Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    08. Veljača 2018. 08:07

Mimy

mamisita27

Sad sam se izdajala i samo iz lijeve je 20 ml iz desne nis… Why?

Si probala opet? Moj savjet (ako smijem), izmasiraj ih prije izdajanja i kad izdajas s jednom rukom drzi izdajalicu a s drugom istovremeno masiraj cicu. Ja imam rucnu avent i samo tako ogu kak spada izdojiti.

Bravo, Mimy, sjecam se da mi je tako muzeva rodjakinja masirala cice... i probat cu i ja kad se izdajem... ok  sad u zadnje vrijeme samo rucno kako skupljam dnevno al na to sam zaboravila i hvala sto si me podsjetila 😘😘😘😘😍😍😍
    Idem citati dalje.... sigurna sam da ima materijala ahahahhaa a dok se D ne zbudi moram 😉😉😉

barbs
    08. Veljača 2018. 08:13

sretna

Marijana a moram, sta cu. Ustvari je najlakse oprat, masina pere 😄 peglanje je ono sto oduzima vrijeme, a mrzim kad je zguzvano, jednostavno ne mogu bit u zguzvanom.

sretna

Marijana a moram, sta cu. Ustvari je najlakse oprat, masina pere 😄 peglanje je ono sto oduzima vrijeme, a mrzim kad je zguzvano, jednostavno ne mogu bit u zguzvanom.

Potpisujeeeeemmm 😊😊😊😊
    Ja imam za prati svaki dan po nekoliko masina bez problema samo nemam gdje s robom... kod sveki su jednom bila 3-4 susila moja i njena + u susilici... Dns cu morat nesto oprat i reci muzu da odnese gore jer nemam gdje vise sa prljavom robom hahahayha
    SUSILICA I PEGLANJE-moje frendice imaju susilicu i nista ne peglaju dok sveki ju isto ima i pegla
    Srnac, briga te za kuhanje! Ni ja ne kuham svaki dan.

barbs
    08. Veljača 2018. 08:14

Vikendom opcenito nikad ne kuham 😁😑😁😁😂😂😂😂 Ili smo kod svekica ili kod mojih... Kroz tijedan u 90% slucajeva kuham... samo sam sada krenula kuhati na veliko u sve u zamrzivac da nemam previse posla 😂😂😂😂😂
    Drugi kucanski poslovi - kako kada... ponekad stignem cijeli stan srediti sama a ponekad moram muza cekati da skupa napravimo generalkum

barbs
    08. Veljača 2018. 08:15

Ne znam zasto mi je 2x citirao kom od Sretne ahahaha
    Mamisita, ma nisam shvatila kom o cijep. Znam samo da sam se sjetila da si ti vec bila ahahahhha Al tko zna sto sam ja JUCER procital 😂😂
    Idem dalje

barbs
    08. Veljača 2018. 08:20

Hedge, super vijesti s pregleda 😍😍😍😍 i super ste se snasle 😊😉
    Maslacak, ehhehehehehe ,ooooodlicaaaan natpis! Jeste to pisali rucno?

barbs
    08. Veljača 2018. 08:23

Luce, super za kukice i za veliku pomoc od muza! I meni moj pomaze kad god stigne al eto on vikendom bude cijeli dan doma.pa tada najvise i pomogne... i tada pobjegnem malo medju velike ljude ahahaha
    TKO JE PERO ZDERO???

barbs
    08. Veljača 2018. 08:33

I_me

Joj luce super za kukove 😊😊😊😊
    Mi sutra na kontrolu 😥 jedva cekam i nervozna sam u pm 😂

SREEEEETNOOOO I JAVI NAM SE!! 😘😘😘
    Sjetila sam se SLAPE I AC/DC-A ahahaha Nisam kom... ROCKERICAAA 😘😘😘😘😍😍😍😍😍

barbs
    08. Veljača 2018. 08:44

Evo kralj se probudio 😂😂😂😗 Cak sam na miru uspjela oprat sudje  😎😎😎
    Kilaza + vaganje kod kuce - ajmeeeeeee samo se istresiram  
    Kiki, oni pocinju dobivati manje na kg jer ,kako bi meni rekla muzeva rodjakinja, gdje bi dosli da dobivaju po 1kg mj do godine dana?
     D je 15.12. imao 6400g a 20 ga je vagala muzeva rodjakinja i ispada da je imao 7255g... a kad sam se vagala neki dan doma 7800g... cudi i mene da je u 2ti dobio pola kg... vidjet cemo 15.

Maja 3
    08. Veljača 2018. 08:50

Jutro cure,kavica😁
    I ja bi susilicu! Smrc,smrc. 
    Marijana,kakvu ti to imas?
    Barbi,da pisali smo sami.
    Tetovaze? Jel si koja misli tetovirat ime djeteta il nesto tako? Ja si vec dugo razmisljam,i stavila bi nesto.

kleaiva
    08. Veljača 2018. 08:58

Curke...moj jakov je na Altheri id svojih 15 mjeseci...do tad je dojio a ja nisam konzumirala nista mlijecno. On je sa 7 mj naotekso od kasice s adom i tad smo ustanovili alergiju. Ugl. sva Ad mlijeka pa i Althera su ustvari kravlka mlijeka u kojima su kemijskim procesima razdvojeni proteini kravljeg mlijeka tako da budu neskodljivi. Ako dijete reagira na obican Ad mora probati neki sensitive oblik ili traziti od pedice recept za mlijeko za alergicare iz kojeg je izvadena laktoza i proteini kravljeg mlijeka su do kraja kemijski rascjepkani a ne djelomicno samo. 
    Suncokretice jako je vazno da napravite testove na alergiju i to je to...za to ne trebas gastrica...pedica te posalje u bolnicu i izvadis krv...mi smo isli u klaicevu, a kasnije na stebrnjak kod alergologa ustvari...gastricja nam je samo rekla da nemamo kaj radit kod nje...da je to utvrdena alergija i treba izbaciti sve alergene. 

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.