I me, sada mozete skupa.lutati 😍😘
Okretanje - moja ljencina je svaki dan na podu.. Stvarno je lijen ...
Ja danas nazalost nisam isla u setnju... grrrrrr... a sutra ce garant kisaaaaaa.... Radila sam.rucal za sutra i tatu cekala, pa.kao, skupa cemo... dosla je sestra prvo i s Diegom se zabavljala... pa kuma je navratila djir.nakon posla i tata dosao 20 min nakon nje.... i onda je ona otisla ubrzo nakon a tata pred 20min po mamu na posao... U medjuvremenu je uspavao Diega ahahaha jos spava... ja sam izdojila malo mlijeka da skuplj
Mamisita u Kopru ima dobar kebab,šalim se,iako ima …..nama se tamo sviđa jer je jako uređen grad i lijepo je za šetat,mi obično idemo u mjesečni šoping tamo u njihov Hofer i Eurospin i kupujemo za L. tamo u njihovom babycentru,ima nekih popusta i stvari šta kod nas nema,tamo smo i kolica kupili na 50% popusta a kod nas takvih nije ni bilo….ma mi smo takvi volimo putovat i nije bitno kamo idemo samo da idemo
a kad nam se negdje svidi onda se uvijek vraćamo,uglavnom putujemo po Slo.,Italiji i Austriji,kažem barem jednom do dvaput mjesečno….osobna ti košta isto kao i za nas ,čekaš ju 3 tjedna i traje 5 god.
Zaboravila sam, sta treba.od dokumenata nosit na mup za osobnu za bebe?
Wow Barbs vec 9?? A sjecam se priprema i svega oko tvog vjencanja 😍
Ja cu isto za krstenje neku haljinu, a svidaju mi se i suknje + kosulja al to meni ne stoji bas jer nisam visoka, a mozda i neke lijepe hlace + kosulja vidjet cu.
Dijeta - i ja moram smrsavit jos malo do krstenja, al svakako cu imati carobne najlonke sa steznikom 😜
Sanjchi mozda je samo od voznje, i super za vjezbice, ma Luca ce tonu trenu svladati!
Maslacak super za izlazak!
Kleaiva sretan imendan curki!
Kod nas je ruzno vrijeme tako da camimo doma i luda sam. Danas mi je dosla sestricna na kratko pa bar nesto...
Vito se jos ne okrece s leda na trbuh ali zna se okrenuti na bok i sada vjezbamo okret na trbuh, sve mu bolje ide. Ovo je nasa igraonica 😊
Hranjenje moja ima uglavnom 5-6 podoja u 24h, ona meni noc odspava od 7-10h u komadu bez budjenja i hranjenja...ponekad ima i vise podoja...
Belle da nije mozda skok u pitanju...
Tek na ovim slikicama vidim koliko bebaci rastu a ne znam koja je beba slađa 😍😍
Sanjchi meni je patronazna rekla da je bljuckanje uvik u blizini glave a da povracanje leti u mlazu daleko... Brzo ce L sve to sredit vjezbicama
Kleaiva sretan imendan Dori
Ja sam probala ssssss metodu. Navecer je upalilo, prvo je sisao i onda se razbudio, vec sam mislila da je gotovo i da je opet tulum do 10, onda sam ga spustila, govorila sssss i zaspao je. Al preko dana ne pali. Spavao je od 11 do 13 s tim da se 4x budio i svaki put sam ga morala dici, staviti na sisu, 2x povuce i nastavi spavati. Sssss nije palilo.
Sad evo opet spava, al na kaucu je. Sve samo cekam kad ce se probuditi ali evo vec vise od pola sata spava. Jeeej!
Mamisita u Kopru ima dobar kebab,šalim se,iako ima …..nama se tamo sviđa jer je jako uređen grad i lijepo je za šetat,mi obično idemo u mjesečni šoping tamo u njihov Hofer i Eurospin i kupujemo za L. tamo u njihovom babycentru,ima nekih popusta i stvari šta kod nas nema,tamo smo i kolica kupili na 50% popusta a kod nas takvih nije ni bilo….ma mi smo takvi volimo putovat i nije bitno kamo idemo samo da idemo
a kad nam se negdje svidi onda se uvijek vraćamo,uglavnom putujemo po Slo.,Italiji i Austriji,kažem barem jednom do dvaput mjesečno….osobna ti košta isto kao i za nas ,čekaš ju 3 tjedna i traje 5 god.
Ajme super za osobnu, mi na ljeto najvjerojatnije idemo na svadbu u Sarajevo. Vidjela sam samo neki post na FB kako se treba slikati beba za osobnu. Smijeh. Tad će L imati već 9 mjeseci, pa mislimo da će pregrmit putovanje i slično. Nadam se 🤞
Hedge da moja je Lea,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus…od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi
Romi pogledaj na wishu. Mi smo ju tamo platili ni 200kn, a sliku gledas prek moba od bilo di samo bitno da su i mob i kamera spojeni na wifi. Npr. Kamera je bila doma, mi 250km od doma i gledali si u sobu
Ja sam sad dosla kuci ( bila kod zubara) a u stanu kaos. Muz pece cevape, Ac/dc svira na tv-u na najjace a slapa gleda STA JE OVO?! 😂😂😂
I smije se! Rokerica moja mala😆😍
Sortiraj odgovore
Najstariji