Ne bih znala za trajanje AD, mi ga uvijek prije potrosimo😀..Meni su tetovaze lijepe, i piercing isto, mislim lijepo mi je vidjeti neke, nisu mi bas sve, ali ja nisam bas tip za to, mislim da mi ne bi stajalo, ali nikad ne reci nikad, mozda ako vidim nesto cemu ne mogu odoljeti..Svakako bi bila majusna, i nevidljiva svakome..Htjela pitati, koristi li koja od vas menstrualnu casicu? Ja sam ju kupila, prosli ciklus probala, i bas se mucila, smetala mi, ispadala, jucer dobila m., dala joj jos jednu priliku, i puno je bolje, ali kopka me, jer je prijateljica rekla da je njoj ta ispadala, pa je uzela neku koja nema tako gladak rub, nego je sklopiva, i bila joj je bolja..Sad se pitam da nisam uzela krivu? Probam jos malo, ipak je 200 kn,, ali ako netko ima iskustvo, pomagajte?
Ja ju nemam i nemam volje uopce ju isprobat, ne mogu zamislit strano tijelo u sebi. Ali frendica ju ima i ona je odusevljena njome. Kaze da ima neka grupa na faceu za te casice gdje ti kazu koja bi tebi odgovarala, samo je kuzim na temelju cega znaju koja bi ti odgovarala, al dobro..
Kad sam birala,bilo je kao za zene koje su rodile i za one koje nisu, to mi ima smisla, ali drugo ne znam stvarno kako birati, bez da probas😒
Ja volim trapezice, jedva sam docekala da ih opet ima za kupiti, jedno vrijeme samo usko svuda, mislim nosim i to, ali trapez😍😍
Joj ja ne, ja samo da je sto uze 😄
Ne bih znala za trajanje AD, mi ga uvijek prije potrosimo😀..Meni su tetovaze lijepe, i piercing isto, mislim lijepo mi je vidjeti neke, nisu mi bas sve, ali ja nisam bas tip za to, mislim da mi ne bi stajalo, ali nikad ne reci nikad, mozda ako vidim nesto cemu ne mogu odoljeti..Svakako bi bila majusna, i nevidljiva svakome..Htjela pitati, koristi li koja od vas menstrualnu casicu? Ja sam ju kupila, prosli ciklus probala, i bas se mucila, smetala mi, ispadala, jucer dobila m., dala joj jos jednu priliku, i puno je bolje, ali kopka me, jer je prijateljica rekla da je njoj ta ispadala, pa je uzela neku koja nema tako gladak rub, nego je sklopiva, i bila joj je bolja..Sad se pitam da nisam uzela krivu? Probam jos malo, ipak je 200 kn,, ali ako netko ima iskustvo, pomagajte?
Ja ju nemam i nemam volje uopce ju isprobat, ne mogu zamislit strano tijelo u sebi. Ali frendica ju ima i ona je odusevljena njome. Kaze da ima neka grupa na faceu za te casice gdje ti kazu koja bi tebi odgovarala, samo je kuzim na temelju cega znaju koja bi ti odgovarala, al dobro..
Kad sam birala,bilo je kao za zene koje su rodile i za one koje nisu, to mi ima smisla, ali drugo ne znam stvarno kako birati, bez da probas😒
Ne znam ni ja...nije da mozes dati mjere vagine 😂😂
Traperice,ja vec godinama nosim samo mustang ili wrangler, uvijek nadem normalne i super su mi jer imaju brojeve i po duzini, a u zacretje imaju outlet pa se nade povoljnijih
Tetovaze, uvijek sam htjela, ali nesto sto mi zbilja znaci, a sad to imam😍, pa jos razmisljam
Ne znam ni ja…nije da mozes dati mjere vagine 😂😂
😂😂😂
I me, i moja raste u sirinu😱 A mi nismo mali(193 i 173), i veca cura mrsava i visoka, svi nas zezaju, jer nam je postar buco😂😂
I me, i moja raste u sirinu😱 A mi nismo mali(193 i 173), i veca cura mrsava i visoka, svi nas zezaju, jer nam je postar buco😂😂
🤣🤣🤣
Hahhaha! Mi se zezamo da je mali tezi s 7 mj nego mala s 2 godine!
Hej curke,
Kiki sretna 4 😘
Trapke..poludim dok nađem traperice.. hocu traperice kakve su se nekad proizvodile dok sam ja bila srednja skola..sad su sve neke tipa tajice. Uzas! Dal se netko sjeca Americanina? To su bile najbolje trapke..dosta skupe pogotovo za ondasnje pojmove kad si srednjoskolka ali savrseni modeli.
Tetovaze..sviđaju mi se i oduvijek govorim da cu jednog dana ju napraviti kada odlucim sta je to sto zelim imati cijeli zivot na tijelu. Definitivno ce biti vezano uz djecu.
Sumnjam da mi T ima alergiju. Da zastopani nosic nije bezveze zastopan a zadnja dva jutra mi se budi sa natecenim kapcima. 😳
Konzultacije kod dr su u 18h pa cu zvati.
T je u 4mj ukupno dobio 4100 i narasao 16.5cm..tako da je otisao i u duzinu i sirinu 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji