Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sretna
    26. Siječanj 2018. 09:12

Romi

sretna

Romi

Dobro jutro curekavica…
    Zabraniti da ku kupuješ u lidlubaš si me nasmijala Dena odmah ujutro.
    Ali znate cure otkad sam pročitala da djecu zovu lidlići,sve me strah kad krene u jaslice i vrtić hoće li biti takvih komentara,jer realno 50% robice kupujem u lidlu,kad je fini pamuk,nadam se da će biti normalne mame oko mene koje će isto kupovati u lidlu.Klea držim fige da nije ništa ozbiljno,nadam se da ćeš brzo ozdraviti.

Ma zaboli te! U nasem vrticu su valjda svi lidlici 😂 evo ja jucer P kupila pakat hlacica i majica 😁 starijem redovno uzimam donje djelove trenirki i majice

Sretna vidjela sam dosta mama ovdje da uzimaju te trenirkice za vrtiće,ja sam isto rekla da bi svoju L. učila kako za sv.Nikolu se dobivaju slatkiši,i možda nešto sitno igračkica ili za školu nešto,kao kad sam ja bila mala,a za Božić onda neka igračka veća ili nešto drugo,onda mi je mama rekla (ona radi u školi)kao nećeš baš to moć jer djeca kao u školi drugi dan odmah razgovaraju šta su dobili na poklon od Nikole i ako kaže da je dobila samo slatkiše onda se ovi drugi rugaju nisam mogla vjerovat u kakvom mi današnjem društvu živimo,neznam jeli i drugdje tako,alo ovo me je baš šokiralo

A gle, realno, od kud djetetu od 5 godina izraz "lidlic"? To su culi doma i to je zapravo ono najzalosnije, sto roditelji doma djecu uce tim "vrijednostima". 

• Romi
    26. Siječanj 2018. 09:12

Barbi13

Juhuuuuuu😘😘😘😘😘😘😘jako ste mi falile,dobro jutro😘😘😘😘😘u ponedeljak mi je pao mobitel na plocice i pukao ekran😢😢😢nisam pri novcu za novi i nadam se da ce izdurat jos neko vrijeme😂😂😂imam puno zaostataka za citat to cu navecer…Romi i mene to brine jer i mi smo lidlici i ja sam jer volim njihovu robu sa starijom kceri sam prosla mobing😥😥😥😥uzas….

Barbi već smo se bile zabrinule šta je, di si,dobro da si se vratila Baš me tog mobinga strah,neželim da se djeca etiketiraju po odjeći nego po osobnosti i ljudskim vrijednostima,u moje doba se to nije gledalo a danas se imam osjećaj sve gleda i to je najgore,ali nisu djeca kriva,nego roditelji koji ih tako uče.....e a kad smo kod mobinga idem jedan dan iz šetnje sa L. i ide neki dečkić i priča na mob. i plače jadan ko rodna godina,i čujem ja kako priča kao "zašto mi to radite,nisam vam ništa napravio,zašto mi se rugate,ja živim sam sa mamom,tata mi radi negdje vani"neznam ni sama šta je jadno dijete sve izgovorilo,uglavnom shvatila sam da mu se u školi to dešava,ja sam plakala skoro zajedno sa njim i još mi se plače kad se tog sjetim,užas jedan,jadno dijete

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:14

Juuutrooo 😘😘😘
    Dena, bas jesmo cudakinje 😊😊😊
    Thx, Luce, na info!
    Hedge, ma uvijek ce ljudi sr* 😂😂😂😂
    Sretna, srecom da smo normalne... kad citam Zajednicu mame iz istre...Aaajmeeee...strah te nesto pitat a da te ne razapnu

[OBRISANO] 26. Siječanj 2018. 09:14

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Romi
    26. Siječanj 2018. 09:15

Barbi13

E moja Romi starija kcer kad je isla u vrtic 2003 god.kad je umro papa a tete su upalile svijecu na stol i jedna curica joj je ruku uzela i stavila na vruci poklopac.Tete me nisu ni zvale poludila sam kad sam dosla po nju,a od te curice je tata novinar pa nisu htjele poduzimat nista a boli me patka ko je i sto je pa mora znat sta mu je dijete naparavilo.

Slažem se, ja bih digla cijelu Hrv. zbog tog ako treba pa da je dijete i od premijera luda sam od takvih stvari i takvih teta u vrtiću,svaka čast izuzecima 

[OBRISANO] 26. Siječanj 2018. 09:16

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:17

Ja sam jucer potroaila 450kn u lidlu za robu 😂😂😂😂😂😂😂😂 sve br 74-80... mali liiiidliiiiccc 😍😍😍😍
    Barbi, zao mi je radi moba!
    Klea, nazovi ti ginica, najbolje! 😊
    V, zao mi je radi L-a... bitno da je bolje 😘😘😘 slatkiiiisss

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:18

Opcenito kad netko krene NAMETATI svoje misljenje, ignoriram te poruke 😂😂😂😂😂 jer se ne zelim svadjati.... ne volim nametanja... !!!!! 

[OBRISANO] 26. Siječanj 2018. 09:21

barbs
    26. Siječanj 2018. 09:21

Mamisita, ni ja nisam postavljala budilicu da ga provjeravam nakon cijepljenja... svakih sat vremena sam se sama od sebe budila 😊😊
    Dena, ako ga boli onda mu daj cepic ili sirup al on nema temp... nama je pedica rekla da krenemo spustati ako u guzu ima 38.5

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI