Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana12345
    07. Veljača 2018. 22:57

mamisita27

Amore, ne bih bas rekla a nakon susilice ne treba peglati. Ja imam jednu od boljih susilica i k tome nakon svakog pranja istresem i rastegnem robu, stavim na Less Ironing program te nakon susenja odmah vadim dok je vruca i cak i tada nije bas da ne treba peglati, ovisno o materijalu. Najveca zabluda koja se tice susilice je da ne treba peglati. Ako cemo iskreni- zguzva robu vise nego klasicno ausenje. To joj je najveci minus.

Mamasita ne bih se slozila. Vrlo je diskutabilno sta je to dobra susilica. Nije skupa uvijek savrsena. Samo treba imati dobre performanse. Moja susilica ne guzva robu. Guzva ju stajanje ako se ne izvadi odmah van. Ja imam program na kojem se npr se suse kosulje i koje ne treba peglat. Kosulje. Niti ovratnik. Nista! 😊

Marijana12345
    07. Veljača 2018. 23:05

Kiki156

Mamasita idem u onaj na N.C. 😁
    Sad razmisljam i brinem se dobiva li V dovoljno na tezini. Vagala sam se s njim na vagi i ispada da ima 6 kg . Na zadnjem je pregledu imao 5100 (22.12.) Samo dojim. Je li to premalo?
    Ovako ne bi rekla da je gladan. Nije placljiv, sisa cesto ali ne vise nego inace, kaka barem 1x svaki dan, piski ok.
    Brinem se jer vi pisete kako vam bebe imaju oko 8kg vec….pa ne znam. 🤔

Kiki i moj ima preko 4mj a mislim da nema jos 6.5kg. Ili ima tu negdje....To ti je ok kilaza.  Sad kad su veci ne dobivaju tak puno po mjesecu ko na pocetku...

• Srnac
    07. Veljača 2018. 23:10

Kiki156

I me sretno sutra!
    Srnac, eto i vi ste oko 8 kg. Jel ti dojis ili AD? Stalno to zaboravljam, sorry.

Kiki dojim. Moj T se sa 4kg rodio tak da se i to treba uzeti u obzir.

luce <3
    07. Veljača 2018. 23:22

Kiki to i mene uvik brine, meni se to kod vas cini oko ne znam uopce koliko bi bebe trebale dobivat prosjecno po misecu... moja se rodila s 4220,  izasli iz rodilista s 4010, s misec dana je imala 5000, s dva 5700g isto samo dojim... Danas sam se vagala s njom na obicnoj vagi i ispada da ima 6100...

Bela
    08. Veljača 2018. 02:54

Kiki156

Mamasita idem u onaj na N.C. 😁
    Sad razmisljam i brinem se dobiva li V dovoljno na tezini. Vagala sam se s njim na vagi i ispada da ima 6 kg . Na zadnjem je pregledu imao 5100 (22.12.) Samo dojim. Je li to premalo?
    Ovako ne bi rekla da je gladan. Nije placljiv, sisa cesto ali ne vise nego inace, kaka barem 1x svaki dan, piski ok.
    Brinem se jer vi pisete kako vam bebe imaju oko 8kg vec….pa ne znam. 🤔

Moja je sa 4 mj imala 6100,rođena sa 3000. 

• Amore
    08. Veljača 2018. 06:02

Kiki, ne brini, to ti je super kilaza, moja sa 4 imala7, ali na AD, tako da ti je to za dojenu bebu odlicno, super ti napreduje, nemoj se brinuti..A nisu sve bebe iste, meni je prva manja rodjena(2800),i prvih par mjeseci je uvijek imala manje kila od vrsnjaka,kad usporedjujem sa ovom malom, ispada da ova uvijek ima bar kilu vise nego ona u toj dobi..ali dok su zivahni i veseli, pelene pune, nema razloga za brigu.Lakse ti je nosati u svakom slucaju😀

• Amore
    08. Veljača 2018. 06:18

Ja sam koma, na nogama od 5, budjenja u 00.30, 3.00,pa 4.45..Ne znam sta joj je, jedino da nije cijepljenje nesto poremetilo, jer inace dobro spava, nekad se probudi jedno, a cesce nijednom..Ahh.idem skihati duplu kavu😵😵

• Mimy
    08. Veljača 2018. 07:51

mamisita27

Sad sam se izdajala i samo iz lijeve je 20 ml iz desne nis… Why?

Si probala opet? Moj savjet (ako smijem), izmasiraj ih prije izdajanja i kad izdajas s jednom rukom drzi izdajalicu a s drugom istovremeno masiraj cicu. Ja imam rucnu avent i samo tako ogu kak spada izdojiti.

barbs
    08. Veljača 2018. 08:03

Juuuutrooo 😘😘
    Kavica se pije...  i marenda jede 😁 Diego spava. Gustam u tisini... samo klima radi. Ni tv nisam palila. Ne da mi se. Jucer je zaspao tek oko 21:30 jer je kod sveki spavao preko pola h... i to je zaspao nakon 19h tako da se nisam trudila uspavati ga ranije... Cak sam ga jedno 10-15min stavila u krevetic i on se igrao i gledao i kad je poceo dramit ga uzela...

barbs
    08. Veljača 2018. 08:05

Jucer je trening bio uuuuubitacan. Jupppiii 😍😍😍😍
    Kaze muz: vidis kako je D dobar (spavao je od 21:30 do 6:30 s 2 budjenja - jos spava! i ja sam se naravno prenaspavala!!!) i rekla sam mu da ni ne spominje jer cemo se ureknut ahahahha
    Dns je uzasno vrijeme. Fuj fuj fuuujjj

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.