Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Amore
    07. Veljača 2018. 12:04

Suncokretica

Ne dojim ju nego je na ADu pa je moguće da ne podnosi laktozu iz mlijeka. Pričekat ćemo gastro pregled pa ću vidjeti što kaže doktor.
    Senoritakova, kako ste bi to primjetili? Koje simptome je imala? Koje pretrage ste obavili da to ustanovite?
    Amore, ajde prvo da ja vidim s doktorima što je u pitanju pa ako se odlučim za homeopatiju, javim ti se, hvala

Nema problema, svakako je dobro ustanoviti koji je tocno problem😀

dzenny
    07. Veljača 2018. 12:09

Suncokretice,moja je isto alergicna na kravlje mlijeko,ali moja nije nikako imala grceve,nego joj je pokazalo krv u stolici.. ali sto je jako zanimljivo,do 2,5 mjeseca sam normalno jela sve mlijecno i onda odjednom joj smeta.. ali probaj,nista te ne kosta.. 

dzenny
    07. Veljača 2018. 12:12

Ii ne znam,jesi probavala sb nabaviti kapljice za grceve tu iz Slovenije?? Jer stvarno svi ih hvala.. moja A je jednu noc imala uzasno jake grceve,ujutro sam otisla kupila joj bio gaiu i te kapljice za grceve,vise nije bilo ni traga grcevima.. ehh sad,ja ti ne mogu 100% reci da su bas one pomogle,uglavno vise je nisu mucili.. 😞

barbs
    07. Veljača 2018. 12:25

Sretna, robi nikad kraja. u Sub sam izpeglala.prepunu kosaru i vec jucer je bila prekrcana i spremna slijedeca tura
    Moja sestra staaaaalnooo oko te HOMEOPATIJE a ona u to vjeruje a ja ne  I svatko zna za sebe, kako je 

barbs
    07. Veljača 2018. 12:26

barbs

Sretna, robi nikad kraja. u Sub sam izpeglala.prepunu kosaru i vec jucer je bila prekrcana i spremna slijedeca tura
    Moja sestra staaaaalnooo oko te HOMEOPATIJE a ona u to vjeruje a ja neI svatko zna za sebe, kako je

Amore napisala
    Amore, jesi ti PULEZANKAAAA??? 😍😍😍😁😁😁😁
    Mamisita, to nam je 2.cijep ali mi smo bili sa 3mj.. naravno da ti sve napisem samk smo trenutno u setnji i moram ubrzati korak ako ne zelim da nas kisa uhvati .. 😁😁😁😁😁😁😁

Senoritakova
    07. Veljača 2018. 12:28

Prvo je imala bas jake grceve, cak ju je iz sna budilo..
    Prvo smo koristili te kapi i kad je navrsila 3 mj sam prestala s njima misleci da su grcevi prosli, ali opet se grcevi javili, cijelo vrijeme sam normalno jela mlijecno i onda nam se pokazala tockica krvi u stolici, ali to se mora i nemora pojaviti. 
    Najvise nam skuzila kad smo joj dali prvi bocicu Ad(Nan), koji je na bazi kravljeg mlijeka. Ja ne mogu opisati koliko je ona plakala sat vremena nakon sto je pojela, i odmah smo ju odveli na hitnu, ja sam plakala kraj nje kolko je vristala... cekali gastroenterologa i odmah je rekla da sumnja na alergiju. 
    Vadili su joj krv i iz toga se pokazalo da je alergicna na proteine iz mlijeka, ne na laktozu. A radili smo i prik test(to je na kozi) i iz njega nije pokalazo alergiju. Ali doktorica kaze da se nekom nekako pokaze. 
    Od tada je Rita na Altheri i ja na bezmlijecnom i preporodila se curka, spava po danu 2-3 puta po 2 sata, nocno spavanje od 21-8, u 1-2 budenja...

• Romi
    07. Veljača 2018. 12:32

mamisita27

sretna

Ja sam opet peglala! Toj vrazjoj robi nema kraja, peri, susi, peglaj i tako u krug 😥
    Izvukla sam par bodica br 74 od starijeg za P i 3 pidzamice, ostalo je sve kratko u tom broju.
    L se vrti po gymu, al moram biti pored njega jer inace pizdi. Razmazenko 😄
    Bole me noge i guza od treninga 😄
    L je zadnje sisao u 9 h i jos ne trazi, u soku sam!

Pricaj mi o robi!
    K je sisao 2x otkad se probudio (negdje oko 8). Sad spava ko velik a ja radim pohane snicle pilece i rizi bizi za rucak. Iako me uhvatilo da bi gljive najradije stavila sad u rizi bizi. A gljive kupujem samo od jedne zene na Dolcu jer pazim radi dojenja. Mogla bih jedan dan se zaletiti po te gljive…Sad mi aw bas jedu hmmm😁
    Sta vi kuhate, curke?

Mamisita ja danas kuham sebi gljive muza nema na ručku,a ja ću se vjerojatno ubit u njima,obožavam ih, mogu ih same jest,meni je to zamjena za meso 

• sretna
    07. Veljača 2018. 12:48

barbs

Moja sestra staaaaalnooo oko te HOMEOPATIJE a ona u to vjeruje a ja neI svatko zna za sebe, kako je

Ma luda sam! Okrenem po 3 masine svaki 2 dan, nekad moram i svaki dan prat! Onda si mozes zamislit koliko peglanja ima

Suncokretica
    07. Veljača 2018. 12:55

Ja isto sumnjam da je alergija ili intolerancija na nešto iz mlijeka,  al moguće da su samo ekstra jaki cjelodnevni grčevi koji moraju proći. 
    Svakako bi htjela da prođe testiranje pa da vidimo. Doktorica kaže da su samo grčevi i da će proći jer drugih simptoma nema i napreduje normalno, al moguće je da reagira samo grčevima na nešto u tom mlijeku.
    Ne znam, ići ćemo na pregled pa ćemo vidjeti što je. Jer mi je čudno da to traje cijeli dan (pogotovo navečer) i da ju muči još od rodilišta. Ne može se smiriti pred spavanje nikako od kad je došla doma. Možda tjedan- dva dana je spavala normalno nakon bočice. 
    Nek doktor pogleda pa kaže što je, ako su grčevi čekat ćemo da prođu i bit strpljivi 

Suncokretica
    07. Veljača 2018. 12:57

Ima li tko savjete na što paziti kod kupnje hranilice?
    Kuma bi joj kupila i kaže da ima sto verzija pa ne zna što uzeti?
    S kotačima ili bez, samo sjedeći ili i ležeći položaj? Materijali, marke koje preporučujete?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.