Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Barkleys
    06. Veljača 2018. 19:23

I_me

Joj cure vi koje pripremate krstenja.. malo zavidim.. vi cete festat i papat i piti i sredit se 😊😊😊
    Mi necemo krstit niti nitko od nasih prijatelja.. ( mislila sam da hoce pa da se festa 😛 al corak 😂😂)
    Nema veze.. bit ce jos prilika za lumpovat

Daaaaa. Baš ih zavidno čitam. Ali ajde tješim se, imam 2 svadbe na ljeto. Bit će prilike za kupnju novih haljina 🤣🤣🤣🤣🤣

• Mimy
    06. Veljača 2018. 19:24

Hedgehog

Mimy

Romi

Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi

Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu

Uuuu kuuul. Staviš link?

Bi ali neznam kak staviti link s wisha  upisi u trazilicu baby camera monitor i izbaciti ce ti svakojake... mi imamo lijevu u drugom redu.... nadam se da sam napisala da se da skuziti 

Barkleys
    06. Veljača 2018. 20:24

Mimy

Hedgehog

Mimy

Romi

Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi

Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu

Uuuu kuuul. Staviš link?

Bi ali neznam kak staviti link s wishaupisi u trazilicu baby camera monitor i izbaciti ce ti svakojake… mi imamo lijevu u drugom redu…. nadam se da sam napisala da se da skuziti

Hahaha. Sve 5. Imam ja wish aplikaciju. Ma ono to mi nije nešto što naručila bez preporuke, ono ajde cipelice za 7 kn, samo dostava... Sori kaj gnjavim. Ali baš sam sad pogledala ima stvarno jeftinih. Tako da ajde neću propast za 100 kn. Inače su cijene tih sa Wi fi pa mobitel ful skupi

Barkleys
    06. Veljača 2018. 20:26

Sad vidim rečenicu kako sam složila. Ali kuži se poanta 🤣🤣🤣

luce <3
    06. Veljača 2018. 20:46

Sanjchi super je 👍👍
    Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune....moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje...

kleaiva
    06. Veljača 2018. 20:47

Curke hvala na cestitkama!
    Sanjchiiiii odlicno izgleda kutna😊 ja sam luda vec...opet bi preuredivala😂
    Previse gledam one emisije😂😂😂
    Uspavljivanje...eno je u sobi budna u kindicu vec 15 min nesto blebece pa se pobuni al ne deraci se pa je ne dozivljavam...znam da sam uzasna al dok se ne place ne diram je😂 veceras nakon silnog kakanja je manje pospana ocito😂😂😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

• sretna
    06. Veljača 2018. 20:48

sanjchi255

Stigla je kutnaaaa😄👏👏👏

Super je!!

Barkleys
    06. Veljača 2018. 20:52

luce <3

Sanjchi super je 👍👍
    Mi imamo motorolinu baby kameru s monitorom, narucili smo je preko ebaya i platili oko 100€ i vridi svake kune….moze se rotirat, ima na sebi sumove i uspavanke, nocno snimanje, uvecavanje…

Kamera s uspavankama 😂😂😂😂 Super! Hahaha. Ja sam gledala baš cijene po našim dućanima i stvarno su "nebeske". 

dzenny
    06. Veljača 2018. 21:28

Hedgehog

dzenny

Maslacak,trepa speci kolace sutra i za cure sa foruma 😂😂 lijepo se ti provedi veceras.. 😉😉
    A je sad zaspala,a ja idem kuhati veceru.. pocela sam biti gladna.. 🙈
    Djecica su premedena.. 😍😍 kao gljive nam rastu.. 😍

Kako je A? Jel joj bolje?

A je dobro.. okice ne bole,jedino jos malo kaslje,ali juce smo bili kod pedice i nije to nista strasno,jos uvijek iskasljava od onog virusa.. tako da je sad sve super.. 😊 evo upravo zaspala,dragi otisao na posao,aa ja odmaram i fizicki i psihicki.. 😎😎

dzenny
    06. Veljača 2018. 21:30

Sanjchi,kutna je super.. 😉😉

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.