Cure jeste vozile same bebu u autu? Ja se ne usudim jer zna pocet urlat i bojim se kako bi da mi pocne histerizirat. Sta da radim??
Jutro cure,
Kiki imam isti problem,volim vozit i naučila sam sve sama obavljat sta treba da me nitko ne vozi,al jos se nisam usudila nikud ić sama sa njom jer mi isto ko i Bebushkine cure počne histerizirat nakon nekog vremena,inače se voli vozit i obično spava u autu,al mi se čini da je gore kad idemo na neke kraće relacije,onda nakon nekog vremena počne histerizirat i moram ju vadit van,jer ne prestaje,a ona kad plače to je plač da ostaje bez zraka,pa me je strah nekud još ić sama sa njom,al rekla sam da ću probat jedan dan tu negdje blizu da vidim kako će proć,nemogu više čekat muža za sve obavit,živcira me to
Mm i ja danas idemo u crkvu dogovorit krstitke
Super Sretna,mi smo kao odgađali do proljeća jer su nam braće i sestre po cijeloj hrv.,pa kao da bude ljepše vrijeme,a sad na kraju prvo korizma,pa onda imamo od nećakinje krizmu u 4.mj,i još sam joj ja kuma,tako da na kraju krštenje će vjerojatno bit u 6. mj,a to mi je sad dugo
Maslačak jesi li ozdravila?
Violeta i Barbi se nisu javljale,nadam se da je sve ok.
Barbs jadan muž,bome ti sad nije lako,Diego i još muž kojeg boli,mojeg je bolilo prošli tjedan,to kao da imam još jednu bebu ,žlim mu brzo ozdravljenje
Mm i ja danas idemo u crkvu dogovorit krstitke
Super Sretna,mi smo kao odgađali do proljeća jer su nam braće i sestre po cijeloj hrv.,pa kao da bude ljepše vrijeme,a sad na kraju prvo korizma,pa onda imamo od nećakinje krizmu u 4.mj,i još sam joj ja kuma,tako da na kraju krštenje će vjerojatno bit u 6. mj,a to mi je sad dugo
Mozes u korizmi imat krstitke. Mi cemo dogovorit za 17.03.

Romi, on je prosli utorak vadio umnjak... i bolilo ga je... i u pon je vadio savove i jucer neopisivo jaka bol.... nista nije pomagalo... i evo dosao je malo prije i rekao da je bio problem u ugrusku...Ugl.. sada 3dana mora do njega primati lijek...

Jutro cure! Evo i mi vec drugu noc se cesto budimo, taman se ususkam i eto nje
Voznja - mi odemo same do mojih, pola sata voznje, ali ona i ako place cim krenemo se umiri,nekad zaspe nekad ne. Isto na prvom sjedalu je vozim, gleda me i ja ju vidim pa sam mirnija. Samo iskljucim air bag.
Barbs jadan muzic. Ja sam vadila oba gornja, jedan bez problema a drugi horor.
Ovo za nosenje i goste moram priznati da mi ne smeta ako ju netko hoce uzeti, ionako cim zaplace mi ju vrate, a to je brzo
Pokusavam se sto manje opterecivati, neki operu ruke sami, neki ne ali ionako ju drze preko robe, nitko ju ne slini bas. Ako place ja ju nahranim, ako joj se spava uspavam, ne bi nikome trebalo smetati. Ako smeta neka odu doma

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji