Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    07. Veljača 2018. 14:20

Ajme koliki tekst sam napisala, hm, za to vrijeme sam mogla pripremit pola ručka. 🤔🤔🤔🤔 Sad je gotovo. 😂 

I_me
    07. Veljača 2018. 14:23

Slapa ima osip na guzi 😩😥 
    Znaci koristim mullerove pelene i imam pack veliki violetinih i te sam joj stavila preko noci jer joj je mullerova trojka na knap a cetvorka velika.
    I odmah joj se osula guza.  Isto  kao sa pampersicama. A i te violetine su bas neke krute,ne lajkam

I_me
    07. Veljača 2018. 14:24

Hedgehog

Ajme koliki tekst sam napisala, hm, za to vrijeme sam mogla pripremit pola ručka. 🤔🤔🤔🤔 Sad je gotovo. 😂

😂😂😂😂😂

Marijana12345
    07. Veljača 2018. 14:34

sretna

barbs

Sretna, robi nikad kraja. u Sub sam izpeglala.prepunu kosaru i vec jucer je bila prekrcana i spremna slijedeca tura
    Moja sestra staaaaalnooo oko te HOMEOPATIJE a ona u to vjeruje a ja neI svatko zna za sebe, kako je

Ma luda sam! Okrenem po 3 masine svaki 2 dan, nekad moram i svaki dan prat! Onda si mozes zamislit koliko peglanja ima

Zeno kad stignes?? Svaka cast...

I_me
    07. Veljača 2018. 14:37

sanjchi255

I_me

Slapa ima osip na guzi 😩😥
    Znaci koristim mullerove pelene i imam pack veliki violetinih i te sam joj stavila preko noci jer joj je mullerova trojka na knap a cetvorka velika.
    I odmah joj se osula guza. Isto kao sa pampersicama. A i te violetine su bas neke krute,ne lajkam

S cime joj mazes? Ja sam probala babylove i nisam zadovoljna…violetine isto ne lajkam. Koristimo pampers PC, probala sam i onr zelene, isto mi nisu bas nesto…neznam dal cu sta drugo probavat, ali najvjerojatnije necu 😆 da ne bacam novce na nesto sto mi na kraju nece odgovarat..sad smo s pelenama na vel 3…ima oko 6 kg..za mjesec dana idemo na kontrolu (i cijepljenje😩) pa cemo vidjet…

Sad sam kupila i baby love pa cu njih koristit dok me krenemo nazad sa mullerovima,jer su mi najslicnije mullerovima.. Violetinr cu prosljedit dalje frendici. Mozda njoj budu ok.
    Mazem sad sa sudocremom. On mi je ok za osip.

Bela
    07. Veljača 2018. 14:41

I me i ja planiram prestati kada krenem raditi, a sad vidjet cemo kako ce to biti.
    Mislila sam ako joj sada dam bocu da mi je lakse prihvati poslije, bas ne zna sta bi s njom, sece je po ustima.
    Peglanje mi je najomrazenija stvar od svih poslova, peglam samo sta moram i njeno jos uvijek.

• Srnac
    07. Veljača 2018. 14:48

Hej curke..pojma nemam sta sam vise procitala 😄
    Mm svaki put kaze da se nada da sva pamet koja mi je u trudnoci nestala da je otisla malom 😀
    Ali ono sto sam zapamtila:
    Maslacak sretan rocko sve najbolje ti zelim.
    Senoritakova cestitke na diplomi.
    Suncokretice nemam ti nista pametno za reci osim da mi je zao. Pati se ona a i ti. Ja osobno bi probala sa homeopatijom ali ja vjerujem u to iako nikad nisam koristila. Moja sestricna je iz Istre i isto klince vodi toj homeopatici u Pulu.
    Amore preporucas sta za sekret u nosu?
    Hedge jeste vi rijesili nosic?
    Mislim da cu vodu odmah nuditi iz case.
    Mislim (kuc kuc da se ne ureknem) da je nasa regresija prosla. Otkad spava na trbuhu super spava..bilo bi i bolje da ga nos ne muci.

• Srnac
    07. Veljača 2018. 14:50

I ja sam losa zena/domacica😉
    Ne kuham svaki dan..tu i tamo me spasi mama. Danas mi je donijela grah a u ponedjeljak sarmu. Tako da takve stvari ne kuham nikad. Ona mi najcesce i spegla T robicu i tetre a nase ne peglam nista. 

• Srnac
    07. Veljača 2018. 14:52

Inace moj pero zdero hoce sve..i cicu i bocu i moje mlijeko i ad i dudu i bio gaiu i d vitamin..daj sta das..sve fino pomljacka i podrigne 😀

• Srnac
    07. Veljača 2018. 15:23

E usisavanje. Tu mi nema ravne! Usisavam svaki dan..d boravak i vise puta dnevno. To moram zbog psa i tu izbjegavanja nema. A i pospremim..volim da mi je uredno. Muz najcesce brine oko suđa, to je njegov dio iako imamo i perilicu. Vesa mi se vjecno nakuplja..obavezno ovih dana idem po susilicu. 
    Hvala na info za kameru sa wisha. Ovo sto sam gledala kod nas je bas skupo. Meni su sobe na katu i zapravo s obzirom da mi T kasno ide spavat kad on ide spavat idemo i mi. Ali voljela bi ga privikavat na ranije spavanje i onda mi je babyphone neophodan.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.