Jesenske bebe/mame 2017.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    kleaiva
    04. Veljača 2018. 11:44

Curke evo i mene...ja sam bila strgana pa sam zaspala sinoc prije 9. Jakov je povracao noc prije i jucer cijeli dan imao proljev pa sam strgana, danas je maaaaalo bolje al i dalhe ga muci.😒
    Muz ih je jucer stavio spat i dalje ne znam sto je bilo. Dogovorili smo se da cemo Lani napravit kostim za vrtic al opet palo u vodu...bit ce sove i ima posla s rezuckanjem i lijepljenjem tkanine...prvi put da mi se tako nesto ne da radit. 😣
    Keks...bas mi i nije do toga i glupo mi je to uopce reci...napeta sam stalno i svi mi idu na zivce pa tako i muz😂 prvo nisam htjela do pregleda, pa onda je dr. dobio gripu pa nije radio pa onda su mi se cice upalile i sad pak ocito menga bila i sad opet cekam pregled krajem tjedna...mozda do tad i dobijem neku zelju...uzasna sam sama sebi s tim sto nemam potrebu za tim uopce. A muz nis ne govori...bit ce da je vec lud😂

https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png

kleaiva
    04. Veljača 2018. 11:47

U dogovoru smo oko krstitki...sad bi htjeli kao vecu festu i onda napravimo popis i naaaajblize orijatelje i kumove i ridbinu i puf 67 ljudi. Ok mislila sam oko 50 al 67???!!!
    Uh...vise mi se ni ne radi festa😂
    Imamo tu kraj kuce drustveni dom pa smo ovaj put mislili tako catering narucit i muziku i bas festat jer smo 2 put bili u restacu s najblizima ono 15-20 ljudi al su nas zadnji put oderali i to mi se neda vise. Sad bi ovako da nemam brige oko hrane i to.

kleaiva
    04. Veljača 2018. 11:48

Idem kuhat purece snicle i umak od gljiva s rizom.

barbs
    04. Veljača 2018. 12:02

I_me

Sex- morat cu danas obavit gradjansku duznost!
    😂😂😂
    Obecajem i obecajem i zaspim na kraju 😂😂😂

Ko moj muz si hahahhaa
    Ej neka si zbrisala! ok s psom ali neka si hahahhahaa ja ga bas hranim i zbrisat cu sa sestrom 😂😂😂😂😂

barbs
    04. Veljača 2018. 12:04

Klea, vjerujem ti da si sva napeta.... nadam se da ce Jakovu biti bolje 😘😘😘 i super za prostor... mi toga nazalost nemamo 

barbs
    04. Veljača 2018. 12:04

kleaiva

Idem kuhat purece snicle i umak od gljiva s rizom.

FFFFIIIINNNNOOOO 😍😍😍😍

Bela
    04. Veljača 2018. 12:14

barbs

I me, wuhuuu, super za.parniii… i mi ga imamo… dobili za vjencani poklon.. jos mi je u kutiji hahhaahhaha

I mi smo dobili parni za vjencani poklon, ni otvorila ga nisam isto

• Srnac
    04. Veljača 2018. 12:16

I me sad se moras vratit doma sa petim paketom 😀
    Ja isto tako obecajem pa zaspim 😉
    Uopce nisam zainteresirana a i zbilja ne znam kad bi. Dok T zaspi vec je minimum ponoc, jedan ujutro a preko dana kada spava spava na nama. Muz siroti kuka a sta cu mu ja😀
    Sve ce to doci na svoje.
    Prijavljujem ok noc i spavanje na trbuhu..cak mogu reci da sam se naspavala a to se dugo nije dogodilo. Vani sunce mislim da cemo zbrisati u neku setnju.
    Ja jucer bila sat i pol na rockasu..bila spremna vec u 6, 8 nikako da dođe😂 
    Bilo je kratko ali bar malo resetirajuce iako sam shvatila da kad me netko pita kak si i sta ima ja nemam o apsolutno nicem drugom za pricat osim o T..nis drugo se u mom zivotu ne događa 😄

Bela
    04. Veljača 2018. 12:17

Gradjanske duznosti samo za blagdane.hahahah
    Koliko smo prije bili ludi za tim toliko nam se sad ne da, tj meni. Nadam se sa ce se s vremenom vratiti u normalu!
    Evo sinoc jesmo nakon sto god, ali jos uvijek me malo boli 

Maja 3
    04. Veljača 2018. 12:18

I_me

Znate gdje sam ja?
    Na kavi!
    Sama! Ok i pas je samnom 😃😂😂
    Odmor za mozak 😂😂😂
    Rekla muzu da nemamo pelena iako kod kuce ima 4 paketa 😂😂😂
    On je kod kuce sa slapom i kuha rucak. GROZNA SAM!!!

Zenooooooo!!!!!!
    SVAKA TI CAST!
    I nisi grozna...to nam ponekad treba!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.