Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Bela
    24. Siječanj 2018. 10:06

Kad sam isla negdje u babinje nikad nisam drzala djecu, osim kad bi mama ili tata pitali ako ju hoci uzeti. I nikad nisam isla kad je beba imala mj dana kao sto su meni dolazili!!!

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:10

Moja djeca se od pocetka voze iza sama u jaju/sjedalici. Znaci s malom sam samo iz bolnice izasla da sam s njom iza sjedila/nikad vise..a s malim ni to. 
    Nek se uce di im je mjesto. A i nisam htjela da se nauce da je netko s njima..pa da nikud sami nemozemo. 
    Plac? Nekad placu..ali uvijek zaspu-moje iskustvo..
    Jedino mala popizdi kad idemo na more,i to zadnnih pola sata voznje..

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:11

Romi,bolje mi je,hvala na pitanju!
    Mislim da je od sendvica sto smo jeli jer je i kum imao istu situaciju!

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:14

Sta pravite za rucak?
    Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega...i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
    Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..

• Romi
    24. Siječanj 2018. 10:18

Maslacak31

Sta pravite za rucak?
    Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega…i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
    Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..

Ja radim saft od pilecih krilca i palentu i neku salatu,daj mi reci jel zamrzavas kad bolonjez gotov i kako?

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 10:33

Romi,toga mi nikad ne ostane,svi volimo,mala ce imat i za veceru..muz ce nosit na posao za gablec..
    Pa smrznes normalno,samo meso bez tjestenine.

barbs
    24. Siječanj 2018. 10:58

Rucak... uuuffff... pojma neeemaaaaaam..... 

barbs
    24. Siječanj 2018. 11:01

Na pocetku mi je jako smetalo kad bi ga netko htio nosati... tocnije family od muza 😂😂😂😂😂 jer ja sam trebala mira nakon poroda a oni mi mira.nisu davali... moji su mi dolazili pomagati u kucanskim poslovima a njegovima je bilo bitnije sjediti 2h pored maloga i gledati ga dok spava.. nosati ga kad je gladan guy

I_me
    24. Siječanj 2018. 11:03

Jutro!
    Rucak-danas gulas,pojeli smo sve iz zamrzivaca prosli tjedan jer nas se nije kuhalo pa moramo opet kuhat na veliko da imamo sta stavit u skrinju 😂😂😂
    Auto-ko maslacak-ona iza mi naprijed. I stalno idem snjom sama.. zaspi u sekundi. I sad smo trebale do grada al mi akumulator crko a kablovi u muzevom autu a on na poslu 😥 tako da cemo u setnju po selu 😥😂
    Jutros u 7 mi je frendica rodila. 😆😊
    A kuma otisla u TA na pregled,njoj termin za 2 dana i sad cekam da javi kako prosao pregled. 
    Jeeeee bit ce bebaca 😀😁

barbs
    24. Siječanj 2018. 11:05

NNNNOOOOOOOOOOOUUUUUUUU... IZBRISAAAALOOOO SEEEEEEEE 
    nevermind...
    ne da mi se vise tipkati hahahhaa
    ugl... ja bez problema uvalim maloga svima da se mogu odmoriti 😂😂😂😂 ali "branim" im da ga dizu bez razloga, kad je dobar, jer meni pravr problem.. ko se ljuti nek se ljuti... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI