Sretna, robi nikad kraja. u Sub sam izpeglala.prepunu kosaru i vec jucer je bila prekrcana i spremna slijedeca tura
Moja sestra staaaaalnooo oko te HOMEOPATIJE a ona u to vjeruje a ja neI svatko zna za sebe, kako je
Ma luda sam! Okrenem po 3 masine svaki 2 dan, nekad moram i svaki dan prat! Onda si mozes zamislit koliko peglanja ima
Moguuu zamislit.. da se razumijemo, i ja imam TONE toga za prati ali ne znam kud cu sa svom robom kad trebam staviti susiti.... Mogu kod sveko al nezgodno mi je ujutro jer mi ga nema tko cuvati... Naravno, kad se radi o ruznom vremenu a kad je lijepo jos ajde.
Cure koje ce uskoro krenuti s kasicama iz cega im planirate dati vodu? I me, barbs, violeta i tko nam je jos blizu ne znam.
Moja ne zeli ni mlijeko iz bocice, pa nisam pametna da li ju preko vode uciti na bocu, jer kad krenem raditi bilo bi super da pije na bocu, i mlijeko i vodu. Nece joj cika biti dostupna nesto ce morati.
Vec sada kada ja pijem samo sto mi casu ne srusi od zelje, dam joj da proba i pije bez problema iz case.
Aaaaaaaa
OPET me.izbacioooooooooooooooooo
Ugl... za rucak: varivo sa krumpirom, mrkvicom, graskom i kukuruzom... jos jucer napravila... evo bas sam pojela ahahahhhaa a prije nego muz dodje cu napravit meso i spinat
Mamisita, sjetila sam se... zar se vi niste vec cijepili?
Bela, sve cu pitati pedijatricu slijedeci cet 😉😁 Ali kazu da kad kreces s papicom da dajes i vodu...???
Mamisita, sjetila sam se… zar se vi niste vec cijepili?
Bela, sve cu pitati pedijatricu slijedeci cet 😉😁 Ali kazu da kad kreces s papicom da dajes i vodu…???
Meni dolazi i patronazna. Ma moze biti iz bilo cega samo da pije, aliii ako krenemo sa casom ili kljunasicom kako cu je na bocu poslije navuci. Ma ne znam zbunjena sam
Bela, i nama ce doci patronazna ali ne znam kad... pitala sam muzevu rodjakinju i rekla je da opcenito kod dojene djece dolaze oko 6.mj (barem ovdje gdje je ona sefica) jer "nema potrebe za nista do 6.mj" .... tako da nju ne mogu pitati(tu muzevu rodjakinju) jer bi mi opet ponovila: niiiiiistaaaaa do 6.mj 😂😶😂😂😂😂
Hvala svima cure!
Nista ne stizem! Ispekla kolac,i 30 palacinki,dio cu pohat..a dio za desert s nutellom..
I opet neznam sto sam sve procitala..ja kao da i dalje imam taj trudnicki mozak.
Cure koje ce uskoro krenuti s kasicama iz cega im planirate dati vodu? I me, barbs, violeta i tko nam je jos blizu ne znam.
Moja ne zeli ni mlijeko iz bocice, pa nisam pametna da li ju preko vode uciti na bocu, jer kad krenem raditi bilo bi super da pije na bocu, i mlijeko i vodu. Nece joj cika biti dostupna nesto ce morati.
Vec sada kada ja pijem samo sto mi casu ne srusi od zelje, dam joj da proba i pije bez problema iz case.
Ja imam kljunasicu i set plasticnog posudja za bebe ( to sam dobila)
Patronazna mi je savjetovala da joj vodu ne dam iz bocice da se ne navuce na bocicu. Kaze moze casa, obicna kljunasica ili cak poklopac od bocice 😂
Tako da sam vodu odlucila dati na casu.
Za sada sam kod kuce i na cici je. Al mislim kad pocnem radit da vise nece sisati. Mozda samo navecer/po noci. A to ce biti tek u 9 mj pa cu onda razmisljat o tome.
Bocicu prihvaca. Papa iz nje moje mlijeko bez problema kad ju npr tata cuva. Tako da mislim da ako i krenemo sa ADom u neko vrijeme nece biti problema. Nadam se 😆
Ja ne peglam. Točka. Jedino ako baš nam treba košulja ili ako operem zavjese. 🤣 Od L robu sam svu oprala i ispeglala prije rođenja i od tad joj ne peglam. Dobro, iskreno moja mama je većinu od tog napravila. Znam da bi bilo bolje da bar njeno peglam.😥 Ali peri, suši na sušilu po stanu, pa peglaj. Cijeli stan mi već sad izgleda ko vešeraj. Ja to malo protresem prije stavljanja na sušilo. Tetrice su mi baš ružne neispeglane ali kad ju zbljuca za 5 min onda mi bude drago. Znam, loša sam žena i majka. 😂😂😂 E i da, ne kuham svaki dan. Svaki 2-3 dan. Grozna sam, ali nemam vremena. Stvarno nemam kad. Svaka čast svima koji stignu. Njima se divim. 😍
A što se tiče homeopatije, moja svekrva se time bavi, pa samim time imam averziju prema tim kuglicama. A i ja slušam doktore, najgore mi je pročitati po onim grupama na facebooku kad mame opletu po nekoj odluci od doktora. Jer naravno, imaš dijete, sigurno si pametniji od pedijatra. Dobro, ima i svakakvih doktora, ali to mislim da su stvarno iznimke. To me baš naljuti. I baš se naživciram na te komentare. 😂😂😂😂A opet, da meni dijete vrišti od bolova, probala bi sve. Da mi kažu da dubim pola sata na glavi napravila bi to. Tako da nisam pametna.😂
Sortiraj odgovore
Najstariji