Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    07. Veljača 2018. 19:59

Srnac

Hehe pero zdero i ja te stalkala..mislim da je muz V. D.😉
    Nama je jos uvijek nos pun..luda sam vec luda!

Daaaaa. Dodaj me slobodno. 🤣🤣🤣 Nama se preko noći osjetno smanjilo. Mislim stvarno da je do hladnijeg zraka vaniii. Držim fige da i vama!

Barkleys
    07. Veljača 2018. 20:00

mamisita27

Hedgehog

E i samo da se pohvalim bili na uzv kukova. Sve je u redu. Zaplakala je samo kad joj je doktor okretao vrat sim tam. A to bi i ja zaplakala. Jako sam ponosna na L. Jaje, taxi, uzv, jaje, taxi, doma…muž radi pa sam solo išla. Nije rekla ni A. Ja već mislila kako ću se morat ispričavat taxistima, a kad ono smije se, blebeće…😂😂😂 A mi kad idemo negdje vrišti u jajetu. Cijeli auto se trese. 😂😂😂

Jeeeej! Di ste bili na uzv?

Klaićeva. Zabunom sam poslala mail umjesto Šalati u Klaićevu. Jer sam se žurila i tražila preko mobitela. 😃

Barkleys
    07. Veljača 2018. 20:02

mamisita27

Hedgehog

Mamasita- a sve znam, ja obavim neophodne stvari naravno, ne živim u svinjcu, dok su power napići, ili je pod vrtuljkom ili u gymu…da, da, stvar je organizacije, ali i prioriteta, ja skoro svaki dan u šetnji pijem kavu pola sata, ja nekad kad zaspe u 9, samo se strovalim u naš krevet, suđe ću oprati ujutro u 6 😂😂😂 Priznajem sve. Svjesna sam svega. I stvarno divim drugima.😍
    Srnac - iskreno od kad je zahladilo puno manje ju muči nosić. Usisam ujutro ili kad baš čujem. Ali u principu danas sam jednom, jučer niti jedanput. Vama? Svaki put se scimam kad netko napiše pero ždero. Hahahha. Jer se tako zovem na FB.🤣🤣🤣🤣

Jbga, sad sam te isla stalkat😂Jel tvoj muz Covjece ne ljuti se na faceu😂😂

HahaH neee, pa koliko peri ima na FB????🤣🤣🤣🤣

I_me
    07. Veljača 2018. 20:30

Hedgehog

mamisita27

Hedgehog

Mamasita- a sve znam, ja obavim neophodne stvari naravno, ne živim u svinjcu, dok su power napići, ili je pod vrtuljkom ili u gymu…da, da, stvar je organizacije, ali i prioriteta, ja skoro svaki dan u šetnji pijem kavu pola sata, ja nekad kad zaspe u 9, samo se strovalim u naš krevet, suđe ću oprati ujutro u 6 😂😂😂 Priznajem sve. Svjesna sam svega. I stvarno divim drugima.😍
    Srnac - iskreno od kad je zahladilo puno manje ju muči nosić. Usisam ujutro ili kad baš čujem. Ali u principu danas sam jednom, jučer niti jedanput. Vama? Svaki put se scimam kad netko napiše pero ždero. Hahahha. Jer se tako zovem na FB.🤣🤣🤣🤣

Jbga, sad sam te isla stalkat😂Jel tvoj muz Covjece ne ljuti se na faceu😂😂

HahaH neee, pa koliko peri ima na FB????🤣🤣🤣🤣

😂😂😂😂😂 puno!! Sad te svi stalkaju 😂😂😂

• sretna
    07. Veljača 2018. 20:48

I ja te stalkala 🤣

Barkleys
    07. Veljača 2018. 21:02

Facepalm! Sad je L zaspala. Idem vidjeti što se vidi javno, moram to tak i tak srediti i počistiti..... 😂😂😂

luce <3
    07. Veljača 2018. 21:21

Suncokretice bas mi je zao sto vas ti grcevi toliko muce ☹️ nadam se da ce ubrzo prestat pa da se odmorite
    Susilica, ja trenutno koristim svekrvinu susilicu jer trenutno zivimo u apartmanu jer nam se  stan radi, ima miele susilicu i stvarno malo toga triba peglat ako se roba odma slozi...
    Ja stvarno ne stizem puno toga i divim se vama kojima je organizacija vrlina jer ja to ne znam 😂 ugl imamo sezonski posao tako da je muz slobodan zimi i od kad sam rodila uglavnom on kuha, on to voli 😊 a uskoci i oko drugih poslova po kuci, nije mu nista problem
    Mi smo bili na kontroli kukova (vidila sam da je jos neko bio i da je sve super 👍👍👍) i kukovi su sada super, al je reka dr da nosimo ad.gace jos 3tj po 12h dnevno kao da ih ne bi skinili naglo i ne moramo vise na kontrolu 😊😊😊

• sretna
    07. Veljača 2018. 21:25

luce <3

Suncokretice bas mi je zao sto vas ti grcevi toliko muce ☹️ nadam se da ce ubrzo prestat pa da se odmorite
    Susilica, ja trenutno koristim svekrvinu susilicu jer trenutno zivimo u apartmanu jer nam se stan radi, ima miele susilicu i stvarno malo toga triba peglat ako se roba odma slozi…
    Ja stvarno ne stizem puno toga i divim se vama kojima je organizacija vrlina jer ja to ne znam 😂 ugl imamo sezonski posao tako da je muz slobodan zimi i od kad sam rodila uglavnom on kuha, on to voli 😊 a uskoci i oko drugih poslova po kuci, nije mu nista problem
    Mi smo bili na kontroli kukova (vidila sam da je jos neko bio i da je sve super 👍👍👍) i kukovi su sada super, al je reka dr da nosimo ad.gace jos 3tj po 12h dnevno kao da ih ne bi skinili naglo i ne moramo vise na kontrolu 😊😊😊

Super za kukice!!

I_me
    07. Veljača 2018. 21:26

Joj luce super za kukove 😊😊😊😊
    Mi sutra na kontrolu 😥 jedva cekam i nervozna sam u pm 😂

luce <3
    07. Veljača 2018. 21:35

I_me totalno te razumin, drzim fige da sve prodje super 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.