Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    07. Veljača 2018. 11:14

Dan cure!
    I ja sam jucer bila u mani i bas ima slatkih stvarcica, kupila puno toga za 250 kn. Cine mi se veci kalupi pa cu vidjeti da li sam dobro procijenila, uzela sam neke stvari za jesen.
    Maslacak sretan rođ! 
    Senoritakova cestitke na diplomi!
    Suncokretica dobro je sto si trazila uputnicu, grcevi jesu normalni ali bolje ipak otici na pregled, bit ces mirnija. Ipak kod vas to dugo traje, vjerujem sa si iscrpljena.

Suncokretica
    07. Veljača 2018. 11:17

Amore možeš mi poslati ako ti već stoji i ne koristiš, bila bi ti jako zahvalna 
    Otkud si? Ja sam iz Zagreba pa da se možda nađemo? 

barbs
    07. Veljača 2018. 11:19

Mamisita, ne brini za boju kakiceeee  I ja sam se jučer vagala s njime... ili prekjučer, ne sjećam se više ahahahaha s njime sam bila teša 7,8g više... Baš me zanima koliko je točno napredovao... mi 15. imamo pregled + cijep... baš me zanima koliko je točno dobio u 2mj i koliko je narasao 

• Amore
    07. Veljača 2018. 11:28

Suncokretica

Amore možeš mi poslati ako ti već stoji i ne koristiš, bila bi ti jako zahvalna
    Otkud si? Ja sam iz Zagreba pa da se možda nađemo?

Iz Istre😞, napisi mi mail, posaljem odmah danas, cim se mala probudi..

• sretna
    07. Veljača 2018. 11:40

Ja sam opet peglala! Toj vrazjoj robi nema kraja, peri, susi, peglaj i tako u krug 😥
    Izvukla sam par bodica br 74 od starijeg za P i 3 pidzamice, ostalo je sve kratko u tom broju.
    L se vrti po gymu, al moram biti pored njega jer inace pizdi. Razmazenko 😄
    Bole me noge i guza od treninga 😄
    L je zadnje sisao u 9 h i jos ne trazi, u soku sam!

• sretna
    07. Veljača 2018. 11:42

Homeopatija vec sam pisala o tome..kupila sam to jos za prvo dijete i mm ih je bacio u smece. Nije dao da to dajem malom jer je isao istrazivat i svasta lose je procitao tako da kod nas to ne dolazi u obzir. On kad cuje za homeopatiju poludi

Senoritakova
    07. Veljača 2018. 11:42

Suncokretice, moja R je imala isto strasne grceve i pomogle su nam neke kapi dr.Petović, i kad smo ih predtali koristiti vratili se. Ali onda mi je bilo cudno da se muci tako dugo, i eto na kraju nepodnosi kravlje mlijeko. Jesi probala izbaciti mlijecno?
    Ja sam sve izbacila i jos joj daljem posebno Ad bez kravljem mlijeka( Althera se zove) i curka je super
    Romi, ja i muž smo iz sl broda, samo smo otisli u zd prije 5 god na fax

• Amore
    07. Veljača 2018. 11:52

sretna

Homeopatijavec sam pisala o tome..kupila sam to jos za prvo dijete i mm ih je bacio u smece. Nije dao da to dajem malom jer je isao istrazivat i svasta lose je procitao tako da kod nas to ne dolazi u obzir. On kad cuje za homeopatiju poludi

A cuj, svatko sebi nadje nesto u sto i cemu vjeruje..Mi probali s prvom, uvjerili se, i za sebe koristimo..U Puli ima pedijatrica koja se dodatno i za to educirala, tako smo mi poceli zapravo prvi put, necu tvrditi ni promovirati, ali nase je iskustvo dobro, a ako pomogne jos nekome, bilo bi mi  drago..Ako se sjecas, napisi mi sta je bilo svasta lose, ja to stvarno nisam nigdje procitala ni cula od drugih koji koriste..

Suncokretica
    07. Veljača 2018. 11:55

Ne dojim ju nego je na ADu pa je moguće da ne podnosi laktozu iz mlijeka. Pričekat ćemo gastro pregled pa ću vidjeti što kaže doktor. 
    Senoritakova, kako ste bi to primjetili? Koje simptome je imala? Koje pretrage ste obavili da to ustanovite?
    Amore, ajde prvo da ja vidim s doktorima što je u pitanju pa ako se odlučim za homeopatiju, javim ti se, hvala 

• sretna
    07. Veljača 2018. 12:04

Amore

sretna

Homeopatijavec sam pisala o tome..kupila sam to jos za prvo dijete i mm ih je bacio u smece. Nije dao da to dajem malom jer je isao istrazivat i svasta lose je procitao tako da kod nas to ne dolazi u obzir. On kad cuje za homeopatiju poludi

A cuj, svatko sebi nadje nesto u sto i cemu vjeruje..Mi probali s prvom, uvjerili se, i za sebe koristimo..U Puli ima pedijatrica koja se dodatno i za to educirala, tako smo mi poceli zapravo prvi put, necu tvrditi ni promovirati, ali nase je iskustvo dobro, a ako pomogne jos nekome, bilo bi mi drago..Ako se sjecas, napisi mi sta je bilo svasta lose, ja to stvarno nisam nigdje procitala ni cula od drugih koji koriste..

A ja ti se stvarno ne sjecam. Kupila sam ih jer sam citala po forumima dobra iskustva i onda je muz isao istrazivat i svasta negativno pronasao tako da ih je zafitiljio u smece i ne zeli ni cut za to

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.