Sretna super za krstitke,ni meni se ne sviđaju ona klasična odijelca za krštenja ili za curice pogotovo ono od satena ili sl.,kad sam bila kuma nećaku kupila sam isto tako hlačice od samta sa tregerima, bijelu košuljicu,i neku lijepu vesticu na kopčanje sa leptir mašnicom,baš je bio pravi frajer u malom a isto za L. planiram kupiti neku lijepu haljinicu ali bez nekih satena,tila i sl.
Senoritakova čestitke na diplomi
Violeta super da si se javila,a Leon baš raste
Fotograf je studio4u, super su, fotkali su nam vjencanje i bili smo zadovoljni! Sad ne znam jel ponuda takva mozda zbog vjencanja ali nije nista posebno napomenuo. Ako zelimo i book to je jos 400 kn.
Sretna i ja bi nesto tog tipa za krstenje, javi ako nades nesto fora! Samo cu to ici kupiti tek pocetkom 3. da ne fulam velicinu.
Violeta dobrodosla natrag! 😊 Leon je predivan kao i uvijek!
Senoritakova cestitam na diplomi!
Jooooj sad moram smisliti sto cu obuc za krstenje! Mame sto cete/ste vi nosile?
Sanjchi super da krećete na vježbice,bit će to sve dobro,Lucija će to sve ispravit ko prava, a vjerujem da je dr. oduševljena s njom kad je preslatka
Cure,decki su prekrasni,i narasli su!
Dzenny,super da je A bolje!
Da u h&m su ta odjelca trenirkastog sastava,mi smo piljunu za Bozic kupili.
Evo stavim ja od malog sliku..iz baby centra,nije ono skroz ustogljeno..al ipak je odjelo..i bodi..a ne kosulja koja se ugura u hlace.
Fotograf je studio4u, super su, fotkali su nam vjencanje i bili smo zadovoljni! Sad ne znam jel ponuda takva mozda zbog vjencanja ali nije nista posebno napomenuo. Ako zelimo i book to je jos 400 kn.
Sretna i ja bi nesto tog tipa za krstenje, javi ako nades nesto fora! Samo cu to ici kupiti tek pocetkom 3. da ne fulam velicinu.
Joj Kiki imam isti problem,ali ja sam prije krštenja još krizmana kuma i moram smislit šta ću,htjela bi možda neku haljinu jer će već bit proljeće,a pošto nikud ne idem baš se veselim da se malo sredim jedino moram smršavit malo do tada,poludit ću sa svojim kilama,uopće ne idu dole,ne večeram,pazim šta jedem i one stoje,moram počet vježbat a to nemogu uskladit sa ritmom od L.ujutro nemogu nikud jer muž radi,a navečer je ona najgora i samo mene traži kod spavanja,a šetnje s njom su mi malo,iako kad šetam to izgleda kao da me netko lovi jer brzo hodam,sve se bojim šta ljudi misle kad me vide
Ja bi neku haljinicu koju cu moci nosit i poslije.. nrmam pojma ni kakvo ce vrijeme biti..nis ne znam :/ idemo za vikend u arenu valjda pa cu vidjet. Mozda mu odmah uzmem i za krstsnje da opet ne idemo u zg.
Slikam ako nadem sta fora. Nikako ne bi htjela malom hlace na crtu.
Curke, bebice su vam.preslatke 😘😘😘😘
Senorita, cestitke!! 😘😘😘😘
Kiki, ma bas to ej hahhaha 😂😂😂😂 mislim sa nema potrebe vise brojati.. samo sam se iznenadila i zanimalo me kako kod vas...
Joj, mi jos nismo krenuli s krstikama aahhaha jer biser od.muza.jos nije pitao frenda za kumovanje ahahahahah
Imam jedno pitanje za mame sa više djece, a i općenito vi ostale jeste li razmišljali o tome kad ćete dijete preseliti da bude samo u sobi? Mi imamo malu malu spavaću. To je jedan od glavnih razloga zašto imamo kolijevku. (Kolijevka je divna krasna, bijela, drvena, generacije nećaka je spsvalo u njoj…i savršeno paše pored našeg kreveta…) Ona je njoj još taman, ali računamo da će kroz mjesec dana već biti na knap…svi kinderbetii su više manje standardnih dimenzija, 60x120, a nama je to malo preveliko. Odnosno, dok god će kinderbet biti s nama u sobi moći ćemo mu pristupat samo s jedne strane, one uže. Kad ste vi počeli djecu stavljati sami da spavaju u svojoj sobi? Kad planirate preselit dijete u svoju sobu? Zanima me čisto onako informativno 😂😂😂
Jutro! Moja L od prvog dana spava sama u svojoj sobi. Imamo baby kameru prek koje ju mozemo u noci cuti i viditi i nikad nije bilo problema nikakvih.
Ej, ajme super. Nama ni ne treba baby phone, imamo tako mali stan i tako lošu izolaciju u zgradi, da čujem kad susjed prdne kod sebe u stanu. 🤣🤣🤣 Oprosti na direktnom pitanju, ali jel dojiš ili AD? Jedino sam se sad ufurala u relaciju, kolijevka - naš krevet - kolijevka… Ako ćemo ju već kroz mjesec dva preseliti morat ću si nabaviti onu stolicu za ljuljanje 🤣🤣🤣🤣
Izdajam se i dajem joj na bocicu iskljucivo moje mlijeko. I imam ljuljacku u njenoj sobi na kojoj po noci ju hranim.
Ne vidi se dobro na slici...
Prugasto je odijelce sivo.
I sad sam tek skuzila kak je mali bio!
Sortiraj odgovore
Najstariji