Cure jel vi pijete kakve vitamine dok dojite? Stalno razmisljam da bi mozda trebala nesto piti jer sam sigurna da ne unosim sve vitamine i minerale prehranom. Tijelo mi iscrpljeno, neispavana sam i kao rezultat jedem slatkise nenormalno puno, bas me trazi… 😂
Ja pijem prenatal jos uvijek. I magnezij. I piskavicu za laktaciju. 1x ujutro
Pijem od solgara prenatal. Komirana sam i kad ih pijem, ne znam kako bi bilo da ne
Znaci...natipkam sve i umjesto posalji stisnem odustani 😌
Pijem elevit prenatal i zeljezo zbog anemicnosti. I pijem caj mama&beba. Ostalo mi je jos magnezija, folne i omege od trudnoce pa cu i to piti kad ovo rijesim.
Grunjak ne nosim po doma osim ako nam netko dolazi, nosim ga samo kad idem negdje. Ovako mi je jednostavnije dojit jer samo dignem majicu, a i ne volim biti doma u grudnjaku, osjecam se slobodnije bez njega. O spavanju da ne pricam. Moram spavati u necem sirokom i udobnom 😴
Sise sam pocela prihvacat, kao i svoje "novo" tijelo. Znam da nece biti kao prije, ali zadovoljna sam. Strije se sve manje vide, sise vise al muzu su lijepe a za ostalo ima dobrih grudnjaka 😜, kilazu sam skoro vratila, trbuh mi jos malo strsi al krecem na vjezbanje pa cemo ga rijesit i tako.
Barbs i Vito ide spavati u 19 i od kad tako spava ritam mu je super. Budi se u 00:30 i u 5:30 za sisanje i spavamo do 7. Naravno ima iznimaka ali generalno su noci dobre i taj mi je tempo super. Budi sretna sto ide rano spavati, imas cijelu vecer za sebe!😊
Meni je ostalo jos nekoliko tabelta prenatala od solgara ...Mogla bih opet krenut...
D se zbudio cim sam vam napisala da spava ahahahaa okupali ga i tek oko 21:30
Bas kako di i napisala
*Bas kako si i napisala, Bebushka, sto imamo od tog isprekidanog sna...
Kiki, blaaaagooo ti seee
Grudnjaci- i ja spavam u njima... sise su mi se toootaaaalnoooo objesile Nekoc nisam mogla s njima a sad bez
Cari majcinstvaaaaaaaaa....
Zaboravila sam prokomentirati URLANJE D urla iz vise razloga... Urla.kad drami.. urla kad nas ne vidi... urla kad se igra... a svo to urlanje para usi..
Ah da... opet moja mama prije kako imam slabo mlijeko jer se vjerojatno radi toga budi...
I ja pijem solgarov prenatal...
Sanjchi pjesma je vrhunska 😂
Mi smo danas bili u lesnini birali kuhinju (popust je50%) s N i bila nam je super... Kad smo dosli kuci odspavala je od 6.30-9.50 inace nikad tako ne spava nadam se da mi nece poludit veceras...
Refluks i mi se borimo s njim, al ide na bolje... Ja je moram podignut za podrignut jer inace urla koliko joj bude tesko...s ovim ostalim sta ste pisale tako i kod nas ...
Barbs a jbnti pa kad covik ne bi poludio na takve komentare i to jos od mame
Sortiraj odgovore
Najstariji