Muz me vodi u arenu u kino i shoping za rodjendan!😁😁
Mi smo malu s 3 mj krstili..a malog s nepuna 2 mj..ali je njegova kuma bila trudna..i trbala rodit..pa smo radi nje pozurili.
Bravo za muža Maslačak ,uživaj danas....maleni je bio prekrasan na krštenju
Kleaivasretan imendan slatkici!
Hvalaaa❤️
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
Majcice….evo nas..bile smo kod fizijatrice. Dijagnoza: tonus prema hipertonusu uz distoni sa uzvijanjem. I malpozicija stopala. Dokica je odusevljena njome…preslatka joj je😊 simpa je doktorica i sve kaze u objasni..ugl u cetvrtak vec idemo na prve vjezbice. Sve se da ispravit😃
Ona sad spava a ja pijem kavu, nisam jutros.
Jela je kod dokice u uredu dok smi cekalr nalaz i za nekih 20-30 min mi se tako izbljuvala…ne kuzim jel to bljuckanje ili povracanje. Kako to razlikovat? Ali bas je full puno izbacila iz sebe..valjda joj nije nesto?😣
Jesi ju u međuvremenu vozila? Između Između hranjenja i povraćanja?
Mamisita, mozda su vec odg ali da, treba osobna... i ja moram Diegu ici napraviti
Maslacak, preslatko odjelce! 😍😍😍 a misic.mali 😍😍😍
Klea, aaajjj ljepoticaaa 😍😍😍 Sretan joj imendan i uzivaj na druzenjuuuu 😉😉😉😉😉
Romi, ja ponekad veceram a
*Ponekas veceram ponekad ne.. .vecere: jogurt, griz, salica mlijeka, jabuka... eto to otprilike... krenut cu ja jesti salate pomalo 😂😂😂😂😂😂😂
Za krstenje - i ja kao i Sretna cu kupiti neku haljinu koju kasnije mogu iskoristiti 😊😊😊😊
Mucilo ju je kakanje par dana i danas je konacno obavila kak spada vec 2 puta😂😂😂 idmah je mirnija i veselija
Suuupeeeeer 😍😍😍
Muz me vodi u arenu u kino i shoping za rodjendan!😁😁
Mi smo malu s 3 mj krstili..a malog s nepuna 2 mj..ali je njegova kuma bila trudna..i trbala rodit..pa smo radi nje pozurili.
WEEEEEE 😍😍😍😍 BRAAAAVOOOOOO
Barbs moj jede cca svakih 2-2.5h po danu i svakih 1.5-2h po noci. Ja sam krepana, nis ne spavam… po danu nikako vise nema duza spavanja od pola sat, niti u kolicima.
Srnacdrago mi je da ti upalila ona metoda uspavljivanja
Mamasita moj se prije desetak dana okrenuo na nasem krevetu 5x s ledja na trbuh ali racunam da mu je tamo bilo lako jer je mekano… i odonda nista, nikako da se na tvrdoj podlozi okrene, ali pokusava…
Zubi moj B se toliko izdrapa nokticima da mu je zubno meso skroz ozlijedjeno, a jucer je i krvarilo malo… znam da sam rekla da je prerano za zube, no nemam drugog objasnjenja… rezem mu stalno noktice da se ne ozlijedi, ali uzalud
A da ga stavljas na neku tvrdu podlogu? Ja sam kupila podlogu za igru u Lidlu i bas sam zadovoljna. Preko je gym i on uziva u tom… A moguce da su zubi, svako dijete je za sebe.
Cure, mislim da u Magic Baby sam vidjela popust na AS …
Pa i stavljam svaki dan. Ali odonda nije uspio... svaki dan je na polozi na podu ispod koje su one puzzle, ili na trbuhu ili na ledjima
Mamisita u Kopru ima dobar kebab ,šalim se,iako ima .....nama se tamo sviđa jer je jako uređen grad i lijepo je za šetat,mi obično idemo u mjesečni šoping tamo u njihov Hofer i Eurospin i kupujemo za L. tamo u njihovom babycentru,ima nekih popusta i stvari šta kod nas nema,tamo smo i kolica kupili na 50% popusta a kod nas takvih nije ni bilo....ma mi smo takvi volimo putovat i nije bitno kamo idemo samo da idemo
a kad nam se negdje svidi onda se uvijek vraćamo,uglavnom putujemo po Slo.,Italiji i Austriji,kažem barem jednom do dvaput mjesečno....osobna ti košta isto kao i za nas ,čekaš ju 3 tjedna i traje 5 god.
Sortiraj odgovore
Najstariji