Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Maja 3
    08. Veljača 2018. 13:28

Kiki,sretna 4 mjeseca!
    I me,i ja imam 2 od prije..htjela sam odmah kako sam malu rodila ic radit novu..pa uvijek nesto..i onda opet trudna..pa sad skupljam ideje.
    Infinity nikako,to mi isfurano previse!

• sretna
    08. Veljača 2018. 13:28

I_me

Joj sretna tako i ja sa trapericama.. ne znam dal sam ja previse izbirljiva ili jednostavno nema nekakvih traperica normalnih..
    Hocu normalne sa malo elastina bez zakovica,da nisu izderane da nisu izbjeljene…da nemaju dezene po sebi 😂😂😂

E tocno to!!! Ne bi kupila poderane traperice nikad! Pa sama cu ih poderat 🤣  ni ja ne zelim zakovice, cvijece i takve gluposti 😄

• sretna
    08. Veljača 2018. 13:31

Maslacak31

Kiki,sretna 4 mjeseca!
    I me,i ja imam 2 od prije..htjela sam odmah kako sam malu rodila ic radit novu..pa uvijek nesto..i onda opet trudna..pa sad skupljam ideje.

E vidis, ja nikad ne gledam sta je u modi. Meni se nesto svida bez obzira bilo to in trenutno ili ne. Tako mi se infinity znak oduvijek svida. Isto kao i ime Lukas, nisam djetetu dala to ime jer je bilo in i jos je, nego sam jos od srednje bila zaljubljena u to ime, isto kao i Patrik. Modu i in stvari ne pratim niti patim na to 😄

Maja 3
    08. Veljača 2018. 13:38

sretna

Maslacak31

Kiki,sretna 4 mjeseca!

E vidis, ja nikad ne gledam sta je u modi. Meni se nesto svida bez obzira bilo to in trenutno ili ne. Tako mi se infinity znak oduvijek svida. Isto kao i ime Lukas, nisam djetetu dala to ime jer je bilo in i jos je, nego sam jos od srednje bila zaljubljena u to ime, isto kao i Patrik. Modu i in stvari ne pratim niti patim na to 😄

Nisam rekla da je moderno,nego isfurano..potroseno..otrcano..kako hoces..i imam osjecaj da svaka zena nezna kaj bi..najlakse joj stavit ime u taj znak..
    Ja to ne bi..ocu da bude osobno i posebno.

Maja 3
    08. Veljača 2018. 13:39

A za modu me boli k..iskreno.

• sretna
    08. Veljača 2018. 13:41

Maslacak31

sretna

Maslacak31

Kiki,sretna 4 mjeseca!

Nisam rekla da je moderno,nego isfurano..potroseno..otrcano..kako hoces..i imam osjecaj da svaka zena nezna kaj bi..najlakse joj stavit ime u taj znak..
    Ja to ne bi..ocu da bude osobno i posebno.

Pa to ti je isto...znaci ti gledas na to kao otrcano i isfurano, ja ne jer ne znam nikoga s tom tetovazom, a i da znam, boli me briga jer ako mi se svida stavila bi je pa makar ju imala svaka osoba na cesti 😄 ne gledam na to

• Amore
    08. Veljača 2018. 13:41

Ne bih znala za trajanje AD, mi ga uvijek prije potrosimo😀..Meni su tetovaze lijepe, i piercing isto, mislim lijepo mi je vidjeti neke, nisu mi bas sve, ali ja nisam bas tip za to, mislim da mi ne bi stajalo, ali nikad ne reci nikad, mozda ako vidim nesto cemu ne mogu odoljeti..Svakako bi bila majusna, i nevidljiva svakome..Htjela pitati, koristi li koja od vas menstrualnu casicu? Ja sam ju kupila, prosli ciklus probala, i bas se mucila, smetala mi, ispadala, jucer dobila m., dala joj jos jednu priliku, i puno je bolje, ali kopka me, jer je prijateljica rekla da je njoj ta ispadala, pa je uzela neku koja nema tako gladak rub, nego je sklopiva, i bila joj je bolja..Sad se pitam da nisam uzela krivu? Probam jos malo, ipak je 200 kn,, ali ako netko ima iskustvo, pomagajte?

• sretna
    08. Veljača 2018. 13:44

Amore

Ne bih znala za trajanje AD, mi ga uvijek prije potrosimo😀..Meni su tetovaze lijepe, i piercing isto, mislim lijepo mi je vidjeti neke, nisu mi bas sve, ali ja nisam bas tip za to, mislim da mi ne bi stajalo, ali nikad ne reci nikad, mozda ako vidim nesto cemu ne mogu odoljeti..Svakako bi bila majusna, i nevidljiva svakome..Htjela pitati, koristi li koja od vas menstrualnu casicu? Ja sam ju kupila, prosli ciklus probala, i bas se mucila, smetala mi, ispadala, jucer dobila m., dala joj jos jednu priliku, i puno je bolje, ali kopka me, jer je prijateljica rekla da je njoj ta ispadala, pa je uzela neku koja nema tako gladak rub, nego je sklopiva, i bila joj je bolja..Sad se pitam da nisam uzela krivu? Probam jos malo, ipak je 200 kn,, ali ako netko ima iskustvo, pomagajte?

Ja ju nemam i nemam volje uopce ju isprobat, ne mogu zamislit strano tijelo u sebi. Ali frendica ju ima i ona je odusevljena njome. Kaze da ima neka grupa na faceu za te casice gdje ti kazu koja bi tebi odgovarala, samo je kuzim na temelju cega znaju koja bi ti odgovarala, al dobro..

• Amore
    08. Veljača 2018. 13:44

Ja volim trapezice, jedva sam docekala da ih opet ima za kupiti, jedno vrijeme samo usko svuda, mislim nosim i to, ali trapez😍😍

panica
    08. Veljača 2018. 13:46

Bok curke da vam se malo javim i da utjesim kiki, ja sam isto bila sva u strahu zbog kilaze i ovaj tjedan smo bili na kontroli i u 2 mj.dobila samo 1050g, a prva 2 mjeseca po kilu. Dr kaze da je to sve super i vec je udvostrucila kilazu, a to treba do 6.mj i kaze da se ne brinem, a i da genetika ima puno utjecaja, a sto se tice nudenja cice stalno, to sam i ja radila pa sam ju raspizdila i navukla si 10 dana strajka i u tom periodu mlijeka naravmo sve manje i sad smo svakih 45 do sat vremena cici jer nikako da povecam proizvodnju, pa pazi stim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.