Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mimy
    07. Veljača 2018. 07:17

Mi smo isli provali jer su stvarno jeftine a po ducanima jakoooo skupe, a treba mi samo za noc. Rotira se u svim smjerovima, ima nocno snimanje i mozes pricati na nju, a drugo mi ni netreba 

Kiki156
    07. Veljača 2018. 08:07

Jutro cure! 
    Mi smo budni od 6:30😴
    Maslacak sretan rodendan! 😃☕️🍰 
    Sanjchi super je kutna! 😊 
    Napadao je snijeg, sad tek nema izlazaka 😩 Ja sam jucer isla na izlet u lidl 😂 muz je dosao tek u 18 doma i nisam vise mogla, sat vremena sam bila u ducanu!😆 
    Mi cemo ici na izlet na proljece, negdje na more, jedva cekam! I zelim sto vise putovati s malim 😍❤️

Maja 3
    07. Veljača 2018. 08:19

Jutro majke,evo kavica vec na stolu.
    Zaboravila sam napisat da MANA ima veliki popust do 70 posto..ja sam malom jucer nakupovala majce dugih rukava po 12 kn i hlace po 17 kn. Imate na internetu pa mozete pogledat..
    Kiki,hvala!
    Sanjchi..tako i ja malog kod sebe u krevet ujutro..al cim zaspi ja kidnem. 
    Senaritakova-cestitam na diplomi!
    Hedge..bit ce sve ok s kukicima!

Suncokretica
    07. Veljača 2018. 08:53

Maslačak, sretan rođendan!! 🎂 
    Evo u Zagrebu zapao snijeg, vidjet ćemo dal ćemo uspjeti prošetati, nadam se da hoćemo jer smo obje bolje kad odemo u šetnju. 
    Mi smo imali ludu noć, budila se par puta plačući od grčeva pa ju smirujem pa jadna umorna i nervozna ne zna kud bi sa sobom i kako se smiriti. Savija se, diže noge, plače, koma, kao da nam nije dosta toga preko dana...
    Jučer sam joj dala malo riznih pahuljica u mlijeko jer su mi savjetovali da to malo zgusne hranu pa smanji grčeve, eto kod nas ih je pojačalo 
    Pola noći smo bile budne i sad je naravno preumorna i do noći će biti ludilo. Od pola 8 ju ljuljam na lopti u klokanici pa je napokon zaspala. 
    Prije je imala grčeve po noći al je bar spavala a sad koma, teško zaspe od njih i po danu i po noći. Možda je i to glavni problem zašto se ne može smiriti i zaspati.
    Ja već lagano ludim, imam osjećaj da ovom nikad kraja. Baš se osjećam bespomoćno i iscrpljeno, ne mogu joj pomoći i to me frustrira 

Barkleys
    07. Veljača 2018. 08:56

Sanjchi- da predivan jeeee. Ja ne znam što ću sa našim stolićem. Mi imamo staklenu površinu na stoliću 😥
    Maslačak sretan rođendan!  🎂🎂🎂Tak i ja, ako uspije zaspat kod nas u krevetu, brzo pobjegnem piti kavu 😂

Barkleys
    07. Veljača 2018. 09:01

Suncokretica

Maslačak, sretan rođendan!! 🎂
    Evo u Zagrebu zapao snijeg, vidjet ćemo dal ćemo uspjeti prošetati, nadam se da hoćemo jer smo obje bolje kad odemo u šetnju.
    Mi smo imali ludu noć, budila se par puta plačući od grčeva pa ju smirujem pa jadna umorna i nervozna ne zna kud bi sa sobom i kako se smiriti. Savija se, diže noge, plače, koma, kao da nam nije dosta toga preko dana…
    Jučer sam joj dala malo riznih pahuljica u mlijeko jer su mi savjetovali da to malo zgusne hranu pa smanji grčeve, eto kod nas ih je pojačalo
    Pola noći smo bile budne i sad je naravno preumorna i do noći će biti ludilo. Od pola 8 ju ljuljam na lopti u klokanici pa je napokon zaspala.
    Prije je imala grčeve po noći al je bar spavala a sad koma, teško zaspe od njih i po danu i po noći. Možda je i to glavni problem zašto se ne može smiriti i zaspati.
    Ja već lagano ludim, imam osjećaj da ovom nikad kraja. Baš se osjećam bespomoćno i iscrpljeno, ne mogu joj pomoći i to me frustrira

Vama to fakat dugo traje, kažu da grčevi prođu do trećeg mjeseca, a vi ste treći debelo prošli. Šta kaže pedijatrica? Sad kad ćete imati ono cijepljenje s 4. mjeseca baš ju izmaltretiraj s tim. 😑

I_me
    07. Veljača 2018. 09:16

Jutro!
    Maslacak- sretan rodjendan 😊
    Sanjchi-super kutna!  I ja bi tako nesto. Mi amo kozni kauc na razvlacenje i koma je. Preko ljeta se uljepis a preko zime smrznes pa stalno imamo dekicu preko, sto mi ide na zivce. A posto smo podstanari ne bi bas ulagala u tudji stan 😩 a gazdarica ima u drugom stanu neku mini kutnu za koju me pitala al je mini i jeftinjara i tvrda i ukocili bi se na njoj samo sjedeci.
    Suncokretice- bas mi te zao.😢 vi nikako na zelenu granu sa tim grcevima. 
    Drzim fige da to vise prodje j da napokon odmoris i ti i malena.

barbs
    07. Veljača 2018. 09:20

jutroooo.. od 7:30 budni... moja sovica me probudila hahaha
    Maslacal, aretaaaaan rockaaaaas!! 😘😘😘😘
    Hedge, sretno danas 😘😘😘
    Sanjchi, super kutna!
    Kamere-nemamo ni baby phone ni monitor jer nam je soba uz dnevni 😂😂😂

barbs
    07. Veljača 2018. 09:22

I me, tako je! Ne ulagati u tudji stan...
    Suncokretice, uuuffffff, glupi glupi grcevi

Suncokretica
    07. Veljača 2018. 09:22

Bila sam neki dan još i tražila uputnicu za gastroenterologa, čekam da mi daju termin pa ćemo vidjeti dal ćemo u bolnicu (ovisi koliko se čeka) ili privatno. 
    Pedijatrica kaže da je sve dobro dok dijete napreduje i uredno se razvija. A to što ju to muči dan i noć, ne može spavati normalno i što plače, to je njima normalno. Ok kad se naspava ona je super dijete, smije se, guguće i razvoj je uredan al baš se muči s tim. Svi me umiruju s rečenicom proći će a ja ludim kad to čujem 
    Što je najgore nju to muči stalno dan i noć od rodilišta. Do trećeg mjeseca sam se nadala da će proći pa ajde čovjek se nauči živjeti s tim. A sad evo već četvrti a simptomi sve gori što više hrane jede.
    Ne znam, ja se nadam da nije ništa ozbiljno i da će to samo jednog dana proći. Nekome znaju biti i do 6 mjeseci a očito ćemo i mi biti u toj kategoriji...
    Ne može mi zaspati, stalno ju nosim, tješim, masiram a opet ništa ne pomaže. Tješim se da joj barem olakšavam taj period koliko mogu. 
    Idemo danas van u šetnju na snijeg da proluftam mozak i razbudim se, ni kava jutros nije pomogla 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.