Gdje ste nestale? Mi smo se inhalirali, jeli, igrali i sad opet spava, ali vjerojatni nece dugo
Nesto sam bila citala vezano za to kad majcino mlijeko ima taj miris nakon pohranjivanja... Mislim da je pisalo kao da se prije pohranjivanja treba mljeko zagrijat ili prokuhat, nesto tako.... Ugl mislim da ima na rodinoj stranici, pa ako vas zanima pogledajte...
Hvala cure i ja se nadam da je to ok. Pregled nam je 22.2. i cijepljenje pa cemo vidjeti sto ce reci.
V je vise duzi nego siri oduvijek. Na prvom vaganju je dobio 750g (ili 850 sad ne znam) i narastao 6cm, na drugom 1kg i narastao 4 cm i sad cemo vidjet na trecem mjerenju i vaganju. Voljela bi da je samo na mom mlijeku prvih 6mj, a dojila bi ga do prvog rodendana. Onda cemo vidjeti za kasnije. A sad, ako treba uvesti i bocicu ili krenuti ranije s dohranom Boze moj, bitno da je dijete sito i da napreduje.
Mamasita da, kod Zupicke smo mi. 😊
Ja volim kad je kuca uredna i kad je sve na svom mjestu. Npr. moram sloziti krevet kad ustanem, poravnati jastucice na kaucu, skloniti viskove itd jer me nered zivcira. Ali ne mora biti sterilno. Detaljno cistimo jednom tjedno.
Ne kuham svaki dan i ne opterecujem se s tim. Nekad kuham ja, nekad muz, a nekad narucimo ili odemo na rucak. Sad jos mozemo tako jer kad mali krene jesti, morat cemo stalno kuhati i paziti da je zdravo i takoooo 😂
Peglanje nikako ne volim, to mi je jedino kucansko sto mi se bas nikad ne da 😂 imamo posebnu sobu pa se tamo gomila taj ves, ne vidim ga pa me ne boli 😜
Tetovirala se ne bi nikad. Nisam tip za to nikako...
Imaju u DM-u one maramice za sve i svasta, jedne su za drvene povrsine, jedne za kuhinju, kupaonu...dusu dalo za odrzavanje cistoce a nemoras spricati svaki dan i ribati. Preporucujem! 🤩
Nesto sam bila citala vezano za to kad majcino mlijeko ima taj miris nakon pohranjivanja… Mislim da je pisalo kao da se prije pohranjivanja treba mljeko zagrijat ili prokuhat, nesto tako…. Ugl mislim da ima na rodinoj stranici, pa ako vas zanima pogledajte…
To sam i ja citala
Ja sam malo cistika stan i skoro je zaspao dok sam usisavala... cim sam ugasila se zbudio... pa nosanje, pa animiranje, pa sam rucala, pa je dramio, pa sam mu dala jesti i taman da ce zaspati, spustim ga, oci ko sova... nista, rekoh, ajmo vani... vani je malo dramio a ja sam pjesacila ulicon i vikala:SSSSSSSSSSSSSSSS
Da, Luce, KONACNO se naspavala al ne zelim se naviknut jer znam da nece potrajat ahahhahahhaha
I me, leti vrijemee
Imaju u DM-u one maramice za sve i svasta, jedne su za drvene povrsine, jedne za kuhinju, kupaonu…dusu dalo za odrzavanje cistoce a nemoras spricati svaki dan i ribati. Preporucujem! 🤩
TO I JA IMAM 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
Diego svakako raste 😶😂😂😂😂😂 U 3mj je dobio 11,5cm, a kg 2800g cca... sad ceko vidjeti koliko je narasao u 2mj
Sortiraj odgovore
Najstariji