Jutro! I mi budne od 6, to nam je standard vec,ali sad ce na prvu turu spavanja, trlja si opako okice..Mi isto imamo baby cameru, ne spaja se na mob i nema snimanje, ali je pravi spas, posto su nam sobe na katu, da ne moramo trcati gore na svaki sum, jer se ona nekad u snu oglasi..posudila mi prijateljica, tako da ni ne znam koliko kosta, ali da nije, investirala bi u to, super stvar..Sanjchi, super ti je kutna, bas izgleda velika😀. Mi bil na pregledu jucer, misica ima 8680 kg😱, dobili drugi dio cjepiva, nema reakcije za sada, vjerujem da nece ni biti kad nije do sada..Pitala i za okretanja, dr.kaze da ne vidi problem, pogotovo sta je bila turbo ziva, i sve joj pocupala sa svih strana, i stetoskop, i zavjese😀, ali mi je dala uputnicu za neki centar ako zelim, cisto da nam pokazu ako zelimo vjezbati, pa cu se naruciti, ne moze skoditi
Suncokretice, jesi probala homeopatiju? Ako zelis, ja imam cijelo pakiranje, Colocynthis se zove, kupila, ali nam nije trebalo, poklonim ti..
Jutro! Glupi snijeg opet napadao. Dosta mi ga je. Hocu sunce i proljece
Jutro
Maslačak sretan rođendan lijepo se provedi danas
Hedge ja Leu nisam držala na boku kod slikanja za osobnu,nego normalno ispred sebe,pozadina nije bila bijela,ali fotograf izbriše mamu i ostane samo beba i stavi bijelu pozadinu.... ja isto imam stakleni stolić mali, i veliki stol mi je stakleni i toliko oštrih rubova po svuda da ću bankrotirat na zaštitama za rubove,već sam mužu rekla da stolić ide van na balkon....sretno danas na uzv kukića
Sucokretrice neznam više šta bi ti rekla za te grčiće,jako mi je žao šta to prolazite a pogoto malena,podržavam to šta ideš dalje da vidiš više od čega je to,meni je Lea kad se rodila plakala cijeli dan i noć,i zovem ja sestru i kažem da je vjerojatno gladna jer nisam imala još mlijeka nakon carskog,a ona meni kaže da je normalno da bebe plaču i da bi mame samo da djeca spavaju,uglavnom njima je normalno da djeca imaju grčeve i da plaču.....i na kraju sam ja bila u pravu i pedijatrica kad ju je pregledala rekla da odmah kupim ad i da joj dam jer je dijete gladno....tako da ti odi samo dalje po još jedno mišljenje
Jutro.. dobra noc iza nas.. 😊
Suncokretice,drzim fige da sto prije to bude iza vas.. jadna miska mala.. 😔
Maslacak,sretan rodjendan.. 💐💐🌹
Hedge,jaoo i moja A zna dramiti u AS.. i s njom smo isli na put od 400km kad je imala 3 mjeseca.. sve je bilo uredu kad smo krenuli,aliii kad smo se vracali nazad,to je bilo katastrofa.. toliko je plakala.. i ovdje recimo idemo do trgovine,ona vristi.. ali veoma interesantno,kad smo nas dvije same,znaci ja vozim,a nju uvijek vozim na zadnjem sjedezu,ona je taaako dobra,jos nikad mi nije plakala..
Jutro cure!
Mi smo budni od 6:30😴
Maslacak sretan rodendan! 😃☕️🍰
Sanjchi super je kutna! 😊
Napadao je snijeg, sad tek nema izlazaka 😩 Ja sam jucer isla na izlet u lidl 😂 muz je dosao tek u 18 doma i nisam vise mogla, sat vremena sam bila u ducanu!😆
Mi cemo ici na izlet na proljece, negdje na more, jedva cekam! I zelim sto vise putovati s malim 😍❤️
Jutro curke! Kiki, u koji Lidl ides, S ili N.C.?😁Valjda nisam opet propustila koleksn za bebe.
Ja jucer bila ko na Duracellkama, cijelu kucu usjajila.Dns mi se cini da ce nastavak. Buduci da je snijeg a K je dobar i spava il se igra u gymu. U Zege se zabijelio snijeg!😊Pase mi da sam malo u kuci al vise volim ljetooooo…Idem citat zaostatke…
BTW, K se opet kakio i zelenkasto je cijelo vrijeme??? Valjda je to normal? Barbi me jucer malo zabrinula…
Mamisita moja L. ima stalno zelenu stolicu, a super napreduje tako dok god dijete dobiva na kilaži to je normalno,a ti isto rekla si daješ ponekad ad i vjerojatno je od toga,barem je nama
Hedge,jaoo i moja A zna dramiti u AS.. i s njom smo isli na put od 400km kad je imala 3 mjeseca.. sve je bilo uredu kad smo krenuli,aliii kad smo se vracali nazad,to je bilo katastrofa.. toliko je plakala.. i ovdje recimo idemo do trgovine,ona vristi.. ali veoma interesantno,kad smo nas dvije same,znaci ja vozim,a nju uvijek vozim na zadnjem sjedezu,ona je taaako dobra,jos nikad mi nije plakala..
Dzenny tako je i kod nas,ja imam osjećaj da kad vide nas otraga uz sebe onda drame,hoće pažnju da se igramo s njima i da ih držimo
Dzenny tako je i kod nas,ja imam osjećaj da kad vide nas otraga uz sebe onda drame,hoće pažnju da se igramo s njima i da ih držimo
Daaa,ja isto mislim kad nas vide,da hoce da ih drzimo.. sad sam rekla da jednom budem sjela naprijed,da vidim kako ce se ponasati.. 😉
Sortiraj odgovore
Najstariji