Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Veljača 2018. 09:02

Maslacak, aaaaa fora 😍😍😍😍 Aaaa tetovaza... ja sam velika kukavica i strah me ahahahhahahahg

barbs
    08. Veljača 2018. 09:06

kleaiva
    08. Veljača 2018. 09:06

Amore...kasno palim😂
    Ja sam na lchf i super mi je samo moram zbog kolicine mlijeka paziti da unosim 100 pa nekad i 150g uh na dan jer mi se smanji kolicina mlijeka ako idem nize. Tako da to izade ful opusteni lchf😊
    Puuuuno sam poletnija i nemam brige s umorom i slicno. 
    Klinci moji jedu gotovo sve povrce...Jakov obozava a Lana je pak vise mesojed...kraj svega ona bira samo meso😂 jedino sto oni naravno jedu slatkise al umjereno😂 malo sam babaroga al radije im napravim doma lchf slastice a slatkise ostavljamo za kod baka i djedova😊

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

barbs
    08. Veljača 2018. 09:07

Ja sam bila.mesojed dok se nisam odselila ahahahaa od onda volim isprobavati svasta ...

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:16

Joj nama noc uzas. Morali smo nosic cistit ne znam kolko puta. Srusit cu se danas. Idem s8 skuhat veliku dzezvu kave

• sretna
    08. Veljača 2018. 09:16

Ja volim povrce jako, ali sam mesojed ssmo takav! Ne bi nikad mogla biti vegetarijanac 🤣

I_me
    08. Veljača 2018. 09:17

Bela

Kiki156

Mamasita idem u onaj na N.C. 😁
    Sad razmisljam i brinem se dobiva li V dovoljno na tezini. Vagala sam se s njim na vagi i ispada da ima 6 kg . Na zadnjem je pregledu imao 5100 (22.12.) Samo dojim. Je li to premalo?
    Ovako ne bi rekla da je gladan. Nije placljiv, sisa cesto ali ne vise nego inace, kaka barem 1x svaki dan, piski ok.
    Brinem se jer vi pisete kako vam bebe imaju oko 8kg vec….pa ne znam. 🤔

Moja je sa 4 mj imala 6100,rođena sa 3000.

Moja 4mj 7300g a rodila se 2960g. Frendica ima malenu stariju 5 dana njena sa 4 mj 6400g a rodila se teza. Zezamo se njena ide u duzinu a moja u sirinu.
    Kiki dokle god ima popisane i pokakane pelene, dok se smije i guguce i vesela je nema mjesta panici 😊

I_me
    08. Veljača 2018. 09:21

Marijana

mamisita27

Amore, ne bih bas rekla a nakon susilice ne treba peglati. Ja imam jednu od boljih susilica i k tome nakon svakog pranja istresem i rastegnem robu, stavim na Less Ironing program te nakon susenja odmah vadim dok je vruca i cak i tada nije bas da ne treba peglati, ovisno o materijalu. Najveca zabluda koja se tice susilice je da ne treba peglati. Ako cemo iskreni- zguzva robu vise nego klasicno ausenje. To joj je najveci minus.

Mamasita ne bih se slozila. Vrlo je diskutabilno sta je to dobra susilica. Nije skupa uvijek savrsena. Samo treba imati dobre performanse. Moja susilica ne guzva robu. Guzva ju stajanje ako se ne izvadi odmah van. Ja imam program na kojem se npr se suse kosulje i koje ne treba peglat. Kosulje. Niti ovratnik. Nista! 😊

Ja imam neku prahistorijsku susilicu 😂😂😂
    Kupila polovnu. Ima 2 dugmeta za 40 i 60 stupnjeva i krug na koji namjestim vrijeme.. 
    Uopce mi ne guzva robu. Izvadila ja odmah ili nakon 2h robu van. Samo slozim lijepi i to je to.
    Jedino ako operem kosulje onda znam jos proci peglom malo onak cisto reda radi 😂😂

luce <3
    08. Veljača 2018. 09:22

Izdajanje, ja se najbolje izdojim nakon vruceg tusiranja i uz masazu dojke...
    Barbs napokon i ti da si se malo naspavala.... Super za trenig...
    Tetovaza, ja se isto odavno mislim tetovirat nesto, al ne bi ime, mozda vise nesto simbolicno 

I_me
    08. Veljača 2018. 09:25

Amore

Ja sam koma, na nogama od 5, budjenja u 00.30, 3.00,pa 4.45..Ne znam sta joj je, jedino da nije cijepljenje nesto poremetilo, jer inace dobro spava, nekad se probudi jedno, a cesce nijednom..Ahh.idem skihati duplu kavu😵😵

I nama se san poremetio poslije cijepljenja. Trajalo 3 dana. Sad se vratilo sve u normalu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.