Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Veljača 2018. 15:52

I me, jesi bila na.pregled s curkom?? Ako jesi, nisam pohvatala... koliko ste muz i ti visoki?? I ja sam htjela nesto kinesko kad sam prekinula s bivsim hahahhahahaha ili natpis na grckom: amor non deficit no ipsi amore deficimus (tako nekako hahahahah

barbs
    08. Veljača 2018. 15:53

Casica za mengu?? Nekako mi se ne svidja 😂😂😂

Kiki156
    08. Veljača 2018. 15:58

Jeeej bravo za trapke Hedgehog! Ja jos ne stanem sasvim u svoje. Mogu zakopcat al ispadne slauf 😂 
    Barbs, tko ce ga znati. Da ima taj regres sam vec nekoliko puta mislila 😂😂 
    Nia mi je lijepo ime, ali nisam ga cula bas cesto! 

• Bebushka
    08. Veljača 2018. 15:59

O barbs, to je latinski 

Barkleys
    08. Veljača 2018. 16:20

E i da, da se požalili. Moje dijete se probudilo u kolicima nakon pola sata. 😥😥😥 Već sam pisala, ja uspavam, spustim konstrukciju, spustim košaru...i ko i svaki dan krenem. Prvo skužim da ne radi terasa u kafiću u kojem pijem kavu, ali nema veze idem ja do DM po pelene...da ubijem malo vrijeme, da čvršće zaspe pa da se vratim doma... Prvo dole vrata di je DM od ulaza u green gold pokvarena, a u neka bočna ne mogu proći s kolicima, odi okolo, uđi na drugi ulaz i spusti se liftom. Nađem lift, voza me gore dole kako ljudi zovu, uopće ne prihvaća tipku -1, ništa, nađi drugi lift. I tako ja napokon u DMu, bezveze blejim, i kad je ona krenula vrištati. 😱😱😱😱 Valjda se prenula iz sna, štajaznam. Digni, smiri, spusti, digni, smiri, spusti. Uzimam pelene, letim do blagajne. Dobijem gratis ručnik (uz Violeta pelene). Ja sam nju morala nositi u jednoj ruci, a drugom gurati kolica po cesti, po snijegu, po bljuzgi...Sva sam se preznojila. Tako prodorno je vrištala da su se stakla na green goldu tresla.😭😭😭😭 I dođemo doma. Ona se smije. A ja mokra!!! Zaspala je tek u 3. 😱😰😨

• sretna
    08. Veljača 2018. 16:23

Barbs evo ja jos nisam nigdje srela curicu s tim imenom  😁 dok lukasa i patrika ima po svuda 🤣 al briga me! Kad sam bila u srednjoj tad nisu bila popularna ta imena, sta mogu kad su sad popularna, svidaju mi se i dalje 😄

• sretna
    08. Veljača 2018. 16:24

Hedgehog

E i da, da se požalili. Moje dijete se probudilo u kolicima nakon pola sata. 😥😥😥 Već sam pisala, ja uspavam, spustim konstrukciju, spustim košaru…i ko i svaki dan krenem. Prvo skužim da ne radi terasa u kafiću u kojem pijem kavu, ali nema veze idem ja do DM po pelene…da ubijem malo vrijeme, da čvršće zaspe pa da se vratim doma… Prvo dole vrata di je DM od ulaza u green gold pokvarena, a u neka bočna ne mogu proći s kolicima, odi okolo, uđi na drugi ulaz i spusti se liftom. Nađem lift, voza me gore dole kako ljudi zovu, uopće ne prihvaća tipku -1, ništa, nađi drugi lift. I tako ja napokon u DMu, bezveze blejim, i kad je ona krenula vrištati. 😱😱😱😱 Valjda se prenula iz sna, štajaznam. Digni, smiri, spusti, digni, smiri, spusti. Uzimam pelene, letim do blagajne. Dobijem gratis ručnik (uz Violeta pelene). Ja sam nju morala nositi u jednoj ruci, a drugom gurati kolica po cesti, po snijegu, po bljuzgi…Sva sam se preznojila. Tako prodorno je vrištala da su se stakla na green goldu tresla.😭😭😭😭 I dođemo doma. Ona se smije. A ja mokra!!! Zaspala je tek u 3. 😱😰😨

O joj, zeza te mala! 😄

Kiki156
    08. Veljača 2018. 16:53

E moja Hedge tako ja nosam u svakoj setnji. Umorim se ko konj. 

I_me
    08. Veljača 2018. 17:20

Skinuli remencice!!!! 😊😊😊😊😍😍😍
    Mojoj sreci nema kraja! 😊
    Kontrola za 2 mj.

Bela
    08. Veljača 2018. 17:22

Barbs prekrasno mi je Nia 
    Srnac ja se sjecam americanina, samo sam to nosila u srednjoj. Sav đeparac sam stedila za traperice, bile su po 100€ 
    Sad ne bi dala toliko novaca sigurno
    Ja kupim u h&m na djecjem kad nađem 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.