Joj cure vi koje pripremate krstenja.. malo zavidim.. vi cete festat i papat i piti i sredit se 😊😊😊
Mi necemo krstit niti nitko od nasih prijatelja.. ( mislila sam da hoce pa da se festa 😛 al corak 😂😂)
Nema veze.. bit ce jos prilika za lumpovat
Daaaaa. Baš ih zavidno čitam. Ali ajde tješim se, imam 2 svadbe na ljeto. Bit će prilike za kupnju novih haljina 🤣🤣🤣🤣🤣
Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi
Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu
Uuuu kuuul. Staviš link?
Bi ali neznam kak staviti link s wisha upisi u trazilicu baby camera monitor i izbaciti ce ti svakojake... mi imamo lijevu u drugom redu.... nadam se da sam napisala da se da skuziti
Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi
Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu
Uuuu kuuul. Staviš link?
Bi ali neznam kak staviti link s wishaupisi u trazilicu baby camera monitor i izbaciti ce ti svakojake… mi imamo lijevu u drugom redu…. nadam se da sam napisala da se da skuziti
Hahaha. Sve 5. Imam ja wish aplikaciju. Ma ono to mi nije nešto što naručila bez preporuke, ono ajde cipelice za 7 kn, samo dostava... Sori kaj gnjavim. Ali baš sam sad pogledala ima stvarno jeftinih. Tako da ajde neću propast za 100 kn. Inače su cijene tih sa Wi fi pa mobitel ful skupi
Sanjchi super je 👍👍
Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune....moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje...
Curke hvala na cestitkama!
Sanjchiiiii odlicno izgleda kutna😊 ja sam luda vec...opet bi preuredivala😂
Previse gledam one emisije😂😂😂
Uspavljivanje...eno je u sobi budna u kindicu vec 15 min nesto blebece pa se pobuni al ne deraci se pa je ne dozivljavam...znam da sam uzasna al dok se ne place ne diram je😂 veceras nakon silnog kakanja je manje pospana ocito😂😂😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Sanjchi super je 👍👍
Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune….moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje…
Kamera s uspavankama 😂😂😂😂 Super! Hahaha. Ja sam gledala baš cijene po našim dućanima i stvarno su "nebeske".
Maslacak,trepa speci kolace sutra i za cure sa foruma 😂😂 lijepo se ti provedi veceras.. 😉😉
A je sad zaspala,a ja idem kuhati veceru.. pocela sam biti gladna.. 🙈
Djecica su premedena.. 😍😍 kao gljive nam rastu.. 😍
Kako je A? Jel joj bolje?
A je dobro.. okice ne bole,jedino jos malo kaslje,ali juce smo bili kod pedice i nije to nista strasno,jos uvijek iskasljava od onog virusa.. tako da je sad sve super.. 😊 evo upravo zaspala,dragi otisao na posao,aa ja odmaram i fizicki i psihicki.. 😎😎
Sortiraj odgovore
Najstariji