Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Suncokretica
    23. Siječanj 2018. 21:57

Pa baš me naljutila. Ok hoće ju vidjeti al najavi se pa ću ju uspavati prije. Neću mučiti dijete kojem se spava jer se njoj nosi. Nije ona igračka. I onda ja ispadam negativac i sad je digla nos... 
    Al to što kažete dijete mi je na prvom mjestu i ne mislim nikome drugome ugađati. Kao da se ne mučimo dovoljno cijeli dan sa spavanjem. 
    Prije mi je znala zaspati na rukama dok smo bili u gostima ili gosti kod nas al sada neće više. Sad samo u klokanici ili kinderbetu tak da je to problem kad dođu gosti a njoj se spava.
    Senoritakova moja je rođena ranije ali u 36 tjednu. Bili na pregledu kod fizijatra i neuropedijatra i sve je ok i i odobrili klokanicu. 

[OBRISANO] 23. Siječanj 2018. 21:58

Svi ideali svijeta ne vrijede suze jednog djeteta

• Romi
    23. Siječanj 2018. 22:27

sanjchi255

Ja sam uz to dobila cetkicu..a uputstvima pise da se prije i poslje svake upotrebe ispere pod vodom..tako i radim..vrucu vodu i isperem. Nista ne pise za opkuhavanjr..inace, znaci jucer je mm to kupio i prvi put sam joj jucer cistila s time. I danas. I ne hropti mi vise onako😁 super stvarcica..kad san slala mm da ide to kupit pogledo me: ti si luda!! Na usisavac???😂😂😂 ali lijepo joj se iscistilo…vidjet cemo nocas kako ce proc…..stavin svaku vecer mokat rucnik na radijator da malo vlage stvorim.
    I da..danas me glava ubija..morala sam popit neofen ali nije mi skroz djelovao. I dalje boli..jos mr i jajnici boluckaju…jeeeej…zivjela menga😌😌

Tako je moj reagirao kad sam ga slala da kupi 

• Romi
    23. Siječanj 2018. 22:34

Suncokretice nek se ljute imaju kada,proci ce ih,al neka granica se mora znat,ja imam srecu da od mojih nitko ne ljubi malu,jer imaju iskustva vec da djecom od brata,inace ni oni sami to ne vole da se djeca ljube u lice ili rukice,ako je ljube onda je to vrh glave ili nogice,ali rijetko...a za svekice dobro je to sta su daleko pa se vidimo samo kad mi idemo kod njih,ali isto moje dijete i moja pravila,kad dodu gosti ja nprmalno uspavam L. ako joj se spava,i nitko se ne ljuti
    Hedge i meni se zna desit da ne stignem odmah oprat ali zato stavim u vodu,pa je poslije lakse

barbs
    23. Siječanj 2018. 22:54

I mi smo dobilo cetkicu...
    Suncokretice, maaaaa nek se ljute... ja sam na pocetku se jako grizla radi svega... al sad me briga... 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 07:25

Jutro! Sta sam prva? Cijelu noc nitko nista nije napisao?

Maja 3
    24. Siječanj 2018. 07:26

Ajmo onda ☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕☕za sve!

Kiki156
    24. Siječanj 2018. 07:35

Dobro jutro! 😴😴😴😴 
    Od 3 se nisam naspavala kako treba, V se budio. Aljda svakih pola sata, sat. I jucer isto. Ja ne znam sta je sad?? 😩😩😩
    Suncokretice nema se sta ona ljutit! Naravno da neces mucit svoje dijetd, a ona je sebicna jer to ocekuje (da se ne izrazim gore). 
    Moji svekici su malog uporbo ljubili u ruke. Ja ne znam koliko moras biti glup, a vide da ih stalno trpa u usta...pa sam ja glupaca naravno sutila i isla ga tajno prat (😂) i onda mi je jedan dan puko film i rekla sam da nema ljubljenja u ruke. I svekru sam rekla da ne blica malom foticem u oci, mislim wtf pa valjda postoji neka logika. Naravno da su digli nos al boli me briga. Prije sam ja trpila i brinula se, a sad mi je super 😃 

Kiki156
    24. Siječanj 2018. 07:38

Cure jeste vozile same bebu u autu? Ja se ne usudim jer zna pocet urlat i bojim se kako bi da mi pocne histerizirat. Sta da radim??

Barkleys
    24. Siječanj 2018. 08:22

Jutro ☕
    Mi smo super spavali. Sinoć je zaspala oko 9, s 3 buđenja, ali brzinskom dojenje, sve do 7, sad se pokakala, očistila smo nos i opet spava. Malo me bilo strah, jer smo se zadnja 2 dana rano ustali pa da nam se ne poremeti spavanje. Ali kuc kuc dobro je za sad.
    Kiki- ja imam vozačku, ali ne vozim, pa sam uvijek iza s njom. Ne znam, ima igračke povješane po jajetu, s kojima se zna zabaviti, tj. gledati kako se miče, ali ako plače dovoljno je da mene vidi pa se smiri. To čekaj da ti netko iskusniji kaže. 🤔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI