Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Veljača 2018. 21:23

ajeste koristile sto za prevenciju protiv bolova zubica? za mazanje?

• sretna
    08. Veljača 2018. 21:37

Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi

kleaiva
    08. Veljača 2018. 21:38

Joj sto sam se nasmijala...postar😂😂😂😂 s tim se mi uvijek zekamo😂😂
    Tetovazu sam si uvijek htjela malu djetelinu s 4 lista jer me podsjeca na djetinjstvo kad smo ih trazili...i dan danas pogledam u travu i nadem odmah😂😂😂 ali nikad je nisam napravila nazalost.
    I moja curka je danas bila nervozna a ja pokupila onu proljevastu virozu od svog sineka...cijeli dan sam ba wcu a bila narucena kod ginica...uspjela sam nekak obavit pregled😂sveki he cuvala i naravno nije spavala a nece ni jesti na bocu a ne usudi se dati joj sa zlicicom i spricom😂 nisam se zamarala...jos sam i s curkama popila postenu kavu konacno u miru😂
    Ugl. Sve je ok sa stvarima dolje...pohvalio me da super svjeze izgledam😂 da mogu odmah na 4. 😂😂😂 
    Veli ibace su zene blijede i iscrpljene a ja sam bas super...pa smo se dotakli prehrane i zakljucili da je to jer pazim sto jedem i bavim se sportom😂
    Srecom spasio me proljev od gradanske duznosti...vec vidim da me muz veceras ne bi pustio na miru😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    08. Veljača 2018. 21:39

barbs

ajeste koristile sto za prevenciju protiv bolova zubica? za mazanje?

Za prevenciju nisam jer sam ja L prvi zubic otkrila.kad je vec bio dobrano vani 🤣 uopce nismo osjetili taj zubic. Njega su tek trojke pocele mucit i onda sam koristila dentinox

kleaiva
    08. Veljača 2018. 21:41

E da...trapke...ja inace volim ltb i s oliver ali mi se vise neda dati puno novaca jer ih stalno nosim i pohabaju mi se jednako kao i neke sa snizenja po 50 kn...radije kupim troje cetvere oa mijenjam nego ovako jedne il dvoje pa ih zacas zanistim. Iako volim imati jedne super koje mogu nositi i kad negdje idem na festu ili nesto a ove za na posao su potrosni materijal s obzirom da ja s djecom svasta izvodim, svuda skedam i tak😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 21:57

sretna

Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi

Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• sretna
    08. Veljača 2018. 22:00

Barbi13

sretna

Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.

Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad  sam bila trudna i evo sada. 

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 22:03

sretna

Barbi13

sretna

Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad sam bila trudna i evo sada.

Je li imas temp?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

barbs
    08. Veljača 2018. 22:06

Aaaajmeeeeee... vec 3.faking put pisem porukuuuuuuuuuuuuuuuu
    Ugl
    Sretna, moji su mi rekli za taj gel isto... za gnojmu anginu... kad sam bila dijete sam ju imala.... i to

barbs
    08. Veljača 2018. 22:07

barbs

Aaaajmeeeeee… vec 3.faking put pisem porukuuuuuuuuuuuuuuuu
    Ugl
    Sretna, moji su mi rekli za taj gel isto… za gnojmu anginu… kad sam bila dijete sam ju imala…. i to

okej... 4.
    ugl... vise puta u god dana i jedna mi je falila da idem pod noz... al onda se sve unormaliziralo al svaki put kad me grlo boli me strah...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.