Maslacak,trepa speci kolace sutra i za cure sa foruma 😂😂 lijepo se ti provedi veceras.. 😉😉
A je sad zaspala,a ja idem kuhati veceru.. pocela sam biti gladna.. 🙈
Djecica su premedena.. 😍😍 kao gljive nam rastu.. 😍
Wow Barbs vec 9?? A sjecam se priprema i svega oko tvog vjencanja 😍
Ja cu isto za krstenje neku haljinu, a svidaju mi se i suknje + kosulja al to meni ne stoji bas jer nisam visoka, a mozda i neke lijepe hlace + kosulja vidjet cu.
Dijeta - i ja moram smrsavit jos malo do krstenja, al svakako cu imati carobne najlonke sa steznikom 😜
Sanjchi mozda je samo od voznje, i super za vjezbice, ma Luca ce tonu trenu svladati!
Maslacak super za izlazak!
Kleaiva sretan imendan curki!
Kod nas je ruzno vrijeme tako da camimo doma i luda sam. Danas mi je dosla sestricna na kratko pa bar nesto…
Vito se jos ne okrece s leda na trbuh ali zna se okrenuti na bok i sada vjezbamo okret na trbuh, sve mu bolje ide. Ovo je nasa igraonica 😊
Imamo isti gym
Bebice su nam bas ljepe i brzo rastu😍😍😍sretan imendan Dori😘i sreta rodjendan Maslacak🎂🎂🍾uzivajte u izlazku,mi smo danas dva sata setale i evo sad u Ri kisa pada😨😨sanjchi nadam se da je Luce dobro,cure super za krstenja😊barbs sretnih devet mjeseci braka😘😘Ac/dc jeeeeeeeeee💃💃
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi
Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu
Uuuu kuuul. Staviš link?
Maslacak,trepa speci kolace sutra i za cure sa foruma 😂😂 lijepo se ti provedi veceras.. 😉😉
A je sad zaspala,a ja idem kuhati veceru.. pocela sam biti gladna.. 🙈
Djecica su premedena.. 😍😍 kao gljive nam rastu.. 😍
Kako je A? Jel joj bolje?
Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi
Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu
Hvala Mimy pogledat cu...super za Sarajevo,tamo jos nisam bila a imam zelju,mislili smo ic ovo ljeto al bilo mi je malo nezgodno u tako visokoj trudnoci,ici cemo sad sa L.vjerojatno jednom preko Sarajeva do Sl.broda kod muzevih roditelja
Ja sam sad dosla kuci ( bila kod zubara) a u stanu kaos. Muz pece cevape, Ac/dc svira na tv-u na najjace a slapa gleda STA JE OVO?! 😂😂😂
I smije se!
I me jeeeee Ac dc,i za malu rokericu...L. samnom slusa rock a sa muzem dance i ostalo,uziva kad joj pustimo spotove i plesemo s njom
Joj cure vi koje pripremate krstenja.. malo zavidim.. vi cete festat i papat i piti i sredit se 😊😊😊
Mi necemo krstit niti nitko od nasih prijatelja.. ( mislila sam da hoce pa da se festa 😛 al corak 😂😂)
Nema veze.. bit ce jos prilika za lumpovat
Sretna za osobnu mislim da ti treba samo rodni list ili izvod iz matice rodenih,slika i moras platit tamo one njihove pristrojbe,nekih cini mi se 75 kn,zahtjev moze podnjet samo jedan roditelj a drugi roditelj ide po nju kad je gotova
Sortiraj odgovore
Najstariji