Ma ne..kod nas ti je tulum bar do 2. Doduse zaspao je ali sam znala da je to nemoguce jer nije jos ni ponoc. Cak sam ga uspjela spustit ali za 20min se probudio. Nije popusio foru da je noc i da nakon cicanja spavamo i opet lopta i uspavljivanje i zaspi, spustim ga naravno dernjava..pokusavam cica nista, ustanem, nosim, nunam, pjevam nista. I u trenutku ocaja isprobam Marijaninu metodu..okrenem ga na trbuh, lupkam po guzi i vicem ššš..u 15sec je zaspao a ja sad sjedim kraj njega jer me strah nikad jos nije spavao na trbuhu 😣😣
Iako znam da me nema cega biti strah ali sam usokirana da je tako zaspao jer ne voli biti na trbuhu.
Daaa dns ti je nedjelja pripremi se za pametne savjete 😄
Vise necu pisati kako mi dijete super spava jer cim napisem on se budi. Danas vise ni ne znam koliko se puta budio. 😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴😴
Hedgehog akcija ti je do 12.2. 50% popusta i besplatna dostava i montaza....ja isto poludim kad je cujem di stuca jadna, a ne mogu joj pomoc, pogotovo kad je uhvati prid spavanje 😣
Jutro! Evo i mi budni! Dio nas..uspjeli i gradjansku duznost rijesit..usput mi menga dosla..sad kavica u moru..pa idemo te svinje rijesit.☕☕☕
I me,svaka cast muzu! Moze doc i kod mene costit..da pokaze mom muzu
Maslacak ja gledamgkakvu gradjansku duznost al su izbori kakvi 🤣🤣🤣 toliko o tome🤣🤣 ja jos mengu nisam dobila, a vec par dana me boli kao da cu dobit iako se nadam da necu jos
Maslacak ja gledamgkakvu gradjansku duznost al su izbori kakvi 🤣🤣🤣 toliko o tome🤣🤣 ja jos mengu nisam dobila, a vec par dana me boli kao da cu dobit iako se nadam da necu jos
Hahaha! Nema izbora!
Hahaha!
Muz bio tuzan sinoc..kaze jednu vecer pekla kokice,pa krafne..pa keksice..sinoc nista..
Pa sam ga ujutro razveselila😂
Jutro!
Ja ne znam što se dogodilo sinoć, ali L je zaspala oko 9, pola 10, nije bilo buđenja nakon pola sata, niti tijekom noći do 5 ujutro. Probudila sam se u 5 i razmišljam jesam li ju noćas hranila ili ne. Spavala je 7-8 sati u komadu! Prepala sam se pa sam joj išla dati sisu u 5. Onda je još malo spavala i od 7 smo budne. To vjerojatno ima veze s tim da tijekom dana nije baš spavala, nismo išli u našu šetnju, pa nije odrapila 2-3 sata. Ja sam u šoku.
Sortiraj odgovore
Najstariji