Imaju u DM-u one maramice za sve i svasta, jedne su za drvene povrsine, jedne za kuhinju, kupaonu…dusu dalo za odrzavanje cistoce a nemoras spricati svaki dan i ribati. Preporucujem! 🤩
TO I JA IMAM 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
I ja imam te maramice. Ali iz lidla ili kauflanda. 😂
Zaboravila sam komentirati tetoviranje.
Imam 2 tetovaze. Jednu iz mladjih dana cca 16 god sam imala -glupi kineski znak. 😂😂😂 cekam nekog kineza da mi prevede 😂😂😂
I 2 zvjezdice iza uha. Ta mi je bas draga 😊
I mislim jos stavit 😂😂😂 ja bi ledja tuto kompleto tetovirala al to je veeelika investicija pa cekam da dobijem na lotu 😂😂😂
Piercinge volim- imam tragus i imala sam gore na usni al nema ga vise.. morala sam ga skinut za carski i nisam ga kasnije dobro stavila pa sam izgubila kuglicu pa ga vise nemam 😩😢
Muz ima jezik probusen i jedno vrijeme je imao obrvu sto sam ga nagovorila da makne jer mi je ruzno stajao, a tetovirat se boji 😂😂
Jos nesto u vezi tetovaza posto smo mi narod kakav jesmo, vezano za posao..
Uvijek dobro razmislit sta stavit i gdje stavit i dal se to moze pokriti odjecom.. ja nisam nikad imala problema al znam ljude koji jesu jer danas poslodavci manje vise ljude koji su ispirsani i tetovirani gledaju kao ludjake 😩
Diego svakako raste 😶😂😂😂😂😂 U 3mj je dobio 11,5cm, a kg 2800g cca… sad ceko vidjeti koliko je narasao u 2mj
Ema 12 cm i 4300g u 4 mj 😂😂😂
Ide u sirinu ko tata 😂😂😂
Ne moze u visinu jer smo muz i ja mali 😂
E da Barbs, super za prospavanu noc! 😃 Nama je vec par noci koma, stalno se nesto budi. Pa kaka. Pa hoce samo dudu ili da mu govoris sssss, al svako malo se javi.
I po novom po danu vise nece spavati. Evo od jutros nije jos ni malo spavao. I onda sam zaspi oko 3, tako je i jucer. Zaspao mi na rukama i spavao sat i pol, a prije toga sam ga pokusala uspavati milion puta i nema sanse. Tad ga nisam ni uspavljivala nego samo nosala i zaspao. Jos mu stalno nudim sisu jer se bojim da je gladan al nece, poludi ako ga silim da jede 😂
E da Barbs, super za prospavanu noc! 😃 Nama je vec par noci koma, stalno se nesto budi. Pa kaka. Pa hoce samo dudu ili da mu govoris sssss, al svako malo se javi.
I po novom po danu vise nece spavati. Evo od jutros nije jos ni malo spavao. I onda sam zaspi oko 3, tako je i jucer. Zaspao mi na rukama i spavao sat i pol, a prije toga sam ga pokusala uspavati milion puta i nema sanse. Tad ga nisam ni uspavljivala nego samo nosala i zaspao. Jos mu stalno nudim sisu jer se bojim da je gladan al nece, poludi ako ga silim da jede 😂
Sretnih 4 mj!!! 😊😊😊 sad sam skuzila 😂
Ni moja ne soava po danu bas.. budna od 9. Sad je odspavala 15 min😥
Jedva cekam subotu i nadam se da cu si kupit traperice jer imam samo 1! A mrzim kupovat traperice, tako sam izbirljiva oko toga.
Tetovaze...lijepe su mi decentne, ono kad je istetovirana cijela ruka ili leda ili bilo koji drugi dio tijela mi nije uopce lijepo. Mozdaaaa bi tetovirala ime djece uz znak infinity ili tako nesto, moooozda. To mislim da mi ne bi dosadilo. Drugo nista ne bi tetovirala jer me nikad nista nije privuklo tolko a da se.ne bojim da ce mi dosadit za koju godinu i da cu pozalit. Pirsinge ne volim. Cak ni rincice ne nosim osim eventualno na svadbe.
Joj sretna tako i ja sa trapericama.. ne znam dal sam ja previse izbirljiva ili jednostavno nema nekakvih traperica normalnih..
Hocu normalne sa malo elastina bez zakovica,da nisu izderane da nisu izbjeljene...da nemaju dezene po sebi 😂😂😂
Sortiraj odgovore
Najstariji