Hej cure, mi smo evo u Zd vec 5 dana. Diplomirala mamica😬.. Danas bi trebali u Slavoniju jer sutra snijeg opet najavljuju.
Inače, prvi put smo s Ritom isli na put kad je imala 2mjeseca, i sada kad ima 4.
Iza sjedim ja i ona u košari. Imamo onaj nastavak za auto da se kosara pricvrsti pa je sigurna..
I kosara mi se super sad za zimu jer je mogu ubudnat, a ima 3 polozaja pa onda podignem leda da moze vidjeti oko sebe..
Cestitam 😍😍😍😍 jesi imala koji ispit ili samo diplomski? Koji faks? Sve sam zaboravila 🤤
Hej cure, mi smo evo u Zd vec 5 dana. Diplomirala mamica😬.. Danas bi trebali u Slavoniju jer sutra snijeg opet najavljuju.
Inače, prvi put smo s Ritom isli na put kad je imala 2mjeseca, i sada kad ima 4.
Iza sjedim ja i ona u košari. Imamo onaj nastavak za auto da se kosara pricvrsti pa je sigurna..
I kosara mi se super sad za zimu jer je mogu ubudnat, a ima 3 polozaja pa onda podignem leda da moze vidjeti oko sebe..
Cestitam 😍😍😍😍 jesi imala koji ispit ili samo diplomski? Koji faks? Sve sam zaboravila 🤤
Cekaj jel rijec o faksu ili? Hahahahha smotana totalno kad nisam tu dugo hahahaha
Kiki, odlicna ponuda, ako su i fotke dobre! Kodnnas nema izbira dobrih fotografa tako da sam ogranicena s ponudama, a ne zelim platit manje, da su fotke kao da sam ja fotkala. Uglavnom, nas ce ispast s book-om 1500 kn.
Maslacak u Kristalu smo najvise zbog te igraonice za klince da se ne dosaduju i ne demoliraju restoran od dosade 🤣
Odijelce necemo ona klasicna odijela za krstenje, to nam se ne svida. Iskombinirat cu posebno neke hlace ili trapke tamne sa kosuljom i tregerima ili tak nesto. Vidjet cu sto se nudi u areni
Violeta vec sam 2 puta pitala di si ti? 😄 preslatki je L!
Senoritakova cestitke!!
Belle a joj, drzi se...ne znam sta bi ti pametno rekla..
I curke, kad ste 1. x isle s bebama na put? Trebala bi mozda do svekica za Uskrs u Slavoniju i misli smo 1x otic na kavu do Opatije, na proljece …
Glavni problem je sta nam ne stane bas lezaljka od kolica u gepek uz konstrukciju od kolica. E sad, imamo i sportski (kisobran dio) koji moze u nulti polozaj i sklapa se skupa s konstrukcijom. Ne znam jel izvedivo da se dijete vozi u sportskom dijelu u nultom polozaju? Doduse, mozda ce do tada vec o sjediti?
Jer dugo mi je da je u AS cijeli put i cijeli dan.
Pozdrav cure,nikako se stić javit
Mamisita mi smo sa L. išli na put kad je bila stara 3 tjedna,išli smo iz Ri. za Sl. brod,i super je bilo,i otad idemo stalno nekud,ili do Italije ili Slovenije u Kopar barem jednom mjesečno ako ne i više,u Zg. smo svaki drugi vikend,a u Slavoniji smo bili već nekoliko puta,tako da slobodno ideš kamo god hoćeš,samo ga moraš ako se voziš duže od 2 do 2,5 sata izvadit malo iz As tako da nije duže od tog u istom položaju
Jao i mi smo imali neku cudnu noc.. zaspala u 20h,pa se budila u 22h samo da malo pocica,pa.onda u 22:30h isto samo malo da pocica,pa negdje oko ponoci,pa oko 1h i onda se u pola 3 probudila i nece spavati.. zaspala je tek u pola 5 ii onda je spavala negdje do 8:30h.. juce je spavala sto nikad do sad,znaci zaspala ujutro u 10:30 i sve do 16h.. ja se vec bila zabrinula da nesto nije uredu..
Violeta,dobro dosla nazad.. 😊😊 A je sad dobro,okice vise ne bole.. 😊 daa,doktori svi upozoravaju na nosic.. samo cistiti,cistiti i cistiti.. ii ja sam bas uvijek pazila na to.. ii evo sad i kad cistim,nema skoro nista u nosicu.. 😊 Leon je pravi mali frajer.. 💙
Barbs,bravo za D i njegovu kilazu.. veliki djecak.. 😊
Suncokretice,cestitke.. 😊
Hmm ne znam sta sam jos htjela komentirati.. 😞
Hedge da moja je Lea ,ja od prvog dana spavam s njom u njenoj sobi jer isto u našu nestane krevetić,i sad mi muž govori da ju ostavim samu jer su nam sobe jedna preko puta druge i sve čujemo a ona spava cijelu noć uopće se ne budi,ali ja ju još za sad volim vidit po noći,ali sad mi je Mimy dala dobru ideju za baby kameru,iako imam babyfon,više ju volim pogledat,bit ću još 2 ili 3 mj. pa ću je pus...od muža sestra je isto tako stavila svoju odmah u njenu sobu i bila je s njom dok je dojila,kad je prestala dojit sa nekih 8 mj. ju je ostavila samu u sobi
Sretna mislim da je bilo ovo sta ti opisuje u H&Mu na snizenju 90 kn, tamne hlace, bijela kosulja i tregeri, i mislim da je masna bila. Ne znam jel jos ima. I jos sam negdje to vidjela al ne sjecam se tocno gdje . Ugl ima u ponudi. U Areni u Zgu na katu ima jedan ducan, nemrem se sjetiti kak se zove al nemrete ga fulat, sve zivo za krstenje za curice i decke. Od klasicnih odijelaca do ovakvog stila kakvog ti zelis Sretna, ima svaceg. Cijene mislim od 300 do 450 kn.
Mislis mozda na Koko kids store? Ovo u h&m je trenirkastog sastava, ne bi to. Ma naci cu nesto sigurno
Sortiraj odgovore
Najstariji