Kupila pelene 😊😆 Dm br.4 i ok su joj.
Bas mi je bilo lijepo i proluftala se.
Grad krcat,sunce pici,toplooo,divan dan!
Jos sam srela 2 frendice sa bebicama pa smo se napricale.. je da smo o djeci pricale ali nema veze..😂😂😂
Sad mi je zao sto vam nisam slikala moreeee i kako je lijwpo bez snijega 😛😛😛
I me super za kavu i odmor,treba nekad....ja se svađam sa mužem kad treba ić u podrum po nešto ili odnjet smeće,on kaže idem ja a ja kažem nema šanse idem ja,samo da izađem na svjež zrak i malo odahnem od svega
Sanjchi na koliko stupnjeva to pečeš i koliko cca treba da se ispeče,dala si mi odličnu ideju i jedva čekam probat,baš zvuči mljac
Klea nadam se da će Jakov brzo ozdravit ,a za keks vjerujem da si umorna kad sam ja sa ovim jednim a kamoli ti sa njih troje,dobro imaš vremena za wc i pojest nešto.
Sanjchi na koliko stupnjeva to pečeš i koliko cca treba da se ispeče,dala si mi odličnu ideju i jedva čekam probat,baš zvuči mljac
E to, bravo Romi...ja se ne bi sjetila to pitati...koliko se cca.peče prije nego otkriješ foliju, a koliko cca.nakon...ma budem kupila 2-3 paprike...baš jedva čekam da probam...🤣🤣🤣
I me, wuhuuu, suuupeeeeer 😊😊😊
Joj i ja sutra moram usisat, obrisat prasinu i malo stan srediti mada se trudim da kolko toliko svaki 2.dan cistim... ali ipak... Samo da mi D dozvoli hahahahhhhahaha
Romi, i ja se cesto svadjam hahhaha
Ja sam isla u grad kupit tenisice, pelene i uloske za mene 😂😂😂😂 i popila kavu sa sestrom.
sat i pol😍😍😍😎😎😎 D je cijelo vrijeme spavaom danas je PRAVA spavalica... opet spava...
Sanjchi, fino izgleda 😊😉
Cure evo i nas da vam se malo javimo!
Ovaj tjedan smo bile na vježbama i bilo je super, Una je to sve odradila kao velika, nije se uopce bunila!
Fizijatrica kaze da se vidi napredak i da tako nastavimo! Rekla je do iduceg pregleda kod dok da bi trebala naučiti rotacije ali posto ih je vec naučila da nas nece gnjaviti! Pokazala nam je dvije nove vjezbice i super ih odrađujemo! Od boce jos uvijek nista 😂😂
No zadnja tri dana mi je stalno prikopčana na sisu vec sam popizdila 😂 nezz kaj je sad vise, skok nije jer za tjedan dana puni 5 mj!
Sanjchi to i ja radim i obozavam krumpir i paprike tako specene, jos mi je najfiniji taj krumpir okolo jer upije sav sok, mljac mljac 😋
Cure, jel znate mozda dokad se bebina boja ociju mijenja? Luka ima nebesko plave zasad a muz i ja skroz tamno smedje pa me zanima jel itko zna dal ce mu se jos mozda mijenjati ili je to to? ☺️ Sad imamo tri mjeseca i tjedan dana...
Cure, jel znate mozda dokad se bebina boja ociju mijenja? Luka ima nebesko plave zasad a muz i ja skroz tamno smedje pa me zanima jel itko zna dal ce mu se jos mozda mijenjati ili je to to? ☺️ Sad imamo tri mjeseca i tjedan dana…
Izmedju 6 i 9 mj ima najvis3 promjena..a mogu se mjenjat di 2 il 3 godine..al ak odu na smedje..nece se veatit na plave sigurno.
Sortiraj odgovore
Najstariji