Vidim da ste komentirale za price i ponasanja djece, sve to dolazi od roditelja. Ja kad vidim na fb po tim grupama sta mame sve pitaju pa svakakve slike stavljaju, doslovno ispadaju glupace na kvadrat, a onda ispod 1000 komentara istih, idi kod doktora, idi kod doktora 😂😂 ne kuzim uopce tu potrebu pisanja po grupama i stavljanja slika sto se zdravlja tice, to za mene budale rade. Stvarno ima cudnih zena 😁
Ova grupa je jos super hehe
I ja cu ucit Leona da materijalno nije sve, i naravno da cu gledati da mu kupujem sve jeftinije, nikad nisam patila od marke i da se moram "skupo" nositi. Radije imam 10 majica jeftinijih nego 2 skupe. 😊
Ali eto nekto nesta radi, najbolje zanamariti.

Romi nama se sa 3 mj bas lijepo to izreguliralo, i sad od kad pije ovo nista. Mozda nije do toga ne znam
Probaj kamilicu,neće joj ništa bit,mislim da su i druge cure davale kamilicu kod nedostatka stolice,neke sa šećero a neke bez.
Ma davala sam je i ja kad je bilo kriticno. Zanimalo me da li je jos tko primjetio promjenu od uvođenja vitamina.

Mi smo dobili oleovit. Ja to dam skupa na žlici s biogajom. Ne znam uopće jel ona to proguta. Bude cijela ljepljiva koliko pljuca to.
I mi smo taj dobili...pije se dvije kapi pa stvarno ne znam di zavrsi, zlica upije

Bela moja je dobila zatvor i pojačali su joj se grčevi kad je dobila D3 kapi. Plivit je bio koma pa smo prešli na oleovit i bilo je malo bolje.
Inače sam joj davala ujutro kad su grčevi slabiji. Jedan dan sam zaboravila ujutro dati pa sam dala popodne i cijelu noć je plakala od grčeva što nije nikada u noći radila, koma.
Koliko sam čitala nuspojave, sve navode probavne smetnje tak da je moguće da je to od toga.
Mislim da waya lgg ima s vitaminom D ali opet to nije dovoljna količina kao u tim kapima
Mi dajemo svaki drugi dan dok ne prođu grčevi...

Mamisita vidim da secemo istom rutom ako dns slucajno niste tu bili? Moguce da smo susjede

Bela moja je dobila zatvor i pojačali su joj se grčevi kad je dobila D3 kapi. Plivit je bio koma pa smo prešli na oleovit i bilo je malo bolje.
Inače sam joj davala ujutro kad su grčevi slabiji. Jedan dan sam zaboravila ujutro dati pa sam dala popodne i cijelu noć je plakala od grčeva što nije nikada u noći radila, koma.
Koliko sam čitala nuspojave, sve navode probavne smetnje tak da je moguće da je to od toga.
Mislim da waya lgg ima s vitaminom D ali opet to nije dovoljna količina kao u tim kapima
Mi dajemo svaki drugi dan dok ne prođu grčevi…
Mozda dok se malo privkne pa se opet normalizira, pitat cu ped ako bude ovako.. a taman vise nije imala problema s tim i eto sad opet...i ja ih dajem ujutro, i bio gaiu sam tako...

U vezi dojenja ja se ne bi usudila vise ni sestri reci nista vezano uz to jer znam kako je meni bilo kad su mi pametovali a ja davala sve od sebe da uspijem.
Pij pivu doci ce ti mlijeko i te spike

Oprostite na padobranstvu, ali da li zna koja kad mozemo maknuti onaj ulozak za novorodence iz AS-a?
Pa trebalo bi na njemu pisati... npr moj se micao kad je bebac navrsio 61cm.
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji