I me evo ja odmah svom poslala poruku da nam treba parni cistac. Znaci zadovoljna si..tj muz?
Miz kaze da mu je super
Jutro cure😘kavica.Imali smo jedno budjenje al ne znam koliko je sati bilo.Gradanska duznost😂😂😂😂kod mene se paucina napravila neki dan smo probali i odustali😂😂😂😂treba nesto kupit za podmazivanje😂😂😂
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
Jutro zene, majke, kraljice…
L u gymu a mm i ja pijemo kavicu…
Gradansku duznosz smo u 3 nocas obavili😆😆
Hedge-pa super . Mislim da nema veze s time jel spavala po danu..
Kiki..uhh..ne valja ih hvalit🙈
Sanjchi,glasanje u 3 ujutro!😂😂😂
Ti si jos bolja od mene!😁
Tko je ono tražio ovaj stolac? Barbs? Ugl, pričaju o njemu u grupi na FB moja beba - sve za djecu...
Ova kupuje, ova prodaje, ova naručila s ebaya...pa ako još tražiš škicni...
Maslacak ja gledamgkakvu gradjansku duznost al su izbori kakvi 🤣🤣🤣 toliko o tome🤣🤣 ja jos mengu nisam dobila, a vec par dana me boli kao da cu dobit iako se nadam da necu jos
Jutro cure,vidim bilo je glasanja tijekom noci i rano ujutro,ja se jedva natjeram na gradansku duznost navecer kad L. zaspi
Sanjchi svaka cast za 3 ujutro,kod mene je to nemoguce kad spavamo u odvojenim sobama,a bas da se dizem i nebi bas od kad L.spava cijelu noc,toliko mi i ne fali
I me tako i moj muz govori kad kazem da treba nesto kupit ,kao sta ce nam to, a na kraju se i sam uvjeri da je to dobro ....ja sam pametnica neki dan isla cistit napu pa sam ju nadpricala permetalom,i filterima nije bilo nista ali aluminijski okvir okolo mi skoro pojelo,sva sreca pa sam brzo oprala sad bi i ja parni cistac
al ne smijem ni spomenut
Barbi pa sta se niste sjetili uzet baby ulje!😆
Romi, zasto odvojeno spavate? Ak si vec pisala, profulala sam😅
I ja bi parni cistac🙈🙈🙈
Jer imamo dvoetazni stan i sobe su nam u potkrovlju,i malo su manje pa krevetic nije stao u nasu sobu,i onda smo odmah L. uredili njenu sobu i ja sam sad sa njom dok malo ne naraste,a sobe su nam jedna preko puta druge,mogla bi i ju i sad ostavit samu jer se nebudi preko noci i imam babyfon,al nekako mi je prerano,volim ju vidit po noci dok nebude malo veca...iako mi nedostaje spavat s muzem u krevetu moram se strpit jos malo
I ja bi parni cistac🙈🙈🙈
Nisam se toga ni sjetila😂😂😂eto koliko mi je stalo do keksa
URL = https: //lilypie.com]
Leptirica.com
I ja bi parni cistac🙈🙈🙈
Nisam se toga ni sjetila😂😂😂eto koliko mi je stalo do keksa
Umor radi svoje a da mi je trebalo i je
pogotovo prvih par puta,makar sam rodila carski nije to to