Dobro jutro cure,
Hvala Bela,baš ću probati i ja ih malo prokuham ako su zamrznute,i onda tu vodu dodam u juhu.
Barbs ja sam ih jela dok sam se izdajala,nisam ništa primjetila da L. smeta,ja ih konzumiram cijelu godinu super su nam.
Bela odakle si ti?
Okolica Rovinja
SUSJEDOO 😍😍😍😍 ja uz okolica Pule 😂😂😂 (Fazana) 😊😊😊😊😊😊

Bela, mozemo jesti sparuge kao dojilje??
Hahaha ja procitala "supruge" 🤣 i mislila da hoces muza pojesti😅😅
Ahaaahaaa haaa
Dena želim ti brz oporavak.
Thx, Romi 😊😊😊
Je l znate do kad gljive ne smijemo jesti?? Ja ih ooooobooozaaavaaaaam... donekle pazim sto jedem... neki dan sam jela KULENOVU SEKU i aktivirali su mi se hemeroidiiiii Znaci, NIKAD nisam imala.problema s timeeeeee

Thx, Romi 😊😊😊
Je l znate do kad gljive ne smijemo jesti?? Ja ih ooooobooozaaavaaaaam… donekle pazim sto jedem… neki dan sam jela KULENOVU SEKU i aktivirali su mi se hemeroidiiiiiZnaci, NIKAD nisam imala.problema s timeeeeee
Zasto ne bi gljive jela? Ja jedem apsolutno sve

Znala sam da ce se.usrat ko i svaki put kad igraju protiv francuske, znala.sam da cu se bezveze zivcirat i znam da ce izgubit i svejedno gledam i zivciram se!!
Muz je zaspao malo nakon pocetka tekme.. rekao je: ma sta cu se ja nervirat radi ovih? mada je bio izmoren od zubobolje... 😂😂😂😂
Ja sam zaspala prije 22h ahahahhaa ubio me trening. a bome i to ne spavanje 😂😂😂

Thx, Romi 😊😊😊
Je l znate do kad gljive ne smijemo jesti?? Ja ih ooooobooozaaavaaaaam… donekle pazim sto jedem… neki dan sam jela KULENOVU SEKU i aktivirali su mi se hemeroidiiiiiZnaci, NIKAD nisam imala.problema s timeeeeee
Zasto ne bi gljive jela? Ja jedem apsolutno sve
Rekli su da ne smijem... aaajmeeee znaci smijeeeeeeem???? 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍

Thx, Romi 😊😊😊
Ja sam i gljive jela dok sam se izdajala,isto joj nije smetalo.Nisam ni znala da se ne smiju.Barbs pričala sam sa jednom mamom koja je svog malog dojila so 2 god. i sad je odmah rodila curicu,još nije ni prestala dojit prvo (toliko o kontracepciji za vrijeme dojenja),uglavnom ona kaže da je sve jela otpočetka,jedino ako je primjetila da mu baš nešto smeta to je onda izbjegavala,inače je doktorica po zanimanju.
P.S. Sretna, nema sanse da i ja idem negdje gdje znam di su zmije... znaci .... bbbbrrrrr...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji