Amore, nisam probala, možeš mi objasniti o čemu se radi? Trenutno sam toliko očajna da bi sve probala
Probali smo dosta kapi i promjene ADa al uglavnom ništa nije pomoglo pa ni ne pokušavam više, čekam da probava sazori...
Aa za osobnu kas smo je slikali,bila je stara isto negdje oko 3 tjedna.. mi ju odnesemo u foto,ona zaspe i ne mozes je probuditi,nema sanse.. i tak smo isli 3x .. treci pit je uspio uslikati kad je na trenutak otvorila oci.. 😂😂ja ju nisam drzala.. tamo su imali neku korpu za male bebe i tu je stavis,tata je samo drzao joj glavu ravno,pa bi pistio kad ovaj treba slikati.. uglavno,dobro nas namucila.. 😂
To je vrsta ' medicin' gdje se koriste tvari iz prirode kako bi potakle organizam da se sam lijeci..Stavila medicinu pod navodnike, jer klasicni lijecnici rijetko priznaju njeno djelovanje, mada npr.moja pedijatrica priznaje..Dakle, to su male bobice/ loptice koje odrasli i veca djeca otope pod jezikom, a bebama se otapaju u malo vode..Nema nuspojava, kontraindikacija ni interakcija s drugim lijekvima, mogu bebe, trudnice, pa ih ja cesto koristim za razna stanja..npr.starijoj cim pocne nos curiti dajem pulsatillu,i to bas uvijek imam doma, skoro uvijek sprijeci daljnje komplikacije, nije izostala iz skole zbog nikakvih viroza vec 5 god..., Maloj sam kad je jako kasljala sa 2 mj davala droseru..ima puno pojedinacnih pripravaka, a ima i kombinacija, ali za bebe su najcesce te za grceve, belladonna za temop.,chammomilla kod nicanja zubica i slicno..probaj malo proguglati, pa ako ti se svidi, rado posaljem, steta da stoji..Bitno je te bobice sto manje dirati rukama, i plasticnom zlicom otapati ako su za bebu
Svaki pripravak je oko 70 kn kod nas, u Italiji oko 5 eura..Mislim da sada postoji i u kapima za grceve kod nas, nisam probala, ali je vjerojatno jednostavnije..I da, na pocetku najcesce pojaca prvotne simptome, ali kratkotrajno, to znaci da organizam dobro reagira
Kleaiva, jesi ti rekla da si na lchf? Ja sam se isto vratila nakon trudnoce, bas se super osjecam kad se totalno pridrzavam..Muz je isto, osim ako je na putovanju, zna brljaviti, ali zbog male uvijek kuham dva menija, ili barem dva priloga, ona nista od povrca ne jede, luda sam vise, vrtim krumpir-riza, riza- krumpir😵, tvoji jedu?
Suncokretice, baš mi je krivo što imaš te probleme... probaj sa homeopatijom.
Amore, neka te malo smirila pedica... Probajte ići i na vježbe :)
Jučer je muž Diega uspavao. Trebalo nam je sat vremena... nosali smo ga.. pa bi ga spustili x puta u krevetić... pa drama... pa nosenje... pa mi je 2x zaspao na pola i stavila bih ga u krevetić i ajmo, drama... i izašla sam iz sobe i rekla mužu: ne mogu! odustajem! otišao ga je uzeti i uspavao ga u roku od 2 min i onda se hvalisao hahahahahahahahah Samo nek se on hvali i nek preuzme to večernje uspavljivanje ahahaha
Kiki, neka si zbrisala :D :D :D
Ja sam Diega uspavala i u krevetić ga stavila... Želim da se navikne spavati u krevetiću i kroz dan jer ljulja mu je sve maaanjaaaa, a nezgodno mi ga je pustiti na kauč...
Moja sestra ima kožni kauč... Mi imamo kutnu..
Danas je lijepo vrijeme a kišu su najavljivali... Kad se D zbudi ćemo ići u šetnju pošto jučer nismo bili, a i da iskoristimo dak dok kiša ne padne..
E i hvala na čestitkama povodom mjesečnice - godišnjice ahahhahaahah Jučer sam baš s mužem pričala o tome i on je isto ostao paf... Baš vrijeme leti... Ne mogu vjerovati...
Da se ne ureknem, mi nemamo problema sa vozikanjem u autu... nit kad sam sama nit kad sam s mužem (ja sjedim onda iza)
Ja se uvijek vozim naprijed, a ona otraga. Zna poceti cendrati, al joj dam dudu i za par minuta zaspi i sve je ok tak dugo dok je auto upaljen. Dok se ahto ugasi pocinje cendranje. Tak da probajte i tak je beba vezana u sjedalici i nist joj nemoze biti
Sortiraj odgovore
Najstariji