Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    08. Veljača 2018. 17:29

I_me

Skinuli remencice!!!! 😊😊😊😊😍😍😍
    Mojoj sreci nema kraja! 😊
    Kontrola za 2 mj.

Jeeeeeee!
    Super! 
    Sigurno i slapa uziva sad!

luce <3
    08. Veljača 2018. 17:30

Ajme jeste me nasmijale...mjere vagine... Postar buco 😂😂😂
    Ja sam se mislila kupit tu casicu i kad sam se odlucila za to ostala sam trudna pa na kraju nisam, al mislim da bi mogla... Kad smo kod tih stvari, danas sam dobila 😭😭 nadala sam se da jos necu neko vrime😭😭
    I_me jeeeeeeej, bas super 😁😁 sad ce mala slapica uzivat i mlatarat nogicama ko velika 😁😁

Barkleys
    08. Veljača 2018. 17:32

Kiki156

E moja Hedge tako ja nosam u svakoj setnji. Umorim se ko konj.

Da znaš da sam se odmah tebe sjetila....hahahha

• Bebushka
    08. Veljača 2018. 17:33

I me super!!!
    Hedge firma u kojoj radim je u green goldu, navrla su mi sjecanja...

Maja 3
    08. Veljača 2018. 17:44

Barbs,Nia mi je prekrasno ime! Obozavam kratka imena!

Barkleys
    08. Veljača 2018. 17:59

I_mesuper za šlapuuu. Sad udarite po AC grom DC. 🤣🤣🤣🤣 
    Srnac, jesi ti rekla za crvene kapke, moguće da je s nosa prešlo na oči? Pitaj Dzeny njoj je Alara imala sličan problem. 
    Bebushka - a tamo svi zrihtaniii. Odjela, sakoiii, a ja paradiram s kolicima i vrištećom bebom. 🤣🤣🤣

• Romi
    08. Veljača 2018. 18:07

Pozdrav ,evo i nas nikako stic se javit danas,pecem tortu Milka kao poklon za jedan rodendan u subotu i cijeli dan se zezam s tim,jos ju ukrasavam sa fondan masom i moram priznat da si necu priustit to zadovoljstvo uskoro,barem dok L .ne naraste 

• Romi
    08. Veljača 2018. 18:10

I me bravo za remencice,bas sam sretna sta ste ih skinuli 
    Neznam sta sam vise procitala,idem jos zavrsit ukrasavanje torte 

• Romi
    08. Veljača 2018. 18:12

Cure jesu li Americanino trapke isto kao American ili je to razlicito?

I_me
    08. Veljača 2018. 18:31

Ugl.. bili kod ortopeda, sve super! Kontrola za 2 mj a do tada vjezbati kukove/nogice kod presvlacenka pelene.
    Presretna sam! 😊 
    Pa je sisala u auti, pa smo otisli do Dm-a pa na kavu. Bila je u klokanici i sve prespavala 😂😂
    Pa smo otisli u Manu jer je nekakvo snizenje pa sam joj kupila jaknu za sljedecu zimu i hlace satro jeans sve za 80kn. ( da ju malo pocastim 😆😊)
    Eno je sada u njihaljci, smije se i mlati sve u 16naest 😂😂😂
    Barbs-164 i 175cm.. sta ces.. patuljci 😂😂😂
    Hedgehog- ti si imala avanturu zivota danas 😂😂
    Kad smo kod hlaca.. obukla sam rifle za u grad i inace kais stavim na 3 rupicu, sad sam na 4tu 😩😩
    Idem se sad prejest punjene paprike da popunim hlace 😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.