bas ne

barbs
    08. Veljača 2018. 22:09

Meni je bas neki dan sogor rekao da sam pevise blijeda 

barbs
    08. Veljača 2018. 22:11

Sanjchi, nek si se ti druzila i super za vjezbice 😘😘

• Romi
    08. Veljača 2018. 22:49

Barbi13

Meni su u Ri rekli do cetvrtog mjeseca.

A meni su u Ri rekli kad navrsi 5 mjeseci da dodem,sad si me prestrasila,jos mi je zenska napisala svojom rukom na papir,i ja moram ovaj mjesec to odnjet,jel moze netko drugi to predat umjesto mene?

• Dena1009
    08. Veljača 2018. 23:27

Kod nas opet nevolje. Ako ima koja kakav savjet bila bih zahvalna. V je danas popodne odspaval relativno lijepo, nakon toga je trazil jesti ma da je proslo tek 3 sata od zadnjeg hranjenja i nakon jela proslo je nekih 15 min i pocel je jako plakati, jedva sam ga umirila i zaspal je na meni i kad se probudil odmah u plac i opet smo ga jedva umirili, sama vecer prosla relativno ok, nahranili ga, do malo prije spaval i opet se budi u placu, bas ko da ga boli u suzama. I opet ga jedva smirili sad spava. Nema temperaturu. Pedijatar kojeg smo zvali veli ako nema temp da ne moze biti nista opasno, hitnu smo zvali, vele nema razloga za paniku ako nema temp i proljeva. Jel moguce da je zbog zubica? Ili grcevi? Al grceve nije imao par mj i nismo mjenjali prehranu. Nisam pametna, samo je strasni gledati ga tako. 😣😣

url=https://lilypie.com]

violeta1
    08. Veljača 2018. 23:32

Gnojna angina - frendica ju imala jako cesto i isla je na dvije inekcije i vise nije imala.. 
    Nama je gotova nosiljka, u utorak stize 😊😊

violeta1
    08. Veljača 2018. 23:33

Dena moguce da su zubici😕 znat ce iskusnije mame.. mene cisto strah toga. Leon je poceo trljat si celjust vec 3 dana ima.
    Barbs hahaha poklon je mrakkk ☺😁😁 

violeta1
    08. Veljača 2018. 23:34

Barbi aj bas ih pitaj za svaki slucaj.
    Ja sam dobila otkaz u 3mj, i bila na komplikacijama sve do 8mj preko socijalnog i sad sam na porodiljnom.

Barkleys
    09. Veljača 2018. 00:19

Zatvaranje porodiljnog - ja sam ovako to shvatila, 😂😂😂 porodiljni traje 6.mjeseci od kad ste ga otvorili. Zato su nam svima više manje rekli 5 mjeseci starosti djetea. 
    Jer većina ga je otvorila 45 prije termina. Nakon 6 mjeseci porodiljnog, otvaramo rodiljnji, roditeljski (kak se već zove) na idućih 6 mjeseci. Ono sa nižom naknadom. 😭 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.