Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    barbs
    06. Veljača 2018. 11:02

Suuuper, Sretna 😘😘😘
    Sanjchi, naravno da se da ispraviti 

Maja 3
    06. Veljača 2018. 11:03

Sretna,super za krstitke! Jeste uspjeli u kristal,ili petric na kraju? I super za fotografa..imat cete lijepe slike za uspomenu! A oblekice sad ima i za decke lijepe!

Maja 3
    06. Veljača 2018. 11:06

Sanjchi,bitno da si zadovoljna s fizijatricom..i da cete odmah na vjezbice,sve ce to L brzo ispravit!

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 11:12

Vidjela sam u baby centru krasna odjelca za deckice.

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

• Barbi13
    06. Veljača 2018. 11:15

Hvala curke😘😘😘😘

URL = https: //lilypie.com]
    Leptirica.com

Belle84
    06. Veljača 2018. 11:22

Cure, ja ne znam sta da radim, on zadnja tri dana vristi cijeli dan, danas cak odbija jesti, (vristi na cici i na  bocici) temperaturu nema, a nije kakao 3 dana. Ja se komotno mogu prijavit u Vrapce

Kiki156
    06. Veljača 2018. 11:28

Ciaos cure! 😘 
    Barbs, Vito je od kad se probudio (7) sisao vec 3x sve u nadi da ce zaspati, a evo zaspao je maloprije tek. Ja uopce ne brojim ta dnevna sisanja vise. Da se njega pita, sisao bi uvijek i stalno 😂 Ne brinem se za glad jer po noci izdrzi dugo bez sisanja pa ovo dnevno je vise jer eto...spava mu se, tjesi se, mazi se i tako...ja mislim da on u danu ni ne stigne ogladniti. Isto tako, ako smo negdje, zna izdrzati dugo bez sise. Dakle, sisa iz dosade i jer moze 😂😎
    Sretna koliko si platila fotografa. Ja sam dobila ponudu za 500 kn doma + misa. 500 fotki dobijemo. To mi se cini ok. 
    Spavanje - spava u kinderbetu u nasoj sobi. Imamo jos jednu sobu ali necu ga jos seliti jer dojim pa mi je ovako lakse a i volim ga imati na oku 😊

violeta1
    06. Veljača 2018. 11:33

Cure evo i nas malo... ne stignem citat nista, malo zadnjih par postova. Moj Leon zeza sa spavanjem, ne znam zasto ne moze lijepo pavati. 😕 Ovako smo super. Zahtjevan je hehe. Polako krecemo s upoznavanjem i ucenjem o kasicama da se znam prirediti i odluciti kako kreniti, ali jos samo sisa. ☺Sanjchi vidim da idete na vjezbe, samo naprijed i ispravit ce se. 
    Sretna super sto je sve rijeseno za krstitke.. a vec ces naci lijepi komplet 😍😍
    Barbi daa u baby centru ima bas lijepih krsnih odjela, samo sto nama nije bilo velicine. Ima i u bebe mova isto lijepih, mi smo tamo uzeli. 

Evo moj frajer, svakim danom sve veci i veci 😍
    Evo moj frajer, svakim danom sve veci i veci 😍

Senoritakova
    06. Veljača 2018. 11:36

Hej cure, mi smo evo u Zd vec 5 dana. Diplomirala mamica😬.. Danas bi trebali u Slavoniju jer sutra snijeg opet najavljuju. 
    Inače, prvi put smo s Ritom isli na put kad je imala 2mjeseca, i sada kad ima 4.
    Iza sjedim ja i ona u košari. Imamo onaj nastavak za auto da se kosara pricvrsti pa je sigurna.. 
    I kosara mi se super sad za zimu jer je mogu ubudnat, a ima 3 polozaja pa onda podignem leda da moze vidjeti oko sebe..

violeta1
    06. Veljača 2018. 11:39

dzenny

Cure.. evo mn nakon par dana.. u guzvi sam bila,30 stranica zaostatka 😲 stvarno ne znam da li cu stici to procitati..
    Uglavno,u subotu su se A pocele oci crveniti i full je imala iscjedka,pa smo je vozili na hitnu.. dobili kapljice,nakon samo jednog zakapavanja iscjedak je nestao i oci se prestale crveniti.. doktorica je rekla da je to sve od onog virusa sto je imala,da trebamo dobro nos cistiti,jer iz nosa ide u oci..
    Sad idem malo procitati.. koliko stignem,jer sam goootova.. 😤

Srce malo, bas mi je zao..bitno da je sada bolje. Samo dobro nos cistite, ja na to bas pazim. Ali eto svima se moze dogoditi, samo da bude dobro i proci ce sve. 😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.