Marijana a moram, sta cu. Ustvari je najlakse oprat, masina pere 😄 peglanje je ono sto oduzima vrijeme, a mrzim kad je zguzvano, jednostavno ne mogu bit u zguzvanom.
Srnac, ako je zelenkast sekret, onda ta pulsatilla..Susilica je mene spasila ovu zimu, skoro nista ne ostane za ispeglati, samo lijepo slozim..Samo sta cesto bude dana da mi se ne da odmah izvaditi, pa mi onda dodje na isto, ali ipak je roba puno meksa i lakse se pegla..Barbs, nisam Pulezanka, blizu Pazina, ali sve bitnije svakako moramo u Pulu, tako cemo i na te vjezbice na Verudu😀..Moja je na AD vec dugo i nudila sam joj ponekad vodu i prije, ali nije bas htjela, sad kad smo poceli s dohranom, dajem joj na kljunasicu, to joj je vise fora, malo pije, malo se igra i gricka
Haha, ma mozda se i ne zove tako, ona boca koja na vrhu ima onaj silikon kao kljun, znaci nije klasican sisac kao na boci, vise onako spljosteno😀
Meni stvarno ne zguzva, neke stvari moram peglati, ali vecinu ne..imam neku Gorenje
Dobar dan😘😘uspjela sredit ormare NAPOKON i treba nam jos jedan ormar😥😥😥a to ce cekat dok ne pocnem radit,nismo isli van jer jako puse i sva je kenjkava.Sutra mi dolazi hranilica posudila je od kolegice😊mamisita jesi uspjela desnu izdojit?
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Sretna, robi nikad kraja. u Sub sam izpeglala.prepunu kosaru i vec jucer je bila prekrcana i spremna slijedeca tura
Moja sestra staaaaalnooo oko te HOMEOPATIJE a ona u to vjeruje a ja neI svatko zna za sebe, kako je
Ma luda sam! Okrenem po 3 masine svaki 2 dan, nekad moram i svaki dan prat! Onda si mozes zamislit koliko peglanja ima
Zeno kad stignes?? Svaka cast…
Pa ja perem robu svaki dan, najdulje svako drugi.Rucak kuham svaki dan, svaki dan pospremim nesto po kuci, prasinu/ogledala il slike/kupaonicu, 2x tjedno usisavam. U pauzama dojim ili radim AD ili izdajam sad u zadnje vrijeme. Najgore mi je da se skupi pa jos veci svinjac. Ne mogu zatvorit oci pred neopranim/ necistim.Peglam svoju robu za van,muzevu za posao i od malog ak idemo nekud, kod doktora il na Goljak, inace ne ali kad smo vani neugodno mi je paradirat neopeglanim tetrama.
Barbs, napisala sam da smo se cijepili s 2 mjeseca i sad cemo s 4.😊
Mamasita ti si žena, majka, kraljica! 😍😍😍😍
E i samo da se pohvalim bili na uzv kukova. Sve je u redu. Zaplakala je samo kad joj je doktor okretao vrat sim tam. A to bi i ja zaplakala. Jako sam ponosna na L. Jaje, taxi, uzv, jaje, taxi, doma...muž radi pa sam solo išla. Nije rekla ni A. Ja već mislila kako ću se morat ispričavat taxistima, a kad ono smije se, blebeće...😂😂😂 A mi kad idemo negdje vrišti u jajetu. Cijeli auto se trese. 😂😂😂
Mamasita- a sve znam, ja obavim neophodne stvari naravno, ne živim u svinjcu, dok su power napići, ili je pod vrtuljkom ili u gymu...da, da, stvar je organizacije, ali i prioriteta, ja skoro svaki dan u šetnji pijem kavu pola sata, ja nekad kad zaspe u 9, samo se strovalim u naš krevet, suđe ću oprati ujutro u 6 😂😂😂 Priznajem sve. Svjesna sam svega. I stvarno divim drugima.😍
Srnac - iskreno od kad je zahladilo puno manje ju muči nosić. Usisam ujutro ili kad baš čujem. Ali u principu danas sam jednom, jučer niti jedanput. Vama? Svaki put se scimam kad netko napiše pero ždero. Hahahha. Jer se tako zovem na FB.🤣🤣🤣🤣
Hehe pero zdero i ja te stalkala..mislim da je muz V. D.😉
Nama je jos uvijek nos pun..luda sam vec luda!
Sortiraj odgovore
Najstariji