Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Dena1009
    07. Veljača 2018. 21:36

Pozdrav! Imam 30 str zaostatka, trudim se ali ovdje vrijeme leti ko ludo 😏😏 Nego, pomagajte - od kad smo dosli V kaka jako ucestalo, stolica je čak tvrđa nego prije, dakle, proljev nije. Iza svakog obroka kaka i jos između. Jel to normalno? Jos uvijek je na ad-u samo, jedina promjena je (to mi je sad palo na pamet) sto ne stavljam bocice vise u sterilizator jer ga nisam vozila doma, nego operem i prelijem vrucom vodom, malo odstoji i to je to. Inace je malo prehlađen, nosic mu spricam sa slanom otopinom i vucemo kolko uspijemo sa usisavacem. 

url=https://lilypie.com]

• sretna
    07. Veljača 2018. 21:43

Dena1009

Pozdrav! Imam 30 str zaostatka, trudim se ali ovdje vrijeme leti ko ludo 😏😏 Nego, pomagajte - od kad smo dosli V kaka jako ucestalo, stolica je čak tvrđa nego prije, dakle, proljev nije. Iza svakog obroka kaka i jos između. Jel to normalno? Jos uvijek je na ad-u samo, jedina promjena je (to mi je sad palo na pamet) sto ne stavljam bocice vise u sterilizator jer ga nisam vozila doma, nego operem i prelijem vrucom vodom, malo odstoji i to je to. Inace je malo prehlađen, nosic mu spricam sa slanom otopinom i vucemo kolko uspijemo sa usisavacem.

E i moj P jucer je kakao non stop, danas malo manje nego jucer, al ooet vise.nego inace. Jedino sto se promjenilo je sto mu je jucer navecer nosic poceo curiti...bocice ja ne steriliziram vec 2 mj, samo pod vrucom vodom ih operem

• sretna
    07. Veljača 2018. 21:44

I me drzim fige da sutra skinete remencice! Bit ce lakse i vama i njoj 😊

• Srnac
    07. Veljača 2018. 22:00

Hedge ne mogu te dodati. Fb mi da samo opciju poruke.
    Luce i Hedge suuper za kukice.
    I me drzim fige i nadam se da je slapa svoje odradila.😘

Barkleys
    07. Veljača 2018. 22:09

Srnac

Hedge ne mogu te dodati. Fb mi da samo opciju poruke.
    Luce i Hedgesuuper za kukice.
    I me drzim fige i nadam se da je slapa svoje odradila.😘

Daj pošalji poruku pa ću te ja. 😂

Barkleys
    07. Veljača 2018. 22:10

I_me

Joj luce super za kukove 😊😊😊😊
    Mi sutra na kontrolu 😥 jedva cekam i nervozna sam u pm 😂

🤞🤞🤞🤞🤞

Kiki156
    07. Veljača 2018. 22:38

Mamasita idem u onaj na N.C. 😁 
    Sad razmisljam i brinem se dobiva li V dovoljno na tezini. Vagala sam se s njim na vagi i ispada da ima 6 kg . Na zadnjem je pregledu imao 5100 (22.12.) Samo dojim. Je li to premalo? 
    Ovako ne bi rekla da je gladan. Nije placljiv, sisa cesto ali ne vise nego inace, kaka barem 1x svaki dan, piski ok. 
    Brinem se jer vi pisete kako vam bebe imaju oko 8kg vec....pa ne znam. 🤔

• Srnac
    07. Veljača 2018. 22:42

Ja otkad sam skuzila (vagala bi ga doma prije pregleda) da mi izvarira 400-500g vise ga doma ne vazem.
    Sad ga izvazem i ima 8600 a prije tj dana na pregledu je imao 8100..sigurno nije pola kg dobio u tj dana.

Kiki156
    07. Veljača 2018. 22:56

I me sretno sutra! 
    Srnac, eto i vi ste oko 8 kg. Jel ti dojis ili AD? Stalno to zaboravljam, sorry.

Maja 3
    07. Veljača 2018. 22:57

Krevet konacno! Gosti otisli,a moji pacici tulum imali do 10. Mali vriska i smije se u kimbi..dize glavu i spiha van ko mala kornjaca...a Tena u svom krevetu;pokri,pusa,prekrizi.. (njene rijeci)i onda pjesma! Pa sve ispocetka..jedno 20 puta,dok muz nije popizdio..i rekao joj dosta..spavanje..mali vristi od smjeha..ovaj k njemu ide i kaze mu;za tebe isto vrijedi! E onda sam se ja odvalila smijat..
    Uglavnom svi hrcu sad.
    I me,nadam se da sutra skidate remencice!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.