Ako su nezaposlene majke predale zahtjev kao nezaposlene onda ne moraju a ako su dobile otkaz u medjuvremenu, odnosno, na komplikacijama, ako je bio raskid ugovora ili sto god onda navodno da nakon 6.mj tako sam ja skuzila... tj prije 6 😂
Romi, njaaaMii 😎😎😎
Sretna, ne znam zasto sam ja tvog L-a uvijek zamisljala ko Luka 😂 a ne Lukasa 😍😍😍
Maslacak, ja volim neobicna... a pred 10g je to ime.bilo neobicno hahahahhahahhaa nasla sam ga kad sam trazila ime za nekog lika u knjizi koju sam pisala ahahahah
O barbs, to je latinski
a bravo latinski hahahahahhahahahahhaha
Fulala 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
P.s. nisam ga ucila ahahahaha
Kiki, ma imaju oni na tone faza!! 😂😂😂 Nia sam cula vec u Puli i onda imamo na fbu zajednicu mama i iz istre i tamo tjedno stavljaju tko se kada rodio i znam susresti to ime..
O barbs, to je latinski
a bravo latinski hahahahahhahahahahhaha
Fulala 😂😂😂😂😂😂😂😂😂
P.s. nisam ga ucila ahahahaha
Kiki, ma imaju oni na tone faza!! 😂😂😂 Nia sam cula vec u Puli i onda imamo na fbu zajednicu mama i iz istre i tamo tjedno stavljaju tko se kada rodio i znam susresti to ime..
Barbi i Noemi je meni ljepo ime i jako cesto u Istri.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Skinuli remencice!!!! 😊😊😊😊😍😍😍
Mojoj sreci nema kraja! 😊
Kontrola za 2 mj.
WWWWEEEEE!!! BRAAAVOOO SLAPOOO 😍😍😍😍😍😍😍😍
Luce i ja sam se nadala, al javila se 2 i pol mj od poroda a 40 dama krvarila 😂
Hedge, aaaaaaaajmeeeeeeee koju daaaan
Sretna, ma kod nas nema puno Lukasa ni Patrika 😁
Barbi, i Noemi je lijepo 😊
O barbs, to je latinski
😂😂😂😂 jos ja gledam.. kao ucila sam grcki a ovo mi zvuci na latinski 😂
Bila na treningu, radili smo.vjezbe snage, meni je to lagano i dosadnjikavo i pita trener da kako nam je, pa sam rekla da me nikad trbuh ne boli bakon treninga, a guza i noge da, kao premalo trbuha radimo. Kaze pa kardio najbolje otapa trbih, reko znam, al nikad me ne boli trbuh 🤣 samo je pitao dal cu sutra doc na trening 🤣🤣 mislim da smo naje....ubit ce me moji kolege vjezbaci 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji