Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    luce <3
    08. Veljača 2018. 09:25

Barbs Diego je pravi decko 😍😍
    I_me super napreduje slapica, jedva cekam da nam se javis nakon kontole.... Nestrpljiva sam ko da mi idemo.. . U koliko vam je kontrola? 

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 09:28

Dobro jutro😘😘kavica,I me sretno na pregledu danas.Cure sta kazete na aplikacije za vjezbanje s trgovina play?

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

I_me
    08. Veljača 2018. 09:33

luce <3

Barbs Diego je pravi decko 😍😍
    I_me super napreduje slapica, jedva cekam da nam se javis nakon kontole…. Nestrpljiva sam ko da mi idemo.. . U koliko vam je kontrola?

Joj suti.. 😂😂😂 a ja tek nestrpljiva 😂😂😂
    Samo da sve bude ok i da ih skinemo vise. Sad ih nosimo vec 2.5mj. 😥
    Jucer sam joj ih skinula na 15ak min i stavila ju u baby gym.. ajme koje veselje kad je skuzila da ih nema.. mlatila je nogama i rukama ko prava 😊
    Ici cemo kad muz dodje kuci sa posla, oko 3h. 

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 09:33

Barbi ,D je prekrasan😍😍

Leptirica.com

I_me
    08. Veljača 2018. 09:34

Barbi13

Dobro jutro😘😘kavica,I me sretno na pregledu danas.Cure sta kazete na aplikacije za vjezbanje s trgovina play?

Nisam vjezbala preko tih aplikacija ali jedno vrijemw sam vjezbala sa Renatom Sopek 😂😂😂
    Pustila ju preko youtubea.. majko mila trsatska koju upalu misica sam imala.. 😂😂😂

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 09:38

I_me

Barbi13

Nisam vjezbala preko tih aplikacija ali jedno vrijemw sam vjezbala sa Renatom Sopek 😂😂😂
    Pustila ju preko youtubea.. majko mila trsatska koju upalu misica sam imala.. 😂😂😂

😂😂😂😂

Leptirica.com

• Barbi13
    08. Veljača 2018. 09:40

A moram se malo pokrenut i zategnut

Leptirica.com

I_me
    08. Veljača 2018. 09:43

Barbs- sto je on vec veliki decko 😊 a kad se sjetim onih prvih slika bas su se svi promjenili i vise nisu bebe nego bas cure i deckici 😍
    Kucanski poslovi- svaki dan usisam i obrisem prasinu. Jbga.. dlake od psa i moja kosa koja ispada 😩😩 a klima radi cijeli dan pa prasine na sve strane. Pod perem svaki drugi dan. Peglam cim mi se vec osusi ( ako ga susim vani na striku, iz susilice ne peglam) 
    Svaki noc mi radi ili perilica za sudje ili ves masina.
    Evo npr sinoc se pralo sudje, danas ce crni ves 😂
    Rucak- muz radi do 14h, ode u spezu i napravi rucak. 
    Rekao je da ce on kuhat ( ja se ne bunim 😂) kaze bolje vi van na zrak a ja cu skuhat..😆
    Budimo se oko 9, druzimo, ja spremam i oko 12 idemo setat do 2 otprilike. Muz napravi rucak, jedemo oko 4, muz odspava 1h i onda on preuzme slapu do 8.. igraju se i zezaju..takva nam je rutina otprilike.

Marijana12345
    08. Veljača 2018. 09:56

Bela

Kiki156

Mamasita idem u onaj na N.C. 😁
    Sad razmisljam i brinem se dobiva li V dovoljno na tezini. Vagala sam se s njim na vagi i ispada da ima 6 kg . Na zadnjem je pregledu imao 5100 (22.12.) Samo dojim. Je li to premalo?
    Ovako ne bi rekla da je gladan. Nije placljiv, sisa cesto ali ne vise nego inace, kaka barem 1x svaki dan, piski ok.
    Brinem se jer vi pisete kako vam bebe imaju oko 8kg vec….pa ne znam. 🤔

Moja je sa 4 mj imala 6100,rođena sa 3000.

Tak i moj B. Malo prije 4mj je imao 6120g a rodjen sa 3120g

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:59

Moj P je sa 2 mj ima 6200 i 62 cm, roden sa 3965g i 53 cm. Sad 20.01. imamo cijepljenje pa me zanima tezina i duzina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.