Sanjchi super je 👍👍
Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune….moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje…
Kamera s uspavankama 😂😂😂😂 Super! Hahaha. Ja sam gledala baš cijene po našim dućanima i stvarno su "nebeske".
😂 mi sidimo u dnevnom i s kauca N upalimo uspavanku u sobi, mozes joj cak i pricat preko kamere 😂😂 nama je dobro dosla kamera jer smo trenutno u dvoetaznom apartmanu i ovako na svaki sum ne moram trcat gore gledat sta je vec odma vidim
Evo me.
Sanjchi kutna je super!
Ne znam ko je pitao za osobnu..ako jedan roditelj ide podnjet zahtjev...mora naglasit da ce onaj drugi roditelj doc po nju. Mi smo malom radilu s 2 mj jer smo u slo isli. Muke dok smo ga poslikali..izgleda ko riba.
Kolace mislim da nebum ni pekla..klokanice mogu doc na palacinke🤣
Radit cu slatke i slane.
Violeta, uciteljski sam zavrsila. Sad sam magistar primarnog obrazovanja😊
A na predškolskom imam jos 3 ispita. To u 6mj. planiram, nadam se da cu uspjeti.. i onda tek muka i borba za staz i posao
Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod... cura je put od 5 sati preplakala... zaspala na 15 min i to je to... umorila sam se ko da sam pjeske isla
Sanjchi,kutna ti je ljepa😍P je zaspala i ja sam koma od ove juzine,laku noc vama i bebicama😘😘😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
A na predškolskom imam jos 3 ispita. To u 6mj. planiram, nadam se da cu uspjeti.. i onda tek muka i borba za staz i posao
Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod… cura je put od 5 sati preplakala… zaspala na 15 min i to je to… umorila sam se ko da sam pjeske isla
Cestitam😘
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Danas bas pohvalim Ritu kako ju vodimo i na udaljenija putovanja i krenemo u 4iz Zd za Sl.Brod… cura je put od 5 sati preplakala… zaspala na 15 min i to je to… umorila sam se ko da sam pjeske isla
Senoritakova koga imas u Brodu,moj muz je od tamo
Mamisita mi smo dosli kod fotografa i ja sam ju drzala dok je slikao,a to je malo potrajalo jer trebalo je nju namjestit da gleda ravno u kameru a bila je stara samo 3 tjedna,tako da je on snimio barem 30 slika,a onda je mene izrezao da ostane samo ona na slici
Sanjchi kutna je jako lijepa
Jutro. Moja od 5 vergla. Brblja. Sad sam ju stavila u baby gym. Svađa se nešto s krokodilom. Nadam se da će se malo barem "izmoriti" pa ću ju pokušat za pol sata ponovo uspavat 😥
Prerano mi je za kavuuu. Joooj.
Vani je sveeee bijeloooo. ❄️❄️❄️❄️☃️⛄
Luce - ajme zvuči kuuul. Nama ne treba toliko kamera, zato bi ovu jeftinu varijantu.
Senoritakova - čestitaaam. Moja je u zadnje vrijeme baš počela raditi drame u jajetu u autu. Danas imamo u 17h uzv kukova. Moram to ići sama s njom jer se muž nije uspio zamijeniti za smjene. Malo me strah. A inače ide spavati oko 6, pa će već biti umorna. I nervozna. 😥
Sanjchi - kutna je zakon.
Slikanje za osobnu- joj proučavala sam to nešto malo prije cca.mjesec dana...znam da mora biti bijela pozadina, i da u studiju najčešće držite dijete tako da je na vašem boku, mora gledati u kameru, oči širom otvorene....ali ček ne kužim ovo s roditeljima. Može li isti roditelj predat zahtjev i pokupit osobnu?
Dzenny- ajde super, baš mi je drago da joj je bolje.
Jutro. Moja od 5 vergla. Brblja. Sad sam ju stavila u baby gym. Svađa se nešto s krokodilom. Nadam se da će se malo barem "izmoriti" pa ću ju pokušat za pol sata ponovo uspavat 😥
Prerano mi je za kavuuu. Joooj.
Vani je sveeee bijeloooo. ❄️❄️❄️❄️☃️⛄Luce - ajme zvuči kuuul. Nama ne treba toliko kamera, zato bi ovu jeftinu varijantu.
Senoritakova - čestitaaam. Moja je u zadnje vrijeme baš počela raditi drame u jajetu u autu. Danas imamo u 17h uzv kukova. Moram to ići sama s njom jer se muž nije uspio zamijeniti za smjene. Malo me strah. A inače ide spavati oko 6, pa će već biti umorna. I nervozna. 😥
Sanjchi - kutna je zakon.
Slikanje za osobnu- joj proučavala sam to nešto malo prije cca.mjesec dana…znam da mora biti bijela pozadina, i da u studiju najčešće držite dijete tako da je na vašem boku, mora gledati u kameru, oči širom otvorene….ali ček ne kužim ovo s roditeljima. Može li isti roditelj predat zahtjev i pokupit osobnu?
Dzenny- ajde super, baš mi je drago da joj je bolje.
Mogu zajednicki predat zahtjev..a jedan sam podignut. Oboje se trebate nekud potpisat.
Sortiraj odgovore
Najstariji