Kad sam isla negdje u babinje nikad nisam drzala djecu, osim kad bi mama ili tata pitali ako ju hoci uzeti. I nikad nisam isla kad je beba imala mj dana kao sto su meni dolazili!!!

Moja djeca se od pocetka voze iza sama u jaju/sjedalici. Znaci s malom sam samo iz bolnice izasla da sam s njom iza sjedila/nikad vise..a s malim ni to.
Nek se uce di im je mjesto. A i nisam htjela da se nauce da je netko s njima..pa da nikud sami nemozemo.
Plac? Nekad placu..ali uvijek zaspu-moje iskustvo..
Jedino mala popizdi kad idemo na more,i to zadnnih pola sata voznje..

Romi,bolje mi je,hvala na pitanju!
Mislim da je od sendvica sto smo jeli jer je i kum imao istu situaciju!

Sta pravite za rucak?
Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega...i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..

Sta pravite za rucak?
Meni se povrce vec dinsta,bas sam narezala svega…i paprike,luka,mrkve,paradajza,tikvice..
Sad moram pila odvojit i smrznut-bit ce temeljac za vec nesto..a na ovom mislim bolonjez napravit jer sam fasirano jucer izvadila..
Ja radim saft od pilecih krilca i palentu i neku salatu,daj mi reci jel zamrzavas kad bolonjez gotov i kako?
Romi,toga mi nikad ne ostane,svi volimo,mala ce imat i za veceru..muz ce nosit na posao za gablec..
Pa smrznes normalno,samo meso bez tjestenine.

Na pocetku mi je jako smetalo kad bi ga netko htio nosati... tocnije family od muza 😂😂😂😂😂 jer ja sam trebala mira nakon poroda a oni mi mira.nisu davali... moji su mi dolazili pomagati u kucanskim poslovima a njegovima je bilo bitnije sjediti 2h pored maloga i gledati ga dok spava.. nosati ga kad je gladan guy

Jutro!
Rucak-danas gulas,pojeli smo sve iz zamrzivaca prosli tjedan jer nas se nije kuhalo pa moramo opet kuhat na veliko da imamo sta stavit u skrinju 😂😂😂
Auto-ko maslacak-ona iza mi naprijed. I stalno idem snjom sama.. zaspi u sekundi. I sad smo trebale do grada al mi akumulator crko a kablovi u muzevom autu a on na poslu 😥 tako da cemo u setnju po selu 😥😂
Jutros u 7 mi je frendica rodila. 😆😊
A kuma otisla u TA na pregled,njoj termin za 2 dana i sad cekam da javi kako prosao pregled.
Jeeeee bit ce bebaca 😀😁

NNNNOOOOOOOOOOOUUUUUUUU... IZBRISAAAALOOOO SEEEEEEEE
nevermind...
ne da mi se vise tipkati hahahhaa
ugl... ja bez problema uvalim maloga svima da se mogu odmoriti 😂😂😂😂 ali "branim" im da ga dizu bez razloga, kad je dobar, jer meni pravr problem.. ko se ljuti nek se ljuti...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji