Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi
Joj sto sam se nasmijala...postar😂😂😂😂 s tim se mi uvijek zekamo😂😂
Tetovazu sam si uvijek htjela malu djetelinu s 4 lista jer me podsjeca na djetinjstvo kad smo ih trazili...i dan danas pogledam u travu i nadem odmah😂😂😂 ali nikad je nisam napravila nazalost.
I moja curka je danas bila nervozna a ja pokupila onu proljevastu virozu od svog sineka...cijeli dan sam ba wcu a bila narucena kod ginica...uspjela sam nekak obavit pregled😂sveki he cuvala i naravno nije spavala a nece ni jesti na bocu a ne usudi se dati joj sa zlicicom i spricom😂 nisam se zamarala...jos sam i s curkama popila postenu kavu konacno u miru😂
Ugl. Sve je ok sa stvarima dolje...pohvalio me da super svjeze izgledam😂 da mogu odmah na 4. 😂😂😂
Veli ibace su zene blijede i iscrpljene a ja sam bas super...pa smo se dotakli prehrane i zakljucili da je to jer pazim sto jedem i bavim se sportom😂
Srecom spasio me proljev od gradanske duznosti...vec vidim da me muz veceras ne bi pustio na miru😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
ajeste koristile sto za prevenciju protiv bolova zubica? za mazanje?
Za prevenciju nisam jer sam ja L prvi zubic otkrila.kad je vec bio dobrano vani 🤣 uopce nismo osjetili taj zubic. Njega su tek trojke pocele mucit i onda sam koristila dentinox
E da...trapke...ja inace volim ltb i s oliver ali mi se vise neda dati puno novaca jer ih stalno nosim i pohabaju mi se jednako kao i neke sa snizenja po 50 kn...radije kupim troje cetvere oa mijenjam nego ovako jedne il dvoje pa ih zacas zanistim. Iako volim imati jedne super koje mogu nositi i kad negdje idem na festu ili nesto a ove za na posao su potrosni materijal s obzirom da ja s djecom svasta izvodim, svuda skedam i tak😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Ja.imam gnojnu anginu, opet! Posumnjala sam jer kad sam naspricala grlo angalom desnu stranu mi uopce nije umrtvilo i idem gledat, kad ono bijeli cep ba desnoj strani 😠 idem sutra odmah ujutro dr po antibiotik. Jbt, prvi out sam ji dobila prije godinu il dvije i sad je vec treci put imam! Prije toga nikad i nilad nisam antb bila. Koji k ju sad imam tak cesto?! Sad se.bojim da P ne pokupi
Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna ja sam morala odstranit krajnike sa 17 godina jer sam tri put na godinu imala jedino tako sam se rijesila.
Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad sam bila trudna i evo sada.
Ali.ja ju nisam nikad u zivotu imala do unazad godinu il dvije, nisam sigurna..zadnje sam imala u ljeti kad sam bila trudna i evo sada.
Je li imas temp?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Aaaajmeeeeee... vec 3.faking put pisem porukuuuuuuuuuuuuuuuu
Ugl
Sretna, moji su mi rekli za taj gel isto... za gnojmu anginu... kad sam bila dijete sam ju imala.... i to
Aaaajmeeeeee… vec 3.faking put pisem porukuuuuuuuuuuuuuuuu
Ugl
Sretna, moji su mi rekli za taj gel isto… za gnojmu anginu… kad sam bila dijete sam ju imala…. i to
okej... 4.
ugl... vise puta u god dana i jedna mi je falila da idem pod noz... al onda se sve unormaliziralo al svaki put kad me grlo boli me strah...
Sortiraj odgovore
Najstariji