Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    08. Veljača 2018. 10:06

Mimy

mamisita27

Sad sam se izdajala i samo iz lijeve je 20 ml iz desne nis… Why?

Si probala opet? Moj savjet (ako smijem), izmasiraj ih prije izdajanja i kad izdajas s jednom rukom drzi izdajalicu a s drugom istovremeno masiraj cicu. Ja imam rucnu avent i samo tako ogu kak spada izdojiti.

Mamasita meni je pomagalo kad sam se prije izdajanja malo istusirala onak ful toplom vodom, mogu reci cak i prema vrucem... kao da se odcepe ti kanalici. To mi je bilo lakse nego stavljati tople obloge. Ali da... obavezno izmasirati, ja kad ne izmasiram ne izadje mi nista skoro.
    Kad smo kod tog izdajanja i mlijeka, u zadnje vrijeme sam skuzila da to moje mlijko iz zamrzivaca ima cudan okus i miris, onak sapunasti bas kakp sam citala da se moze dogoditi... odlucila sam da ga necu davati bebacu, koristit cu ga samo za kupanje jer moram isprazniti tu skrinjicu u sklopu frizidera posto idemo u 3mj na 5tj u Hrvatsku, a i vec stoji 3,5mj (a toliko se otprilike cuva mlijeko u tim zamrzivacima u sklopu frizidera)... ak bas bude frka kad sam na treningu mm malom moze dati AD, nije kraj svijeta. Nego cure... zasto se AD mora potrositi unutar 3tj od otvaranja? Makar je dobro zatvoreno...? Povuce vlagu ili sta? Jel zna koja? 

• sretna
    08. Veljača 2018. 10:16

Marijana

Mimy

mamisita27

Sad sam se izdajala i samo iz lijeve je 20 ml iz desne nis… Why?

Si probala opet? Moj savjet (ako smijem), izmasiraj ih prije izdajanja i kad izdajas s jednom rukom drzi izdajalicu a s drugom istovremeno masiraj cicu. Ja imam rucnu avent i samo tako ogu kak spada izdojiti.

Mamasita meni je pomagalo kad sam se prije izdajanja malo istusirala onak ful toplom vodom, mogu reci cak i prema vrucem… kao da se odcepe ti kanalici. To mi je bilo lakse nego stavljati tople obloge. Ali da… obavezno izmasirati, ja kad ne izmasiram ne izadje mi nista skoro.
    Kad smo kod tog izdajanja i mlijeka, u zadnje vrijeme sam skuzila da to moje mlijko iz zamrzivaca ima cudan okus i miris, onak sapunasti bas kakp sam citala da se moze dogoditi… odlucila sam da ga necu davati bebacu, koristit cu ga samo za kupanje jer moram isprazniti tu skrinjicu u sklopu frizidera posto idemo u 3mj na 5tj u Hrvatsku, a i vec stoji 3,5mj (a toliko se otprilike cuva mlijeko u tim zamrzivacima u sklopu frizidera)… ak bas bude frka kad sam na treningu mm malom moze dati AD, nije kraj svijeta. Nego cure… zasto se AD mora potrositi unutar 3tj od otvaranja? Makar je dobro zatvoreno…? Povuce vlagu ili sta? Jel zna koja?

Nemam pojma, nikad nisam saznala zasto, ma da meni izgleda jednako  i nakon sto prode 3 tj od otvaranja..

kleaiva
    08. Veljača 2018. 10:17

Mamasita osjetis li onak pikanje u dojci tj da se mlijeko otpustilo...ako to ne osjetis u tom je stvar...zagrij izdajalicu pod vrucom vodom i malo izmasiraj i kod izdajanja si tamisli da beba cica da se brze mlijeko otpusti.

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    08. Veljača 2018. 10:18

I me..super vam je rutina😊 da je bar kod mene tako😂

Bela
    08. Veljača 2018. 10:21

Marijana i meni se svaki put dogodilo kad bi stavila u frizider na dan ili dva da mi cudno mirise, cak smrdi.
    Svjeze izdojeno je slatkasto i bez mirisa, probala sam bas da vidim.
    Uopce vise ne spremam, jer bacim na kraju. Mislila sam za kasice malo spremiti ali samo cu zeznuti kasicu s tim.
    Ovo za ad ne znam, evo i sad imam otvoren veliki paket vec mozda mj dana,par mjerica smo napravili i mogu ga baciti. A zatvorim sa onom stipaljkom i ne ide zrak aliii...

kleaiva
    08. Veljača 2018. 10:22

Barbi pribaj aplikaciju 8fit...odlicna je, vjezbe su kratke i ucinkovite.

violeta1
    08. Veljača 2018. 10:34

Jutroo... mi smo se budili, 2 puta papali i kakali i sad je spavao tocno pola sata 😁
    Hranilica meni se svida da ima vise polozaja, jer ralno djeca ne sjede odmah sa 6mj lijepo, pa cu gledat da ima i taj polulezeci polozaj. I fora je ako ima za visinu namjestit pa danas-sutra moze za stolom jesti, a makne se onaj dio na cemu jede od hranilice, spusti i za stolom jede s nama.

violeta1
    08. Veljača 2018. 10:37

Ad-3 puta smo kupili i bacili bas jer moze samo 3 zj stojati. I ja ne kuzim zasto ali eto...
    Bocica ne nikakva i nista kod nas... on voli samo sisu. Znaci jucer sam se izdojila i ostavila u bocici jer sam isla na ispit i nije me bilo 3i pol sata i nije htio iz bocice..kad sam dosla opet sam mu ja ponudila i nece nema sanse, a kad sisu vidi, usta otvori sirom 😂 Kad krenemo s kasicama, planiram mu dat vodu/caj ali jos ne znam iz cega. Vidit cemo. 

violeta1
    08. Veljača 2018. 10:47

Mamisita ja se bas ne izdajem ali jucer i prekucer jesam i jedva 30mil svaki put
     Bela mi imamo isti slucaj, ni moj ne zeli bocicu, tak da ne znam iz cega da mu dajem vodu 

• sretna
    08. Veljača 2018. 10:57

violeta1

Mamisita ja se bas ne izdajem ali jucer i prekucer jesam i jedva 30mil svaki put
    Bela mi imamo isti slucaj, ni moj ne zeli bocicu, tak da ne znam iz cega da mu dajem vodu
    105kn 😉

Di si to nasla? Komplet ili? Ja bi onu bodi kosulju da mu se ne izvlaci iz hlaca

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.