Meni su trapke bile dobre od salse i ltb. Salsine su bile brutalne, najbolja je guzica u njima bila al nema ih vise 😩 sad kupujem u zari najcesce, tamo znaju imati klasicne trapke ili pak s ukrasima i raznih boja i tako, nade se za svakoga nesto. Najcesce se oblacim u zari, mangu i hm-u. Klasika. Ali im je roba toliko losa postala da je to strasno. Prije bi si uvijek u zari nasla neku lijepu haljinu, a sad katastrofa, sve neke krpe bezveze.
Meni su trapke bile dobre od salse i ltb. Salsine su bile brutalne, najbolja je guzica u njima bila al nema ih vise 😩 sad kupujem u zari najcesce, tamo znaju imati klasicne trapke ili pak s ukrasima i raznih boja i tako, nade se za svakoga nesto. Najcesce se oblacim u zari, mangu i hm-u. Klasika. Ali im je roba toliko losa postala da je to strasno. Prije bi si uvijek u zari nasla neku lijepu haljinu, a sad katastrofa, sve neke krpe bezveze.
Dobre su trapke iz zare? Ja se bojim sa trapkama kockat, uvijek uzimam u europi 92 ili levis, ltb...bojim se da mi se ove tipa zara, h&m ne razvuku, puknu itd. Makar imam 2 hlaca iz zare i odlicne su mi. Preudobne i super stoje
Ja obozavam Esprit i TH traperice, a keper deblje hlace od Sisleya. Tih nekoliko komada imam u ormaru godinama i apsolutno se ne trose... Kod trapki mi je bitno da nemaju elastena, ti modeli su mi najdrazi! A to sta sad ni u jedne ne stanem je sr**e. Imam neke dvoje s malo elastena koje sam doslovno za dzabe kupila u onom outlet-ducanu Sport moda (ima u Sisku i u King Crossu, ne znam za druge gradove...) koje sad izmjenjujem dok ne vratim zeljenu kilazu. Znam i za LTB traperice da su super, Levi's isto...
Sretna, meni iz zare nisu lose, a cak su i iz hm-a ok. Kostaju od 150-300 kn cca i ni jedne mi do sad nisu ni pukle ni razvukle se - koliko to traperice mogu, mislim, nakon par nosenja se razvuku malo, naravno. Najcesce kupim klasicne trapke, mrkva kroj i volim da je mrvicu visi struk. I osobno radije manje platim trapke nego ostalu robu. Za trapke mi je bitno da su bazicne, da pasu na sve, a to ima u zari.
Sretna, meni iz zare nisu lose, a cak su i iz hm-a ok. Kostaju od 150-300 kn cca i ni jedne mi do sad nisu ni pukle ni razvukle se - koliko to traperice mogu, mislim, nakon par nosenja se razvuku malo, naravno. Najcesce kupim klasicne trapke, mrkva kroj i volim da je mrvicu visi struk. I osobno radije manje platim trapke nego ostalu robu. Za trapke mi je bitno da su bazicne, da pasu na sve, a to ima u zari.
To je i meni bitno.kod trapki. Bas cu pogledat i u zari ovaj u subotu
Hej curke,
Kiki sretna 4 😘
Trapke..poludim dok nađem traperice.. hocu traperice kakve su se nekad proizvodile dok sam ja bila srednja skola..sad su sve neke tipa tajice. Uzas! Dal se netko sjeca Americanina? To su bile najbolje trapke..dosta skupe pogotovo za ondasnje pojmove kad si srednjoskolka ali savrseni modeli.
Tetovaze..sviđaju mi se i oduvijek govorim da cu jednog dana ju napraviti kada odlucim sta je to sto zelim imati cijeli zivot na tijelu. Definitivno ce biti vezano uz djecu.
Sumnjam da mi T ima alergiju. Da zastopani nosic nije bezveze zastopan a zadnja dva jutra mi se budi sa natecenim kapcima. 😳
Konzultacije kod dr su u 18h pa cu zvati.
Ja se sjecam Americanina, super su bile trapke.
Hej curke,
Kiki sretna 4 😘
Trapke..poludim dok nađem traperice.. hocu traperice kakve su se nekad proizvodile dok sam ja bila srednja skola..sad su sve neke tipa tajice. Uzas! Dal se netko sjeca Americanina? To su bile najbolje trapke..dosta skupe pogotovo za ondasnje pojmove kad si srednjoskolka ali savrseni modeli.
Tetovaze..sviđaju mi se i oduvijek govorim da cu jednog dana ju napraviti kada odlucim sta je to sto zelim imati cijeli zivot na tijelu. Definitivno ce biti vezano uz djecu.
Sumnjam da mi T ima alergiju. Da zastopani nosic nije bezveze zastopan a zadnja dva jutra mi se budi sa natecenim kapcima. 😳
Konzultacije kod dr su u 18h pa cu zvati.
Ja se sjecam Americanina, super su bile trapke.
Ja nikad cula za tu marku
Ja imam traperice iz H&m-a. I to sam isto danima obilazila dućane, i slučajno naletila na njih i onda sam ostala trudna. 😥 Najobičnije, proste, tamno plave, uske. Baš to što kažeš, htjela sam bazične. Nosila sam ih par puta možda, došlo ljeto, vruće, trbuh raste, znam da sam ih u 6.mjesecu trudnoće obukla i zavezala gumicu da ih mogu zakopčati. 😂 Sad ih opet nosim. Tko čeka taj dočeka! 😂😂😂😂
Kiki, sretnih 4!!! 😉😉😉
I me, super curka napreduje Bas me zanima.koliko je D narasao otkad se rodio sveukupno 😊
Traperice- ja volim ELASTICNEEEEE gahahahahhahaa
Kiki, jooojjj, to spavanje... ima noci kad ok spava... ima noci kad se svako malo budi... pa ima dana kad spava svako malo pa ima dana kad ne spava bas... jutros se u 8:30 zbudio u 12 zaspao...spavao sat i pol i evo sad mi zaspao...
E da, Kiki, pa moguce da je regres kod vas?
TETOVAZE-da me nije strah sigurno bi imala infinity znak ili otkucaje srca 😍😍😍😍 top...
OFUCANO/NE OFUCANO- od 16e god mi je top ime za curku NIA.. .ako bude curka slijedece, bit ce NIA... muzu i meni se svidja... bez obzira sto je vec vidjeno...
Sortiraj odgovore
Najstariji