Skinuli remencice!!!! 😊😊😊😊😍😍😍
Mojoj sreci nema kraja! 😊
Kontrola za 2 mj.
Jeeeeeee!
Super!
Sigurno i slapa uziva sad!
Ajme jeste me nasmijale...mjere vagine... Postar buco 😂😂😂
Ja sam se mislila kupit tu casicu i kad sam se odlucila za to ostala sam trudna pa na kraju nisam, al mislim da bi mogla... Kad smo kod tih stvari, danas sam dobila 😭😭 nadala sam se da jos necu neko vrime😭😭
I_me jeeeeeeej, bas super 😁😁 sad ce mala slapica uzivat i mlatarat nogicama ko velika 😁😁
E moja Hedge tako ja nosam u svakoj setnji. Umorim se ko konj.
Da znaš da sam se odmah tebe sjetila....hahahha
I me super!!!
Hedge firma u kojoj radim je u green goldu, navrla su mi sjecanja...
I_mesuper za šlapuuu. Sad udarite po AC grom DC. 🤣🤣🤣🤣
Srnac, jesi ti rekla za crvene kapke, moguće da je s nosa prešlo na oči? Pitaj Dzeny njoj je Alara imala sličan problem.
Bebushka - a tamo svi zrihtaniii. Odjela, sakoiii, a ja paradiram s kolicima i vrištećom bebom. 🤣🤣🤣
Pozdrav ,evo i nas nikako stic se javit danas,pecem tortu Milka kao poklon za jedan rodendan u subotu i cijeli dan se zezam s tim,jos ju ukrasavam sa fondan masom i moram priznat da si necu priustit to zadovoljstvo uskoro,barem dok L .ne naraste
I me bravo za remencice,bas sam sretna sta ste ih skinuli
Neznam sta sam vise procitala,idem jos zavrsit ukrasavanje torte
Ugl.. bili kod ortopeda, sve super! Kontrola za 2 mj a do tada vjezbati kukove/nogice kod presvlacenka pelene.
Presretna sam! 😊
Pa je sisala u auti, pa smo otisli do Dm-a pa na kavu. Bila je u klokanici i sve prespavala 😂😂
Pa smo otisli u Manu jer je nekakvo snizenje pa sam joj kupila jaknu za sljedecu zimu i hlace satro jeans sve za 80kn. ( da ju malo pocastim 😆😊)
Eno je sada u njihaljci, smije se i mlati sve u 16naest 😂😂😂
Barbs-164 i 175cm.. sta ces.. patuljci 😂😂😂
Hedgehog- ti si imala avanturu zivota danas 😂😂
Kad smo kod hlaca.. obukla sam rifle za u grad i inace kais stavim na 3 rupicu, sad sam na 4tu 😩😩
Idem se sad prejest punjene paprike da popunim hlace 😂
Sortiraj odgovore
Najstariji