Ja ne dam nikome da dira dijete. Ako vidim da žele, krenem se izmotavati, bolje ne, nos ju zeza itd. Šta da drugo radim. Ne želim biti nepristojna, a opet neki ljudi jednostavno ne kuže hint. I to ne ovo svekići itd. Nego frendovi, roditelji s malom djecom... 😒 A najdraži su mi komentari u stilu da se mora naviknuti na druge ljude, da ju nose i sve. Slažem se naravno, ali to ćemo tamo negdje na proljeće. 😂 I meni će kad tad puknut film. Pa će biti veselo. 😂
Jutro, mi se jos izlezavamo
Ja sam vozila par puta jednu bebu i to je proslo ok, a jednom njih dvi desetak min od svekica do doma...vristanje cijelim putem (200 m od kuce jedna zaspala) al to sam i ocekivala pa sam ostala skulirana, nekad ih u autu ne mogu smirit ni kad straga sjedim a da ih ne izvadim a to ne bih smjela
E i da je jedna jos bi se i smirila, al jedna prestane, druga se jos dere pa opet i prva pocne i tako u krug, al ja to mogu
Za bebe me pocelo uzasno nervirat kad vidim da ih krivo drze ili kako nisu navikle tipa onako u narucju skoro lezeci, tocno vidim da se beba pocela otimat i da ju zivcira a nositelj umjesto da promijeni polozaj jos vise stisne, ono grrrrr, vrati mi bebuuuu
Dobro jutro! Kad imam vremena vas malo procitam, imate dobre savjete i ideje. Da se nadovezem za voznju bebe. Ja imam djevojcicu od 2 i pol mjeseca i par puta smo se vozile same. Stavim ju na suvozacevo sjedalo i ona ili gleda u mene ili zaspi, ali se i voli voziti pa nam nije nikad bio problem. A da mi pocne plakati, stala bi sastrane, smirila ju i onda nastavila dalje. Mislim da je samo bitno da mamu ne uhvati nervoza i panika.
Kiki non stop vozim sama P, tako sam i L jer zivimo u predgradu. Moj se smiri cim upalim auto, a ako krene plakat nista ne poduzimam jer znam da se ne bi smirio osim da ga izvadim, znam da mu nije nista pa ne brinem. Ali on jako rijetko place u autu. I nikad ih nisam naprijed vozila jer je iza sigurnije, a i mislim ds bi mi tako samo paznju odvracao da je pored mene i da pocne plakat.

Za bebe me pocelo uzasno nervirat kad vidim da ih krivo drze ili kako nisu navikle tipa onako u narucju skoro lezeci, tocno vidim da se beba pocela otimat i da ju zivcira a nositelj umjesto da promijeni polozaj jos vise stisne, ono grrrrr, vrati mi bebuuuu
Tocno znam na sta mislis! I ja sam alergicna na to

juuuutroooo 😘😘😘😘😍😍😍
Sretna, super!
Voznja bebe-rijetko sama iz razloga sto kad ja idem u setnju svi oko mene rade😂😂😂😂😂al on se voli voziti...
Kiki, jooojjjj, da nije regresijaaaa??! 😫😫😫
Bebushka, to ko da slusam frendicu... ima 2 bebe... jedan ima god i pol a drugi 4mj... 😂😂😂😂

D je ok spavao al muz nije... iizgleda da se nesto sj* pri vadjenju umnjaka tako da je jucer od bolova i na hitnu zavrsio...

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji