Dena javim se bez brige makar sad sa L. mi nije tako jednostavno putovat,treba hrpa toga za ponjet sa sobom,mozda sad kad pocne jest kasice bit ce malo lakse,barem sta se hrane tice na putu...makar i ja muz smo ko nomadi samo bi negdje isli,sa L. smo isli u slavoniju kad je imala 20 dana,kod muzevih roditelja,prvo sta smo joj napravili to je bila osobna ,nije imala jos ni mjesec dana...svi su nas pitali pa sta ce joj osobna,a mi ono pa da mozemo preko granice
u Slo. u Kopar idemo barem jednom mjesecno u soping,ili u Muggiu i Trst,makar sad kad vladaju ospice u Slo. vise mi se ne ide
Za zetove i snahe bi bilo bas fora da se jednog dana netko i nade tako,pa se mame konacno upoznaju sa nekih 20 -30 god zakasnjenja sve je moguce
Hahah Sanjchi i Vito se najvise voli gledati u to ogledalo 😁
Cure jel netko ima doma lavazzin ili dolcegusto aparat za kavu? Razmisljam da si to kupim, pa me zanimaju recenzije.

Cureee,sretan rockas.. mislim da vam je ovaj najljepsi do sad.. 😍
Dojenje-potpisuje na sve sto ste rekle.. znaci,dohranu apsulutno ne osudjujem i uvijek bi ju dijetetu dala bez razmisljanja,kad bi vidjela da joj moje mlijeko nije dovoljno.. ali,najvise volim kad me neko ona pita:"je li ju dojis?" (I znam da ocekuje da kazem ne,pa onda da mi podje sa tim kako je dojenje bolje,kako sam se trebala potrudit).. a ja lijepo i sa osmjehom kazem "Da" ii ona ostane jadna bez rijeci 😂😂

Hahah Sanjchi i Vito se najvise voli gledati u to ogledalo 😁
Cure jel netko ima doma lavazzin ili dolcegusto aparat za kavu? Razmisljam da si to kupim, pa me zanimaju recenzije.
Ja nemam...nema ni nitko moj da neku recenziju dam.

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji