Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Veljača 2018. 20:02

I_me

Bebushka

O barbs, to je latinski

😂😂😂😂 jos ja gledam.. kao ucila sam grcki a ovo mi zvuci na latinski 😂

ne znam zasto sam napisala grcki

barbs
    08. Veljača 2018. 20:03

sretna

Bila na treningu, radili smo.vjezbe snage, meni je to lagano i dosadnjikavo i pita trener da kako nam je, pa sam rekla da me nikad trbuh ne boli bakon treninga, a guza i noge da, kao premalo trbuha radimo. Kaze pa kardio najbolje otapa trbih, reko znam, al nikad me ne boli trbuh 🤣 samo je pitao dal cu sutra doc na trening 🤣🤣 mislim da smo naje….ubit ce me moji kolege vjezbaci 😂

HAHAHHAHAHAHHAHAHAHHAHA

barbs
    08. Veljača 2018. 20:04

Ovaj mali ce mi dns zivce pojest...
    Ja ne znam sta mu je...
    Da l od juzine?
    Da l od promijene vremena?
    Al danas je neeeemoooguuuucccc!!!!

I_me
    08. Veljača 2018. 20:11

barbs

Ovaj mali ce mi dns zivce pojest…
    Ja ne znam sta mu je…
    Da l od juzine?

Ja sam se sad cula sa frendicom sto ima malog starijeg mj i pol od slape... kaze da je proplakala od zivaca danas jer je mali nemoguc 😥😥😥
    Cendrav, nist mu ne pase, ne spava a spava mu se...
    Vjv je promjena vremena.. 😩

barbs
    08. Veljača 2018. 20:13

I_me

barbs

Ovaj mali ce mi dns zivce pojest…
    Ja ne znam sta mu je…
    Da l od juzine?

Ja sam se sad cula sa frendicom sto ima malog starijeg mj i pol od slape… kaze da je proplakala od zivaca danas jer je mali nemoguc 😥😥😥
    Cendrav, nist mu ne pase, ne spava a spava mu se…
    Vjv je promjena vremena.. 😩

KO DA DIEGA OPISUJE... s time da pred vecer je inace cendrav al sad na kvadrat... i ja bih proplakala 😂😂😂😂😂😂😂😂

Bela
    08. Veljača 2018. 20:24

I_me

Barbi13

Meni su u Ri rekli do cetvrtog mjeseca.

Nama kad napuni 5 mj 😕

I meni su rekli kad navrsi 5, slj tjedan idem.

barbs
    08. Veljača 2018. 20:38

Muz dosao s posla i kaze: vidi sta sam ti kupio 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

barbs
    08. Veljača 2018. 20:39

Muz jos ne zna sa planiram za vikend pobjeci na kavu 😂😂😂😂😂😂😂 Doznat ce za vikend 😂😂😂😂
    Diego je zaspao... na rukama mi naravno... i to smo sada u fazi gdje zaspi uz: ssssss i lupkanje po guzi..

• sretna
    08. Veljača 2018. 21:07

Ja cu pak poludot zbog P dnevnih spavanaca! Prije je lijepo odspavap 2-3x duze, a sada spava po 10-20 min par puta kroz dan i onda.je.nervozan i on i ja! Znam da jent9 faza jer mi je tako bilo i s L, ali unam fa je dugo trajala.i da sam bila na rubu. Uz sve to jos ga  i nos muci i noci su uzaaassssss

barbs
    08. Veljača 2018. 21:22

sretna

Ja cu pak poludot zbog P dnevnih spavanaca! Prije je lijepo odspavap 2-3x duze, a sada spava po 10-20 min par puta kroz dan i onda.je.nervozan i on i ja! Znam da jent9 faza jer mi je tako bilo i s L, ali unam fa je dugo trajala.i da sam bila na rubu. Uz sve to jos ga i nos muci i noci su uzaaassssss

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.