Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    violeta1
    26. Siječanj 2018. 16:02

Vidim da ste komentirale za price i ponasanja djece, sve to dolazi od roditelja. Ja kad vidim na fb po tim grupama sta mame sve pitaju pa svakakve slike stavljaju, doslovno ispadaju glupace na kvadrat, a onda ispod 1000 komentara istih, idi kod doktora, idi kod doktora 😂😂 ne kuzim uopce tu potrebu pisanja po grupama i stavljanja slika sto se zdravlja tice, to za mene budale rade. Stvarno ima cudnih zena 😁
    Ova grupa je jos super hehe
    I ja cu ucit Leona da materijalno nije sve, i naravno da cu gledati da mu kupujem sve jeftinije, nikad nisam patila od marke i da se moram "skupo" nositi. Radije imam 10 majica jeftinijih nego 2 skupe. 😊
    Ali eto nekto nesta radi, najbolje zanamariti.

Bela
    26. Siječanj 2018. 16:19

Romi

Bela

Romi nama se sa 3 mj bas lijepo to izreguliralo, i sad od kad pije ovo nista. Mozda nije do toga ne znam

Probaj kamilicu,neće joj ništa bit,mislim da su i druge cure davale kamilicu kod nedostatka stolice,neke sa šećero a neke bez.

Ma davala sam je i ja kad je bilo kriticno. Zanimalo me da li je jos tko primjetio promjenu od uvođenja vitamina.

Bela
    26. Siječanj 2018. 16:21

Hedgehog

Mi smo dobili oleovit. Ja to dam skupa na žlici s biogajom. Ne znam uopće jel ona to proguta. Bude cijela ljepljiva koliko pljuca to.

I mi smo taj dobili...pije se dvije kapi pa stvarno ne znam di zavrsi, zlica upije 

Suncokretica
    26. Siječanj 2018. 16:27

Bela moja je dobila zatvor i pojačali su joj se grčevi kad je dobila D3 kapi. Plivit je bio koma pa smo prešli na oleovit i bilo je malo bolje.
    Inače sam joj davala ujutro kad su grčevi slabiji. Jedan dan sam zaboravila ujutro dati pa sam dala popodne i cijelu noć je plakala od grčeva što nije nikada u noći radila, koma. 
    Koliko sam čitala nuspojave, sve navode probavne smetnje tak da je moguće da je to od toga. 
    Mislim da waya lgg ima s vitaminom D ali opet to nije dovoljna količina kao u tim kapima
    Mi dajemo svaki drugi dan dok ne prođu grčevi...

• Srnac
    26. Siječanj 2018. 16:39

Mamisita vidim da secemo istom rutom ako dns slucajno niste tu bili? Moguce da smo susjede 

Bela
    26. Siječanj 2018. 16:42

Suncokretica

Bela moja je dobila zatvor i pojačali su joj se grčevi kad je dobila D3 kapi. Plivit je bio koma pa smo prešli na oleovit i bilo je malo bolje.
    Inače sam joj davala ujutro kad su grčevi slabiji. Jedan dan sam zaboravila ujutro dati pa sam dala popodne i cijelu noć je plakala od grčeva što nije nikada u noći radila, koma.
    Koliko sam čitala nuspojave, sve navode probavne smetnje tak da je moguće da je to od toga.
    Mislim da waya lgg ima s vitaminom D ali opet to nije dovoljna količina kao u tim kapima
    Mi dajemo svaki drugi dan dok ne prođu grčevi…

Mozda dok se malo privkne pa se opet normalizira, pitat cu ped ako bude ovako.. a taman vise nije imala problema s tim i eto sad opet...i ja ih dajem ujutro, i bio gaiu sam tako...

[OBRISANO] 26. Siječanj 2018. 16:45

[OBRISANO] 26. Siječanj 2018. 16:48

Bela
    26. Siječanj 2018. 16:48

U vezi dojenja ja se ne bi usudila vise ni sestri reci nista vezano uz to jer znam kako je meni bilo kad su mi pametovali a ja davala sve od sebe da uspijem. 
    Pij pivu doci ce ti mlijeko i te spike

Marijana12345
    26. Siječanj 2018. 17:02

panica

Oprostite na padobranstvu, ali da li zna koja kad mozemo maknuti onaj ulozak za novorodence iz AS-a?

Pa trebalo bi na njemu pisati... npr moj se micao kad je bebac navrsio 61cm. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI