Curke evo i mene...ja sam bila strgana pa sam zaspala sinoc prije 9. Jakov je povracao noc prije i jucer cijeli dan imao proljev pa sam strgana, danas je maaaaalo bolje al i dalhe ga muci.😒
Muz ih je jucer stavio spat i dalje ne znam sto je bilo. Dogovorili smo se da cemo Lani napravit kostim za vrtic al opet palo u vodu...bit ce sove i ima posla s rezuckanjem i lijepljenjem tkanine...prvi put da mi se tako nesto ne da radit. 😣
Keks...bas mi i nije do toga i glupo mi je to uopce reci...napeta sam stalno i svi mi idu na zivce pa tako i muz😂 prvo nisam htjela do pregleda, pa onda je dr. dobio gripu pa nije radio pa onda su mi se cice upalile i sad pak ocito menga bila i sad opet cekam pregled krajem tjedna...mozda do tad i dobijem neku zelju...uzasna sam sama sebi s tim sto nemam potrebu za tim uopce. A muz nis ne govori...bit ce da je vec lud😂
https://lmtf.lilypie.com/dPuFp2.png
U dogovoru smo oko krstitki...sad bi htjeli kao vecu festu i onda napravimo popis i naaaajblize orijatelje i kumove i ridbinu i puf 67 ljudi. Ok mislila sam oko 50 al 67???!!!
Uh...vise mi se ni ne radi festa😂
Imamo tu kraj kuce drustveni dom pa smo ovaj put mislili tako catering narucit i muziku i bas festat jer smo 2 put bili u restacu s najblizima ono 15-20 ljudi al su nas zadnji put oderali i to mi se neda vise. Sad bi ovako da nemam brige oko hrane i to.
Idem kuhat purece snicle i umak od gljiva s rizom.
Sex- morat cu danas obavit gradjansku duznost!
😂😂😂
Obecajem i obecajem i zaspim na kraju 😂😂😂
Ko moj muz si hahahhaa
Ej neka si zbrisala! ok s psom ali neka si hahahhahaa ja ga bas hranim i zbrisat cu sa sestrom 😂😂😂😂😂
Klea, vjerujem ti da si sva napeta.... nadam se da ce Jakovu biti bolje 😘😘😘 i super za prostor... mi toga nazalost nemamo
Idem kuhat purece snicle i umak od gljiva s rizom.
FFFFIIIINNNNOOOO 😍😍😍😍
I me, wuhuuu, super za.parniii… i mi ga imamo… dobili za vjencani poklon.. jos mi je u kutiji hahhaahhaha
I mi smo dobili parni za vjencani poklon, ni otvorila ga nisam isto
I me sad se moras vratit doma sa petim paketom 😀
Ja isto tako obecajem pa zaspim 😉
Uopce nisam zainteresirana a i zbilja ne znam kad bi. Dok T zaspi vec je minimum ponoc, jedan ujutro a preko dana kada spava spava na nama. Muz siroti kuka a sta cu mu ja😀
Sve ce to doci na svoje.
Prijavljujem ok noc i spavanje na trbuhu..cak mogu reci da sam se naspavala a to se dugo nije dogodilo. Vani sunce mislim da cemo zbrisati u neku setnju.
Ja jucer bila sat i pol na rockasu..bila spremna vec u 6, 8 nikako da dođe😂
Bilo je kratko ali bar malo resetirajuce iako sam shvatila da kad me netko pita kak si i sta ima ja nemam o apsolutno nicem drugom za pricat osim o T..nis drugo se u mom zivotu ne događa 😄
Gradjanske duznosti samo za blagdane.hahahah
Koliko smo prije bili ludi za tim toliko nam se sad ne da, tj meni. Nadam se sa ce se s vremenom vratiti u normalu!
Evo sinoc jesmo nakon sto god, ali jos uvijek me malo boli
Znate gdje sam ja?
Na kavi!
Sama! Ok i pas je samnom 😃😂😂
Odmor za mozak 😂😂😂
Rekla muzu da nemamo pelena iako kod kuce ima 4 paketa 😂😂😂
On je kod kuce sa slapom i kuha rucak. GROZNA SAM!!!
Zenooooooo!!!!!!
SVAKA TI CAST!
I nisi grozna...to nam ponekad treba!
Sortiraj odgovore
Najstariji